Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydin hayirli cumalar kizlar...

ben malesef gene cok üzgünüm(( dün aksam test sonucunu ögrendik malesef gene ayni hic olumlu bisey yok(( kaldigimiz yerden ilaca devam( hayaller ve ümitler gene ertelendi.

doktor esimle konustu ben anlamadigim icin,, oda bana ne söylediyse onu biliyorum...ilaca devam edin henuz bir degisiklik yok demis...bence de hic bir zaman bu degisim olmayacak inanin hic umudum kalmadi ya((

oleeeey yade gelmiş...naber tatlım nasılsın?özledik seni.....

iyi degilim canim ya cok morelsizim(( ne yapacagimi da sasirmis durumdayim..dunden beri hic birsey icimden gelmiyor.ne temizlik ne yemek ne gezmek ..oturdum tv nin basina aptal aptal müge anliyi izliyorum(( morel sifirin altina düstü( oysa ki bu sefer baya umutluydum

meliscim klomen evicap ilk aylar düşürür sonra artırır yeterli gelmezse iğne verilir ama ilaçlar altı ay sürebiliyor bizde ikinci aydayız cnm bizim sayı hareketlilik yeterli morfoloji 4 morfoloji düzelmiyor ama sperm artabiliyor sperm artıkça yüzdede ki spermde artıyor[/QUOTE]

canim ya inan bende seningibiyim.(( cok gecmis olsun diyeyim sana..insallah rabbim sesimizi duyarda bu günlerde bir an evvel gecer..dualardan baska caremiz yok rabbim hakkimizda hayirlisini versin..gene de uzulmeyelim herseyin hayirlisini rabbim bilir

insallah hamilesindir bunu cani gönülden diliyorum kardesim....insallah pazartesi gunu mutlu haberle dönersin

canım arkadaşım lütfen umutsuz olma ...daha dur bakalım henüz ortada bişi yok ...en azından ilaç tedavi sürecini durdurmadılar bizimki gibi...biz aralıksız tam birbuçuk yıl ilaçlarla boğuştuk...sonuca ulaşamayınca ameliyat dediler...melismde de söyledim ben budurumda umudumu yitirmiyosam sizde umutlu olun ki iyi gitsinn. geç olsun güç olmasın bitanem naapalım dayanıcaz arkadaşım sabredicez biraz daha ...

iyi olucaksın canım benim...iyi olucaz...nasıl ki her fırtınadan sonra güneş açıyo....
bizdede hep karabulutlar olmucak ya ne güneşler açıcak sen takma kafana demek ki şu an zamanı değilimiş arkadaşım ama illaki yoluna girecek herşey....yeterki sen moralini yüksek tut..

canim benim ya iyiki varsiniz...iki gundur aglamaktan sistim(hani icimde biraz umudum olsa mutlu olucam ama icimdeki ses bana basindan beri olmayacak diyor..inanmak istemiyorum bu sese ama malesef bugune kadar hislerimde hic yanilmadim... sanki turkiye de yaptirsam daha olumlu cevap alacagim gibi geliyor..hele su izine bir geleyim de insallah esimide ikna edebilirsem birde turkiye de gidip arastiracagim belki onlar daha guzel seyler söyler...ya da ben öyle duymak istedigim icin oyle düsünüyorum bilmiyorum ki yoncacim..ama gene de seninde dedigin gibi cikmadik candan umut kesilmez...herseye ragmen sabir sabir sabir sabir edecegeiz baska yolu yok

allahin izni sizlerinde destegiyle insallah bu süreci daha pozitif yönde atlatacagim...yoksa konusacak hic kimsem yok burda( aileme de söyleyemedim henuz..sadece size paylasabiliyorum ve bu sekilde bir nebze de olsa rahatliyorum.allah sizlerden razi olsun..
zaten yakinda tatile gelecegim 1 ay boyunca türkiyedeyim.bana cok iyi gelecek..en azindan ailemle birlikte olacagim kafamdan bir sureligine de olsa bu konuyu cikarmayi düsünüyorium...

guzel bi morel depolayip o sekilde yoluma devam etmek istiyorum...tabi orda da bos durmam gene bir yerlere gidip arastirmami yaparim ama esimde isterse tabi...yoksa tek basima gene bisey olmaz...hayirlisi diyorum artik zamana biraktim canim

kızlar azönce ividen natali hn aradı beni.ne zaman geliyosunuz diye...bülent hoca bu hafta müsaitmiş... ama ben gün vermedim..eşimin işleri çok yoğun dedim ...ki gerçekten öyle her gün 10 da geliyo eve...bide düğün aralığı zaman problemi olmasın ben size temmuzun ilk haftası mutlaka dönücem dedim...

şimdi benimde kafam karıştı...size sorucam fundacım sanada ; umut tüp bebekten randevu almıştım ya dünde onlar aradı randevu tarihini 9 temmuz saat 1 e aldık... kaç gündür onu düşünüyorum kızlar ürolojide bülent bey
emre beyin hocasıymış...ama emre bey daha iyiymiş bu konuda (ameliyat konusunda yani)....şimdi ameliyat için

ivideki bülent beyi mi umuttaki emre bey imi seçicez..tek seçim yapmak zorundayım ....o sebeple iviyi iptal ediyim mi...ayıp olmasın diyede randevu günü almadım...çünkü eşim çok gıcık ,çok sinir yaa ...artık dr bitane olsun diyo...bi o bi o olmazmış yoksa tamamen vazgeçecekmiş.tek atış hakkımız var yani...
hızır mı idris mi olduk gene funda:)ooooff.....,
Allahım ne zor işler yaa...sen yardım et,güç kuvvet ver bize YARABBİM...

Evet bitanem kesssinlikle Türkiyeye gelmeye çalış...ben burdaki dr.ların daha itinalı olduğuna inanıyorum çünkü..

kızlar bende çıkıyorum şimdi...fırsat bulduğum anda yanınızdayım....öpüyorum hepinizi tek tek görüşürüz..

olacak inşallah,değerler normal bir erkekte bile günden güne değişiklik gösterebiliyormuş,ilaçları düzenli kullansın inşallah değerler düzelir,
sizler böyle yazınca bu ay sonundaki tahlillerden korkmaya başladım,inşallah iyi sonuçlar alırız ,Allah korusun iyileşme olmazsa eşim birdaha asla yediği ve içtiği şeyleri ağzına sürmez ,ben zaten çıldırmış durumdayım daha fazla onunla uğraşamam

bu psikolojiyi biryerden biliyorum,sanki beni anlatıyormuşsun gibi...

fundacim sana kolay gelsin canim benimde baslamam lazim temizlige ama hic kendimi iyi hissetmiyorum

sağol canım,pek kolay değil ama...normalde evişinden,temizlik yapmaktan nefret eden biriyim moralim bozukken dahada sinirbozucu işler oluyorlar,birde evin heryanı camkırığı olunca...çıldırmamak elde değil,

yadecim acaba bendemi gariplik var,normalde mesela bakıyorum morali bozuk olan bayanların iştahı kesiliyor,kendilerini temizliğe veriyorlar felan,bense tam tersi,kendimi yemeğe veriyorum ve iş yapma isteğim tamamen bitiyor :)))

ben bu eşleri anlamıyorum,problem onlarda buna rağmen biz didinip duruyoruz,araştırmalar yapıyoruz,herşeyi hazır bir şekilde önlerine getiriyoruz hala mırın kırın ediyorlar.......al birini vur ötekine...dertleri ne bunların ????benim eşimde herşeye mutlaka itiraz edecek,önce beni üzecek ,ağlatacak,küstürecek,günlerce yüzüne bakmıcam ondan sonra yapacak,tabi yaptığı şeyinde artık benim için hiçbir anlam ve önemi kalmıyor,

valla hayatım az önce Yadeya yazdığım gibi ben bu adamların ne derdi var anlamıyorum,tek şans vermek ne demek,daha öncede yazdığım gibi araba alacak olsalar 50 tane galeriye gider,internette saatlerce araştırma yaparlar....söz konusu çocuk olunca noluyor bunlara???

iki doktor arasında bir yorum yapamıyorum,zaten ameliyat sonucunda Rabbim nasip ederse her iki doktorda sperm bulabilirler,daha önce belirttiğim gibi ivitüp bebeğin uygun olması beni oraya yönlendirdi,umuttüp bebek bana çok maddiyatçı gibi geldi,birde ekipteki bir doktorun yaptıkları beni bahçeciden soğuttu

artık benim doktorlara güvenim hiç kalmadı malesef,ben olsam her iki merkezede gider ,her iki doktorlada tanışır bana güven verende tedavime başlardım, mesela ivide erdal bey bana güven verdi,içime sinmese üç kuruş ucuz diye gitmezdim oraya,başka yerlere bakardım,biliyorsun bu konuda moralde çok önemli,

bence bu eşlerimizi üroloğa değil psikoloğa götürmek lazım.....

eşin olmadan sen gidip ön görüşmeleri yapsan ve durumu anlatsan,sonra hangisini beğenirsen eşinle birlikte beğendiğin doktora gidersin,ön görüşmeler zaten ücretsiz,bence git konuş bak bakalım hangisini seveceksin

canımmm benim yadecim, seni anlıyorum ben de üzgünüm.Allahım bize güzel mi güzel bir evlad nasıp edecek ben bugün umutluyum :))) yarın için söz veremiyorum hehhehe :)) anlayacağın bizim önce bir psikologa gitmemiz gerekiyor..
canım benim eşim Kaan Hoca ile üç ay kullandı ama sonuç düşüklük.Şimdi biz Ege'ye gidiyoruz burdaki dr da klomeni bırakın demişti ,eşim de bıraktı sonraki gittiğinde başka bir dr ilgilenmiş o da vermiş :)))) dr erol bey gözetimindeyiz ya o verdi yani.iki ay kullanacak bilemiyorum ancak inan biz %1 morfolojiye bile razı durumdayız.Sayı, hareket ve morfoloji yok canım.DR lar konuştukça sonuçlar gibi umutlarımız da %0 (

canim ya inan bende seningibiyim.(( cok gecmis olsun diyeyim sana..insallah rabbim sesimizi duyarda bu günlerde bir an evvel gecer..dualardan baska caremiz yok rabbim hakkimizda hayirlisini versin..gene de uzulmeyelim herseyin hayirlisini rabbim bilir[/QUOTE]
amin...

benim de ihtiyacım var bir psikologaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…