Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar benim arkadaşmn kaynının hiç canlı sprmi yokmuş 15 yıldır uğraşıyo hani 1tane çıksa sperm tüp bebek yapacaklar bi kadına gittlr nohut suyu iç incir ye demiş şimdi 4tane sprm bulundu tüp bebek yaoıldı deneyin

nurefsani, bilgi için çok sağol,ben eşime uzun zamandır incir yediriyorum,bu haftada saf zeytinyağı içinde bekletip vermeye başladım,inşallah şifa olur,ama açıkcası nohutla uğraşamıyorum,artık onun suyu,bunun yağı, bir sürü şey.....

Canım öncelikle teşekkür ederim arkadaşım.Kesinlikle moral önemli ancak ben kendimi dışarıdan birine karşı iyi gösteriyorum sorunum yokmuş gibi ama içim öyle değil..Beni çookk iyi anlıyorsunuz biliyorum.Ve size gerçekten çok teşekkür ediyorum.Canım arkadaşlarım.
Fundacım morfoloji sorunu en önemli şey yani spermin dna sında sorun var demek, şekil olarak spermin bozuk olması yani başı boynu ve kuyruk kısmının farklı oluşu..Eşimde sperm 1 milyondu bunların tüm değerleri de %0 dı.yani ölü sperm ;( ve bu sayı 400 bine düşmüş.DR bu rakamla tamam olur ama sorun hareket tamam o da tüp ile sorun değil.Şekil bozuk demiş.Of yaa üzülüyorum napayım, eşime de tam destek veriyorum , vermeye de gayretliyim ama az önce yeğenlerimi gördüm kokladım onları, içimden minik olana annemm dedim yaa , deliriyor muyum ben ((

Az önce de arkadaşa facebooktan bakıyordum üççç tane arkadaş hamileymiş yuhh dedim yaa okudum tebrikler falan..Algıda seçicilik galiba benimkisi, hamileleri algılıyorum.Etrafımda da hamilelere özeniyorummmmmmmm .

O kadar çok gayret gösteriyorum ki , millet bana ne güzel derdin yok tasan yok diyorlar.Ama anlatacak insan yok malesef kime ne desem kim beni anlar.Tüm arkadaşlarım hadi bi tane yap da sevelim diyorlar.Düşünmüyoruz demekten bıktım.
Bu arada DR klomen ve evicap vermiş iki ay kullan demiş sayı artsın diye.iki ay kullanın demiş.Ki üç ay bunu kullanmıştı.Bilmiyorum Fundanın dediği gibi belki de Dr. tatile girecek . Allahım demek ki zamannnnnnnnnnnn var.Hayatımda hep her şeyi hemen yaptım.Beklemek hele ki belirsizlik beni yoruyor.Çok şükür yine de
arkadaşlar gece salonumdaki avize düştü ve odanın her tarafı cam oldu ( nasıl temizlicem inanın bilmiyorum (
nazar var galiba bizde,çok şükürki gece oldu,Allah korudu bizi
Çooooooooook geçmiş olsun tatlım.Dikkat edin..

Aşkım çok sağol..üzülüyorum işte napayım üzgünlüğümü de sizinle paylaşıyorum çünkü millete iyi görünmekten bıktımmmmm.Sizin de başınızı ağrıyorum unutturmuyorum bu sperm illetini..

melishim napıyorsun,kendini toparlayabildinmi biraz
Aşkım iyiyim :)) sen nasılsın :))))))))))))))))))))) yakında Bakırköye geleceğim sanırım ziyaret edersin beni :)
o nasıl oluyor.Benim o kadar çoooooooooook şeyim var ki eşime yedirdiğim.Adam kiloo aldı şimdi de rejimle uğraşıyor.Bal aldım hani şu Marankinin macunu onu yaptık annemle onu yediriyorum, keçiboynuzu nektarı aldık has onu içiriyorum pekmez gibi bu, bir de macun olarak ceviz,fındık,çörekotu..karışımı yiyor.Klomen kullanıyordu şimdi evicap'a başladı.Proxeed plus..İncir falan da yiyor, Ayçekirdeği de yiyor (bak bu arginine içeriyor), oo aklıma gelmeyen tonlarca şey..ee daha ne yapayım ben bu adama..

Klomenden sanırım sayı azaldı
Klomen ya da Proxeedplus ile sayı düşebiliyor mu ya.1-2 milyon olan sperm düştü kaliteli de değil işte sorun bu...

:)))))))))) aynen

seni o kadar iyi anlıyorum ki...
pazar günü mesela arkadaşım geldi bebeğiyle,görümcemlerin yanında tutturdu hadi artık ne bekliyorsun yapsana bir bebek..bir sürü laf,düşünsene bunları söyleyen benim arkkadaşım,içimden bağırmak geldi olsa yapıcam ama olmuyor diye ..bağıramadım tabi..döndüm dedim ki ben uğraşamam öyle gece uykusundan felan kalkmayla dedim,hem dedim beni yeterince yoran koca bir bebeğim var, ne bilim bir sürü saçma sapan şey uydurdum işte...içim yandı ama...sustum...böyle susup biriktiriyorum işte..sonra ağlama krizleri tutuyor beni...hemde bazen öyle basit şeylere ağlıyorum ki beni görseniz halimi ancak siz anlarsınız,ama her kötü günün sonunda bir iyilik vardır ya sabır deyip susuyorum napimmm..geçecek inşallah bugünler,,İNŞALLAHHHH.....

ben kaçıyorum iyigeceler,yarın akşam olmayabilirim,bebeği olan başka bir arkadaşım gelecek :)))))

hızır idi yunus idi..hızır idi yunus idi...............

Kızlar moralim bozuk çok.Eşimde sonuçlar kötüye gidiyor.%60-70 azalma var sperm sayısında.Zaten hareket ve şekil bozukluğu var..O kadar canım sıkıldı ki.Beni çok iyi anlayacağınız için yazıyorum eşimle olan hayallerimizin bir anda olamayacağını söylemeleri içimi acıtıyor.Şu an bunları yazarken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.Dr eşimi zor olur demiş ve tüp bebek için erken demiş.İlaç vermişler birkaç ay kullanacakmış.Benim umudum neden azalıyor kızlar (( İsyan etmiyorum aslaaaa.İçimden doya doya ağlamak geliyor ((((( Eşimin suratına bakınca ağlayasım geliyor.Ama biliyorum ki o benden daha çok üzülüyor, bunu da dile getiriyor..İmtihanımız bitmedi, kimseye özenmek istemiyorum [/QUOTE]

meliscim klomen evicap ilk aylar düşürür sonra artırır yeterli gelmezse iğne verilir ama ilaçlar altı ay sürebiliyor bizde ikinci aydayız cnm bizim sayı hareketlilik yeterli morfoloji 4 morfoloji düzelmiyor ama sperm artabiliyor sperm artıkça yüzdede ki spermde artıyor

kızlar iki gün önce çok kötüydüm ara lekelenmem oldu 16.günde pembe çok ağladım miyom diye düşündüm sonra eşim hamilelik yerleşmesi olbilir dedi hayır dedim büyük ihtimalle sistitim pazartesi 21.gün testtlerini yaptıracağım sonrada dr gideceğim

canım Allah şifa versin,inşallah hamilelik belirtileridir,pazartesiyi bende merakla beklicem,inşallah iyi haberler verirsin

fundacım mrb, sana bişey sorcaktım, kaan hoca size nebido iğne vermişti değilmi yanlış hatırlamıyorsam..bir arkadaşı sana yönlendirdimde sorayım dedim..bizde menogon kullanıyoruz şuan..

Ey herkesi ve her şeyi şefkat ve merhametiyle kuşatan ve ey sürçüp düşenleri bağışlayarak tökezleyenlere yeniden doğrulma fırsatları veren Yüce RABBİM! Kendisinden yardım talep edilebilecek yegâne zat Sensin ve ancak Sana tevekkül edilir.
Sen, Sana yönelip dua edenlerin sesini mutlaka işitir, kapına sığınıp bir nidâda bulunanlara da elbette karşılık verirsin. Her halimizi hidayet buyur ....bizler sadece sana sığındık...RABBİM dualarımızı boşa çıkarma..

HAYIRLI CUMALAR..

fundacım mrb, sana bişey sorcaktım, kaan hoca size nebido iğne vermişti değilmi yanlış hatırlamıyorsam..bir arkadaşı sana yönlendirdimde sorayım dedim..bizde menogon kullanıyoruz şuan..

Merhaba, evet nebido iğne vuruldu eşim,sanırım 1 ay kadar oldu,değerkerde düzelme olmadı malesef,bu ay sonunda yine tahlillerini yaptırıp Kaan hocaya bildiricez,inşallah düzelme olmuştur,olmazsa eğer başka ilaç verecek,sizede çok geçmiş olsun,inşallah hepimiz en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz

sağol canım,sanada hayırlı cumalar,benaz önce eve geldim,akşama misafir var,ve acil tarafından temizliğe başlamam gerkiyor,öpüyorummmmm.....

çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah kötü bişi çıkmaz...

sağol canım,sanada hayırlı cumalar,benaz önce eve geldim,akşama misafir var,ve acil tarafından temizliğe başlamam gerkiyor,öpüyorummmmm.....

tamam canımın içi kolay gelsin sana arkadaşın gelicekti sen bak işine ben yazıyim müsait olduğunda okursun tatlım...bende öpüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…