Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet nohut kürü olduğunu bende okumuştum,onuda yapıcaz inşallah ,bilgi için teşekkürler :) peki siz nohut kürü uyguladınızmı? deneyipte faydasını gören varmı? veya kaç ay uygulamak gerekiyor?

canım ben uygulamadım..zaten bunu da geçen hafta bir programda anlatırken öğrendim..denemekte fayda var...

androlog lar erkek infertilitesi uzerine uzmanlasmis kisilerdir
Gerekirse zaten ben yonlendirecegim seni
hele bir sonuclar ciksin bakalim gerek varmi yokmu ozaman anlayacagiz
nerede oturuyorsunuz canim

canim hormon testleri heryerde yapilmiyor o yuzden onceden arastirin
yas konusuna takilma bizde oyleyiz:) ben 32 esim 39 yasinda bak yeni hamile kaldim
sen bu azimle basarirsin ben kesin eminim buna
durumunuz da cok kotu degil ayrica.

aaa süperrrrrrr,bende az önce sizleri merak ediyordum acaba ne zamandır uğraşıyorsunuz,sizlerin bebişleri oldumu diye, ayy ne güzel Allah inşallah hayırlı sağlıklı,tüm güzellikleri taşıyan bebişler nasip etsin,inşallah torunlarınızıda görürsünüz,

ben 35 yaşındayım eşim 37 ,sizin yolunuzda ilerliyoruz,umarım bende bir gün hamileyim yazabilirim
baştan beri diyorum,herşey Allahtan :)

canım ben uygulamadım..zaten bunu da geçen hafta bir programda anlatırken öğrendim..denemekte fayda var...

acaba eşimde duydumu bunu ,sabah kalktığında bugün nohutlu pilav yapıcam demişti,şimdi içerde birşeyler yapıyor,keşke duymuş olsa ve kendi de birşeylerle ilgilense mücadele etse

canim sonuclar ciksin acilen bir karar verip hareket ederiz
eger kisa zamanda duzelecek gibiyse hizla tedaviye geceriz
baktik zaman alacak ozaman tup bebek alternatifini dusunuruz
ama her halukarda tedavi sart.

canim sonuclar ciksin acilen bir karar verip hareket ederiz
eger kisa zamanda duzelecek gibiyse hizla tedaviye geceriz
baktik zaman alacak ozaman tup bebek alternatifini dusunuruz
ama her halukarda tedavi sart.

acaba ikiz,üçüz olurmu dicem ama daha birtane bile belli değil, insan oğlu işte,hep fazlasını istiyoruz :)

Ali Nejat bey mi acaba

fundacım biz de hem androlog hem de üroloğa gidiyoruz böbrekleri için üroloğa gitmeniz en doğrusu bebiş için ise androlog benim eşimde prostat çıktı kötü huylu olmasında şu an başka şey istemiyorum bunun için salı günü ali beye gideceğiz kriscim bu konuda ne yapabilirim

arkadaşlar Allah kolaylık versin bizde sıkıntı yaşadık ..tüp bebekle ikizlerime kavuştum..Allah yardımcınız olsun....

sizede çok geçmiş olsun,biz bu haftayı testlere ayırdık,iki problem bir arada olunca tabi testlerde çok oluyor,inşallah hem senin eşinin hem benim eşimin testlerinde büyük bir problem çıkmaz, sanırım ben bu haftayı,inşallah ..maşallah demekle geçiricem :)) bu hafta nasıl geçecek ve cumartesiye kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum,

yazından anladığım kadarıyla Ali bey sadece ürolog,bu yüzden androloji için başka doktora gidiyorsunuz değilmi, eşinden istedikleri testleri sende buraya yazarsan bu durumda olan başka arkadaşlarda faydalanabilirler,hadi bakalım ikimizin eşide hemen hemen aynı zamanlarda tedavi görecekler,inşallah peşpeşe bebişlerimiz olur,

umarım moralin çok bozulmamıştır, sanırım bu zamanlarda eşlerimize destek vermek için bizim daha kuvvetli olmamız gerekiyor, biz artık eşimle bu konuda şaka bile yapıyoruz, ilk duyduğumuz gün onu herşeyden çok sevdiğimi,bunun onunla ilgili bir problem olmadığını , bebek sahibi olmamızın Allahın bir lütfu olduğunu ve eğer bize bebiş verecekse bunun bir şekilde olacağını söyledim, inan üzerinden çok büyük yük kalktı o an ,bugünlerde de stresi üzerinden atması için çalışıyorum,malum stres sperm sayısını etkiliyorumuş,gerçi bizde 0 çıktı bu durumda nasıl bir etkisi olur onu bilmiyorum,

herşey gönlünce olsun...

arkadaşlar Allah kolaylık versin bizde sıkıntı yaşadık ..tüp bebekle ikizlerime kavuştum..Allah yardımcınız olsun....

gözünüz aydın,inşallah bebişlerinizde sizde sağlıklı,huzurlu ,mutlu bir ömür geçirirsiniz,

sizde ne gibi bir sorun vardı,sperm sayısıylamı ilgiliydi??

tatlım sana katılıyorum herşey stresle ilgili bizde sperm var ama morfoloji sorunu var gittiğimiz prof. ilaç tedavisinden sonra sebepsiz infertilite dedi tüp bebeğe yönlendirdi biz istemedik benim bir sorunum yoktu derken prolaktinim yükseldi tam benimle uğraşacakken daha rahim filimi çektirmedim eşimde prostat sorunu çıktı daha 33 yaşında salı dr gitsin tatlım ayrıntılı yazarım peşpeşe hamile kalırız inşallah

tatlım androloglarda ürolog ama onlar kısırlık konusunda uzman üniversite hastahanelerinde üroloji bölümüde var androloji bölümüde

tatlım androloglarda ürolog ama onlar kısırlık konusunda uzman üniversite hastahanelerinde üroloji bölümüde var androloji bölümüde

ben bu konularla yeni tanışıyorum,androloji diye bir bölüm olduğunu arkadaşlardan yeni öğrendim,
verdikleri tavsiyeleri değerlendiricem,ama önce tahlilleri bekliyorum,

ben prostatı da sadece yaşlılarda oluyor sanıyordum,sanırım pek çok kişide olan bir rahatsızlık,bütün hastahanelerde bu konuyla ilgili reklamlar görüyorum,çok şükür tıp artık pek çok konuda çok ilerledi, eşinde inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur

uff yaaa, Medical park fatih hastanesini kaç kez aradım en az 7 dakika telefonda bekledim,bir türlü düşüremedim, 2-3 dakika önce düşürdüm ama bu saatte ultrason için randevu veremiyorlarmış!!!!
sinir oldum iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…