fundacım biz de hem androlog hem de üroloğa gidiyoruz böbrekleri için üroloğa gitmeniz en doğrusu bebiş için ise androlog benim eşimde prostat çıktı kötü huylu olmasında şu an başka şey istemiyorum bunun için salı günü ali beye gideceğiz kriscim bu konuda ne yapabilirim
Arunacım,
nasılsın,doktora gittinimi bugün? bütün gün aklımdaydın,acaba ne yaptınız diye çok merak ettim,inşallah güzel haberlerle gelirsin
fundacım evde iki gündür giremiyorum internete okula erken geldim salı gitti eşim ilk dr yanlış teşhiş etmiş prostat değilmiş iltihap çok mutlu oldum 5 tane test verdi sadece bu konuyla ilgilenmiş çocuk konusuyla ilgilenmemiş testleri aldık devlette yaptıracağız doopler cmtesi yaptıracağız sperm testti istememiş ama biz bugün yaptıracaktık zaten idrar testleri istedi antibiyotik tedavisi göreceği için uzun bir süre antibiyotiğe duyarlılık testti istedi benden geçme olsılığı varmış nedenide ilginç dr gideceğim hiçbir belirtide yok ben de dün hastalandım vajinal akıntı kültürü yaptıracakmışım ama nsl birişlem bilemiyorum eşim hastane değiştirmek istiyor bize uzak ama ya göztepe ya da bahçelievler ben bir devam et dedim ben de bu hafta sonu değil diğer hafta sonu bahçelievlere gideceğim bizde de varikosel var ameliyata gerek yok demişti iki prof ali beyde doopler soncuna göre söyleyecek şimdilik gerek yok dedi inşallah cmtesi hayırlı haberler alırsın dualarım seninle
fundacım evde iki gündür giremiyorum internete okula erken geldim salı gitti eşim ilk dr yanlış teşhiş etmiş prostat değilmiş iltihap çok mutlu oldum 5 tane test verdi sadece bu konuyla ilgilenmiş çocuk konusuyla ilgilenmemiş testleri aldık devlette yaptıracağız doopler cmtesi yaptıracağız sperm testti istememiş ama biz bugün yaptıracaktık zaten idrar testleri istedi antibiyotik tedavisi göreceği için uzun bir süre antibiyotiğe duyarlılık testti istedi benden geçme olsılığı varmış nedenide ilginç dr gideceğim hiçbir belirtide yok ben de dün hastalandım vajinal akıntı kültürü yaptıracakmışım ama nsl birişlem bilemiyorum eşim hastane değiştirmek istiyor bize uzak ama ya göztepe ya da bahçelievler ben bir devam et dedim ben de bu hafta sonu değil diğer hafta sonu bahçelievlere gideceğim bizde de varikosel var ameliyata gerek yok demişti iki prof ali beyde doopler soncuna göre söyleyecek şimdilik gerek yok dedi inşallah cmtesi hayırlı haberler alırsın dualarım seninle
selam
bugun bizde spermogram sonucumuzu aldık
sıfır sperm çıktı
çok moralim bozuldu
Canım benim, moralini hiç bozma,unutma ki herşey Allahtan, eğer bizim bebek sahibi olmamız kaderimizde varsa,sıfır sperme rağmen olur,
testi nerede yaptırdınız güvenilir bir yermi?
doktorun adı ne?
sen bir jinekoloğa göründünmü?
senin ve eşinin yaşı kaç?
bu aşamadan sonra sizden daha bir sürü tahlili isteyecekler ve tıp artık o kadar ilerledi ki normal yolla olmasa bile tüp bebek yapabilirsiniz, ama unutma ki herşeyden önemlisi MORAL , öncelikle stresten uzak durmaya çalışın,özelliklede eşin, mesela ben bu durumu öğrendikten sonra baktım eşimde internette araştırma yapmaya çalışıyor bırak dedim, birşeylerle ilgilenmek istiyorsan sen tatil programı yap,gidebileceğimiz yerlere bak dedim,bu konudan mümkün olduğunca uzak tutamaya çalışıyorum,
doktor,tahlil vs. gibi tüm randevularını ben ayarladım,bizim sonuçlar yavaş yavaş çıkmaya başladı,cumartesi günü doktora göstericez,inşallah hayırlı haberlerle gelirim,geldikten sonra bir haftamızın nasıl geçtiğini yazmayı düşünüyorum,tek tek ,hangi testi kaç liraya yaptırdık,testleri yaptırırken ne gibi problemler yaşadık,hepsini yazmayı düşünyorum,belki sanada bir yol olur,
dediğim gibi moralini bozma....inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alıcaz,
ilgin için teşekkür ederim
marmara üniversitesi hastanesinde yaptırdık
15 gün sonra tekrarlıycaz testi randevu aldık
hormon testleri yapıldı
bide doopler ultrason ıstedı onun ıcınde randevu alıcaz
duruma göre artık daha ıyı bızı bılgılendırecek bı doktora başvurucaz önce bi sorunu anlayalım
ben 23 yasındayım eşimde 28
eşime yansıtmadım ama üzüldüm evet hersey Allahtan inşallah hersey yolunda gider
arunacım çok geçmiş olsun önceki yazını okumuştum ama yazmaya fırsatım olmamıştı çok sevindim kötü birşey çıkmadığına bundan sonra işiniz daha kolaylaşır inşallah
Mericim,
sen nasılsın, bugün biraz sayfanı incelemeye çalıştım,ama çok fazla bilgi yok yada ben yeni olduğum için bulamadım,sizin bebiş çalışmalarınız nasıl gidiyor,takip edebileceğim bir sayfa varmı?
görüşmek üzere
iyi geceler canim
gorusmek uzere
iyiyim canım çok şükür,eşim ilaç tedavisinde şuanda 4. ayımız doldu artık bi an önce gelsin bebiş diye yatıp kalkıp dua ediyoruz yapıcak başka bişey yok
sizin tedavinizde şekilledi sanırım hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım
ben 2 milyondan 76 milyona yolculuğumuz topiğindeyim canım krishazelde orda ve bizimle aynı durumda olan arkadaşlarımız var sende gel istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?