canım allahım şifa versin inşallah düzelir biran önce eşin.... birçok arkadaşımızda aynı sorun var tüp bebekle hamile kalanda var üzme kendini...eşim keçi boynuzu kullanıyo kesinlikle deneyin bizim 2 kat arttırmıştı sabah akşam bide zeytin yagında incir yiyo arı sütü bal polende iyi diyolar ama denemdik henüz havuç suyu da var bi kullan bakalım hiç belli olmaz yükseli verir bir andan ALLAH büyük......
canım tam olarak net tarifleri nasıl yazarmısın bana
canım 6 7 adet keçiboynuzunu önce yıka sonra küçük küçük kırıp yarım litre suda 3 dk kaynat altını kapat 20 dk dinlensin soguyunca eşine 1 su bardagı gece yatarken 1 su bardagıda sabah içsin akşamdan yaparsın sabahada kalır zaten böyle 3 ay devam et istersen 1 ay keçi boynuzu 1 ay havuç suyuda kullana bilirsin ben hep keçi boynuzu yapıyorum ikisi aynı anda kullanılmıyomuş...öpüyorum ALLAH şifa versin ben faydasını gördüm umarım sende görürsün.
canım kuru inciri ikiye kes zeytinyagında geceden beklet sabahları yesin.....
melish naber canım bi gelişme varmı:?:?:?:?
yok be güzelim..kaan hocaya gideceğiz birkaç ay sonra..siz neler yapıyorsunuz..
amin amin....................anladım canım bizde aynı 3 ay beklicez bakalım yükselme olursa birazdaha beklemeyi düşünüyoruz ama olmazsa tüp bebek...7 milyon olursa aşılama diye düşünüyoruz bakalım nolucak ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN....
kızlar,nerelerdesiniz?
funda esra aruna yade yeter husmeh adı aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarım.....
eskisi kadar sık giremesem de arada bakıyorum kimsecikler yok
inşallah hepiniz iyisinizdir......dualarımdasınız...öpüyorum çok..
kızlar,nerelerdesiniz?
funda esra aruna yade yeter husmeh adı aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarım.....
eskisi kadar sık giremesem de arada bakıyorum kimsecikler yok
inşallah hepiniz iyisinizdir......dualarımdasınız...öpüyorum çok..
aşkım, hepimizde ayarlar bozuldu zaten :)) inşallah tez düzeliriz.. Sen de dualarımdasın canım benim..hepiniz...masalım bu aralar bende girmiyorum çok yorgunum eskiden sadece koçişti artık bendede ayarlar bozuldu sizlerde sen fundam melisim dualarımdasınız
canım sağol dalrın için
bende gelemiyorum şu işlerin alntından kalkamıyorummmmmm rabbim yardımcımız olsunnnnn
hepimizn yüzünü gülüdürüsün inşşş
arkadaşlar biliyorsunuz bir süredir siteye devam edemiyorum ama bu akşam öğrendiğim birşey varki sizlerle hemen paylaşmak istedim,
daha öncede sülük tedavisinden bahsetmiştim,bu ay başlamayı düşünüyorum,bende eşimde yaptırıcaz,bunun için internette araştırma yapmaya başladım ve Suat Arusan diye bir doktoru buldum ( malesef kendisi ankarada sanırım biz onunla tedavi olamıcaz)
eşimin azosperm olduğunu tedaviyle sperm çıkışı olduğunu söylediğimde ilk sorduğu ağzında civalı amlagam dolgu varmı oldu,eşimde daha önce vardı ama geçen ay değiştirmişti,doktor bey sağ olsun telefonda bu konuda bilgi verdi ve internet sayfasını incelememi tavisye etti bende sizlerle paylaşmak istedim
Amalgam Dolgu ve Yol Açtığı Hastalıklar !
doğrusu minicik bir diş dolgusunun bu kadar zarar verebileceği aklıma gelmezdi,bence sizlerde bukonuyu inceleyin derim
googlda civa ksıırlık yazınca pek çok başlık çıkıyor...bu konuyla ilgili videolarda var bence incelemeye değer...
bu arada belirteyim ben inşallah önümüzdeki hafta hacamat yaptırıcam, ilk kez yaptıracağım için açıkcası çok korkuyorum ama sonuçta Peygamber efendimizin yaptırdığı birşey,inşallah banada şifa olur,
bu arada uyarmadan geçemicem hacamat yaptırmayı düşünenler varsa hemen söyliyeyim hacamat günleri var,bu günlerin haricinde yapılırsa çok büyük zararlarıda olabiliyor!!!
hepinizi öpüyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?