kızlar benim arkadaşmn kaynının hiç canlı sprmi yokmuş 15 yıldır uğraşıyo hani 1tane çıksa sperm tüp bebek yapacaklar bi kadına gittlr nohut suyu iç incir ye demiş şimdi 4tane sprm bulundu tüp bebek yaoıldı deneyin
Canım öncelikle teşekkür ederim arkadaşım.Kesinlikle moral önemli ancak ben kendimi dışarıdan birine karşı iyi gösteriyorum sorunum yokmuş gibi ama içim öyle değil..Beni çookk iyi anlıyorsunuz biliyorum.Ve size gerçekten çok teşekkür ediyorum.Canım arkadaşlarım.meliscim bu işin kolay olmayacağı başından beri belli birşey ,hepimiz çok zor bir sınavdayız,ama benim anlamadığım neden %60 -70 azalmış,
bildiğim kadarıyla sizde bitkiseller kullanıyorsunuz ve eşin bir süre ilaç tedaviside görmüştü, birde şunu belirtmek isterim ivide ki erdal bey bize bir grafik gösterdi,sağlıklı bir erkeğin sperm grafiği,acaip değişiklik gösteriyor bir bakmışsın tavanda bir bakmışsın yerlerde sürünüyor,acaba eşin sperm tahlili sırasında çok stresliydi de değerler bu yüzdenmi azaldı,
birde yine erdal bey bize şöyle dedi,bebek için birtane sağlıklı sperm yetiyormuş,biliyorsun benim eşimde 14-15 adet sperm vardı,bizde farklı bir tedavi uygulayabilirlermiş,sperm vermek için eşim birkaç kez gidecek ve her seferinde aldıkları spermleri donduracaklar,böylece bir süre sonra ellerinde birikmiş sperm olacakmış, iyice kafam karıştı yaaa
birde hiç sperm çıkışı olmayanlarda bile mikro tese ile bir tane bile sperm bulup tüp bebek yapabiliyorlar,sizinkiler niye iki ay salladı acaba,hoca iki aylığına tatile felan gitmeyecek dimi,
birde ben bu morfolojinin ne olduğunu açıkcası anlamadım,şimdi eşim bana birşey hatırlattı,erdal hoca bize şöyle bir açıklama daha yapmıştı,sperm hareketliliği normal yolla hamilelilk için önemliymiş ama tüp bebekte hareketliliği o kadar sorun değilmiş zaten onlar yerleştirdikleri için hareket etmesi çokta önemli değilmiş
ya sabır de canım,dur bakalım olacak inşallah ama biraz zaman alacak,iki ay hemencecik geçer,zaten araya ramazan giriyoro sırada sizde bitkisellere devam edersiniz,
yine erdal hoca dediki imkansız diye birşey yoktur,normal yolla olmaz diye kesinlikle söyleyemem düşük bir ihtimal ama olabilir dedi,belki bu arada sizin normal yolla bebeğiniz olur,bence sen şu ovulasyon testlerinden bir tane al,günlük kontrollerini yap ve dene ..neden olmasın !!!!
Çooooooooook geçmiş olsun tatlım.Dikkat edin..arkadaşlar gece salonumdaki avize düştü ve odanın her tarafı cam oldu( nasıl temizlicem inanın bilmiyorum (
nazar var galiba bizde,çok şükürki gece oldu,Allah korudu bizi
Melisim,bitanem niye bozuyosun moralini.?...fundanın yazdığınıda okudum dediği gibi spermler düşüp artadabiliyo...
hem eşinede sakın yansıtma bu durumu bitanem
onun için moral çoooook önemli inanki üzüntü ,stres çok etkiliyo...
meliscim bizim durum inan ki hepinizden kritik çünkü tüüüüm değerlerin hepsi 0 çıkıyo 2 senedir...hormonal değerlerdede düzelme yok ...tek seçeneğimiz micro tese....ki ona da yüzde 30 şans veriyolar...ve ben bu durumda bile (üstelik yaşım34) yinede hep sonu iyi olucak diye düşünüyorum..
bir defasında gittiğimiz dr dediki sizin gibi hastalarda sperm bulma şansı yok ,o yüzden tüp bebekte yapamazsınız...karı koca elele verin gezin tozun hayatınızı
yaşayın dedi...eşimin gözünün içine baka baka...düşünün o anki halimizi...işte bu tip drlar insanı hayata küstürüyo...Allahtan sizin dr o kadar olumsuz ve net bi tavır sergilememiş..zor olduğunu söylemiş sadece keşke bizede öyle deselerdi...o yüzden tatlım güçlü ol ve pes etme...zaten madem ki heepimiz bu zorlu yola girdik...mücadelemizide aaaslanlar gibi verip ,kazanıcaz Allahın izniyle... yeter ki sen kafana takma üzülme tatlım benim....
Aşkım iyiyim :)) sen nasılsın :))))))))))))))))))))) yakında Bakırköye geleceğim sanırım ziyaret edersin beni :)melishim napıyorsun,kendini toparlayabildinmi biraz
o nasıl oluyor.Benim o kadar çoooooooooook şeyim var ki eşime yedirdiğim.Adam kiloo aldı şimdi de rejimle uğraşıyor.Bal aldım hani şu Marankinin macunu onu yaptık annemle onu yediriyorum, keçiboynuzu nektarı aldık has onu içiriyorum pekmez gibi bu, bir de macun olarak ceviz,fındık,çörekotu..karışımı yiyor.Klomen kullanıyordu şimdi evicap'a başladı.Proxeed plus..İncir falan da yiyor, Ayçekirdeği de yiyor (bak bu arginine içeriyor), oo aklıma gelmeyen tonlarca şey..ee daha ne yapayım ben bu adama..kızlar benim arkadaşmn kaynının hiç canlı sprmi yokmuş 15 yıldır uğraşıyo hani 1tane çıksa sperm tüp bebek yapacaklar bi kadına gittlr nohut suyu iç incir ye demiş şimdi 4tane sprm bulundu tüp bebek yaoıldı deneyin
nurefsani, bilgi için çok sağol,ben eşime uzun zamandır incir yediriyorum,bu haftada saf zeytinyağı içinde bekletip vermeye başladım,inşallah şifa olur,ama açıkcası nohutla uğraşamıyorum,artık onun suyu,bunun yağı, bir sürü şey.....
bakırköyde ziyaretine gelmem çok kolay olur,bu gidişle yanyana odalarda yatıcaz,Allah korusun.....
kızlar iki gün önce çok kötüydüm ara lekelenmem oldu 16.günde pembe çok ağladım miyom diye düşündüm sonra eşim hamilelik yerleşmesi olbilir dedi hayır dedim büyük ihtimalle sistitim pazartesi 21.gün testtlerini yaptıracağım sonrada dr gideceğim
fundacım mrb, sana bişey sorcaktım, kaan hoca size nebido iğne vermişti değilmi yanlış hatırlamıyorsam..bir arkadaşı sana yönlendirdimde sorayım dedim..bizde menogon kullanıyoruz şuan..
Ey herkesi ve her şeyi şefkat ve merhametiyle kuşatan ve ey sürçüp düşenleri bağışlayarak tökezleyenlere yeniden doğrulma fırsatları veren Yüce RABBİM! Kendisinden yardım talep edilebilecek yegâne zat Sensin ve ancak Sana tevekkül edilir.
Sen, Sana yönelip dua edenlerin sesini mutlaka işitir, kapına sığınıp bir nidâda bulunanlara da elbette karşılık verirsin. Her halimizi hidayet buyur ....bizler sadece sana sığındık...RABBİM dualarımızı boşa çıkarma..
HAYIRLI CUMALAR..
kızlar iki gün önce çok kötüydüm ara lekelenmem oldu 16.günde pembe çok ağladım miyom diye düşündüm sonra eşim hamilelik yerleşmesi olbilir dedi hayır dedim büyük ihtimalle sistitim pazartesi 21.gün testtlerini yaptıracağım sonrada dr gideceğim
sağol canım,sanada hayırlı cumalar,benaz önce eve geldim,akşama misafir var,ve acil tarafından temizliğe başlamam gerkiyor,öpüyorummmmm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?