Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar....

dün akşam biliyorsunuz ahberlerde sülükle ilgli birşeyler görünce sülük tedavisine takıldım :))
sabahtan beri bu konuyu inceliyorum,bulduğum tüm bilgileri burda sizinle paylaşıcam,inşallah şifa olur

isterseniz işe bu sayfaları okuyarak başlayın

Çocuk Sahibi Olmak İçin - Tek Tedavi

spermde canlı hücre yokluğu...

ikin

sonra aşağıdaki sayfada var

****En merak edilen belki de istismar edilen sorunlardan biri de kısırlık! Sülüklerin kısırlık tedavisinde ne gibi etkisi oluyor?
Sülükler, seconder kısırlık tedavisinde kullanılabilir. Yani, spermin zayıflığından kaynaklanan sorunlarda yardımcı oluyor. Sülüklerin enzimi sperm kalitesini çok artırıyor. Sülüğün sadece emmesi hiç önemli değil. Enzim verilmesi çok daha önemli diyebiliriz. Bölgesel koyulduğundan dolayı üreme organlarındaki dokuları yenilemesinde etkili oluyor.

sülük tedavisini kullanan varmı? | Facebook

şimdilik bulduklarım bunlar :)) inşallah faydası olur

günaydın canımmm...gerçi öğlen oldu

canımcım sülük tedavisiyle ilgili yazıları vakit buldukça okudum...ve akşam daha detaylı incelicem...
ilk yazdığın yerdeki yazıları okudum ve geldiğinde aynen eşimede okutucam......(tabi teşrif buyurursa)çünkü birçoğu eşimde fazlasıyla var funda bak ne güzel senin eşinde bi ışık var:)en azından ciddiye alıp araştırmalar yapmış...gerçekten çook sevindim canım ya ...biraz ışıkta bizimkinde görebilsek

eşimde varikosel yok ama yinede uygulamak isterim...nerde nasıl uygunıyo tam olarak bakamadım dediğim gibi ama üstünde duralım bencede....

hoşgeldin yoncacım:))

sülük gerçekten muhteşem bir olay,ama uygulanırken dikkat edilmesi gereken şeyler var,bunları atlamamalı bence,Rabbim ne kadar büyük nelerle şifa dağıtıyor,inşallah eşin okur bunları keşke fayda bulsalar,

eşim bugün küçük bir operasyon geçirdi,ayak tırnağını aldılar,inşallah sülük yaptırmamıza engel olacak bir durum olmaz,

ben şimdi yemek hazırlıcam,hafif birşeyler yedikten sonrada spora gidicem inşallah :)))

senin bugün program yine yoğundur ,Allah kolaylık versin

evet tatlım 30 yaşındaydım evlendiğimde...eşim arkadaşımdı hatta onu o kadar iyi tanıdığıma emindim ki aaah ahh .....oysaki gerçekten dediğin gibi evlenince iş değişiyomuş
......arunacım evet ve nedense hep kadınlar veriyo bu mücadeyi her konuda yani
tabiki ayır canım ,ödüllendir kendini...dinlen, gez,iiiiycene dağıt kafanı...

hoşbulduk bitaneemm...
evet canım ya Rabbimin yattığı bahşettiği bütün nimetlerinin kıymetini de bilelim bencede....
eşinede çoook geçmiş olsun...bi problem olmaz inşallah....
tamam tatlım kolay gelsin...spor benim yerimede yap , eşime diyorum ama öyle şişkoyum ki funda resmen aynalara küstüm nikah için aldığım kıyafete bile zor giriyorum
çocukların eşyalarından bazıları yanlış gelmiş,eksik gelmiş ,bizde daha gidip kavga edip eksiklerini ve doğru olanlarını alıcaz......parayı almaya gelince onda aksama olmuyo nedense...ordanda kına setini almaya gidicez......bu arada inanılmaz borca girdiler bizimkiler...Amma zormuş erkek çocuk evlendirmek...annemi babamı görmelisin resmen depresyondalar...onu istiyolar bunu istiyolar...hiç bitmiyo eksikleri( şu düğünü atlatana kadar koşturmaya devam yani arkadaşım...
akşam kısmet olursa görüşürüz inşallah hepimiz...öpüyorum çok...

yoncacım benim 3 yıl önce çalıştığım firmadan aldığım bir gömlek vardı,üzerimde giydiğim gömlek kirlendiği için şirketten bir gömlek almıştım ama gömlek bana çok bol geliyordu ve hiç giyememiştim,geçen sene buldum onu ya bu önceden büyük geliyordu şimdi olur bana dedimmmmm... tahmin et noldu...gömleğin düğmeleri kavuşmadı,hemde 5 cm felan açık kaldı,düşün artık benim ne hale geldiğimi,benim vücudum nedense kilo verme konusunda direniyor,diyetisyenlere verdiğim parayı biriktirseydim şimdineler neler alırdım kendime,ama yapıştıı bu kilolar malesef bana,inşallah sporlar verebilirim,geçen sene gittiğimde çok güzel toparlanmıştım ama devam etmedim,bakalım bu kez ne olacak

düğün sırasında malesef karışıklıklar oluyor,Allah yardımcınız olsun,düğün bitince bir haftada ancak gelirsin kendine,
ben kaçıyorum salaona gidip kayıt yaptırıcam

Canım benim teşekkür ederim.Hafta sonları Allah nasip ederse gideriz Kuşadasını çok seviyorum bennnn :)) Çeşme de tabii favorim :))
((

.............................................................................

Kızlar moralim bozuk çok.Eşimde sonuçlar kötüye gidiyor.%60-70 azalma var sperm sayısında.Zaten hareket ve şekil bozukluğu var..O kadar canım sıkıldı ki.Beni çok iyi anlayacağınız için yazıyorum eşimle olan hayallerimizin bir anda olamayacağını söylemeleri içimi acıtıyor.Şu an bunları yazarken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.Dr eşimi zor olur demiş ve tüp bebek için erken demiş.İlaç vermişler birkaç ay kullanacakmış.Benim umudum neden azalıyor kızlar (( İsyan etmiyorum aslaaaa.İçimden doya doya ağlamak geliyor ((((( Eşimin suratına bakınca ağlayasım geliyor.Ama biliyorum ki o benden daha çok üzülüyor, bunu da dile getiriyor..İmtihanımız bitmedi, kimseye özenmek istemiyorum

meliscim bu işin kolay olmayacağı başından beri belli birşey ,hepimiz çok zor bir sınavdayız,ama benim anlamadığım neden %60 -70 azalmış,
bildiğim kadarıyla sizde bitkiseller kullanıyorsunuz ve eşin bir süre ilaç tedaviside görmüştü, birde şunu belirtmek isterim ivide ki erdal bey bize bir grafik gösterdi,sağlıklı bir erkeğin sperm grafiği,acaip değişiklik gösteriyor bir bakmışsın tavanda bir bakmışsın yerlerde sürünüyor,acaba eşin sperm tahlili sırasında çok stresliydi de değerler bu yüzdenmi azaldı,

birde yine erdal bey bize şöyle dedi,bebek için birtane sağlıklı sperm yetiyormuş,biliyorsun benim eşimde 14-15 adet sperm vardı,bizde farklı bir tedavi uygulayabilirlermiş,sperm vermek için eşim birkaç kez gidecek ve her seferinde aldıkları spermleri donduracaklar,böylece bir süre sonra ellerinde birikmiş sperm olacakmış, iyice kafam karıştı yaaa

birde hiç sperm çıkışı olmayanlarda bile mikro tese ile bir tane bile sperm bulup tüp bebek yapabiliyorlar,sizinkiler niye iki ay salladı acaba,hoca iki aylığına tatile felan gitmeyecek dimi,

birde ben bu morfolojinin ne olduğunu açıkcası anlamadım,şimdi eşim bana birşey hatırlattı,erdal hoca bize şöyle bir açıklama daha yapmıştı,sperm hareketliliği normal yolla hamilelilk için önemliymiş ama tüp bebekte hareketliliği o kadar sorun değilmiş zaten onlar yerleştirdikleri için hareket etmesi çokta önemli değilmiş

ya sabır de canım,dur bakalım olacak inşallah ama biraz zaman alacak,iki ay hemencecik geçer,zaten araya ramazan giriyoro sırada sizde bitkisellere devam edersiniz,

yine erdal hoca dediki imkansız diye birşey yoktur,normal yolla olmaz diye kesinlikle söyleyemem düşük bir ihtimal ama olabilir dedi,belki bu arada sizin normal yolla bebeğiniz olur,bence sen şu ovulasyon testlerinden bir tane al,günlük kontrollerini yap ve dene ..neden olmasın !!!!

aslında bu akşam benimde moralim biraz bozuldu,neden derseniz bildiğiniz gibi pazar günü eşime sülük tedavisi uygulayacaktık,yaptırmayı düşündüğümüz kişi çok uzun sürüyor ben uğraşamam demiş,başka birini bulduk aradım,,kadın bu pazar güzel bir gün sülük yapamayız çok fazla hacamatımız var dedi,şimdi bir kiş kaldı bu akşam evde yoktu yarın sabah arıcaz artık kısmet o yaparsa pazar günü yaptırabiliriz yok yapmam derse bu işi yapacak başka birinide bilmiyoruz maloesef ((

arkadaşlar gece salonumdaki avize düştü ve odanın her tarafı cam oldu ( nasıl temizlicem inanın bilmiyorum (
nazar var galiba bizde,çok şükürki gece oldu,Allah korudu bizi

arkadaşlar gece salonumdaki avize düştü ve odanın her tarafı cam oldu ( nasıl temizlicem inanın bilmiyorum (
nazar var galiba bizde,çok şükürki gece oldu,Allah korudu bizi

mrb kızlar....canım yaaa dikkat et kendine geçmiş olsun....evet kesinlikle nazar vardır.bende çok inanırım ...her evde nazar duası bulundurmak gerek.,hatta kendi üstündede taşıman lazım gerçi bende çıkardım ama taksak iyi olur ..
hiç tahmim etmediğin insanların bile gözü değiyo maalesef ki...

bende eve yeni geldim ,bizimde buzdolabı bozuldu aradım şimdi servisi bekliyorum onlar gelene kadarda bi bakiiim dedim bizimkilere..dünde giremedim..akşama doğru tekrar gidicem bugün gelinin çeyizi geliyo oraya geçicem tekrardan...

:)verirsin hayatım verirsin en azından çaba harcıyosun...azimlisin sen..eski formuna dönücen sen fısssstık gibi olucan :)
bende sıkıldıkça giriyorum mutfağa....yiyorum da yiyorum vücut naapsın

:)verirsin hayatım verirsin en azından çaba harcıyosun...azimlisin sen..eski formuna dönücen sen fısssstık gibi olucan :)
bende sıkıldıkça giriyorum mutfağa....yiyorum da yiyorum vücut naapsın

ölüyorummmmm..bacaklarım çok ağrıyor ( ben haftada 3 gün gidilecek sanıyordum ama hergün gidilecekmiş,yarın ne yapıcam çoık merak ediyorum,herşeye rağmen çok zevkli :)))))

evde durmayı bu yüzden hiç sevmiyorum,bende evdeyken hep buzdolabının başındayım çünkü,çalışırken insanın düzeni oluyor,
bence kilo konusuna biraz dikkat herşeye inat kilo vermeye çalış,inan salonda canın çıkıyor ama herşeyi unutuyor insan,birde biliyorsun tüp bebek tedavisi sırasında verilen ilaçlar zaten vücudu şişiriyor,aman dikkat.....

canım ben tam 2 yıldır eşime gidip okunalım diyorum :))) ama bizimki o koca poposunu kaldıramıyor ki gidip biryerlerde hoca bulalım:))
inşallah şu avize ile birlikte nazar geçmiştir,odayı görseniz varya inanamazsınız,heryer minicik cam kırıklarıyla dolu,sabah kırık camları topladım,birazdanda heryeri süpürücem....

buzdolabının bozulmasıda çok kötü,geçen sene bize olmuştu,dondurucudaki şeyleri kayınvalidemlere geçirmiştik,yoksa hepsi bozulacaktı,Allah yarrdımcın olsun

Melisim,bitanem niye bozuyosun moralini.?...fundanın yazdığınıda okudum dediği gibi spermler düşüp artadabiliyo...
hem eşinede sakın yansıtma bu durumu bitanem
onun için moral çoooook önemli inanki üzüntü ,stres çok etkiliyo...
meliscim bizim durum inan ki hepinizden kritik çünkü tüüüüm değerlerin hepsi 0 çıkıyo 2 senedir...hormonal değerlerdede düzelme yok ...tek seçeneğimiz micro tese....ki ona da yüzde 30 şans veriyolar...ve ben bu durumda bile (üstelik yaşım34) yinede hep sonu iyi olucak diye düşünüyorum..

bir defasında gittiğimiz dr dediki sizin gibi hastalarda sperm bulma şansı yok ,o yüzden tüp bebekte yapamazsınız...karı koca elele verin gezin tozun hayatınızı
yaşayın dedi...eşimin gözünün içine baka baka...düşünün o anki halimizi...işte bu tip drlar insanı hayata küstürüyo...Allahtan sizin dr o kadar olumsuz ve net bi tavır sergilememiş..zor olduğunu söylemiş sadece keşke bizede öyle deselerdi...o yüzden tatlım güçlü ol ve pes etme...zaten madem ki heepimiz bu zorlu yola girdik...mücadelemizide aaaslanlar gibi verip ,kazanıcaz Allahın izniyle... yeter ki sen kafana takma üzülme tatlım benim....

haklısın canım yaa vericem inşallah bende...

:))))cam kırılınca dağılırmış fesane,kem göz derler...tatlım sen yine de dikkatli ol süpürken...

fundacım dün yoktum ya eve sabah geldim anca farkettim...akıllı kocamda görmemiş hiç mi bakmadın ,görmedin be adam diye nası kızdım...1gün öyle beklemiş ,dondurucudaki heeeeerşey vıcık vıcık rezil durumda...kurtaramadım hiçbirini...bi kaç poşet bezelye ayırdım ama onlarda iyi görünmüyo...içim sızlaya sızlaya attım hepsini(en çokta harcadığım emeklere yandım(

haklısın canım yaa vericem inşallah bende...

gel canım yarışalım,sizin oturduğunuz yerde spor salonu varsa başla,geç kalmadın bak ben başlayalı 2 gün oldu :) ayrıca ben bir hafta izne gidicem o arada sen beni geçersin belki :) böylece şu spermlerden başka konuşacak bir konumuz olur :))

yazık ya gitti bir sürü emek ( ben Allahtan kurtarabilmiştim zaten artık dondurucuda çok fazl şeyim olmuyor,bu kadar işin içinde birde buzdolabı...Allah yardım etsin...

off yaaa ruhum sıkılıyor,bir tane adam çıkıpta şu sülüğü eşimin kuyruk sokumuna bırakmıyor ( para veriyoruz ona bile yok diyorlar,neymiş çok uğraştırıyormuş,yazık değilmi şimdi bize,içimde kalacak yaptıramazsak ,belki şifa olacaktı,biraz sayı,biraz kalite artsa fenamı olur,

birkaç şey daha yazayım bu konuda bulduğum:

***menisinde canlı sperm hücresi olmayanlara faydalımıdır.hangi bölgeye uygulanması gerekir?

cevap:
bayanlarda ve erkekler de kısırlıkta uygulanmaktadır. kasık bolgesinden ve bel bölgesi ve kuyruk sokumu üzerinden uygulanır. kasık bölgesine 4, kuyruk sokumuna ve be bölgesine 6 - 8 adet uygulanır. 12 seans uygulama sonunda kaynaklara göre % 93 sonuç alındığı söylenmektedir. Sülük bölgedeki kan dolaşımını hızlandırarak hormon bezlerinin yenilenmesini ve daha iyi çalışmasını sağlar. Acil şifalar...
--------------------------------------------------------------------------------
Sülük tedavisi : Latince ismi ile (Hirudoterapi)

***benim annemin zamanında çocuğu olmuyormuş gitmedik dr.kalmamış en son sülük uygulaması yapmış birileri annem hemen hamile kalmış.şuan bendede aynı sıkıntı var ama korkuyorum

cevap:
Valla korkmanıza gerek yok.
Kısırlık tedavisinde hem erkek hemde kadın için uygulamada çok iyi sonuçlar alınmaktadır.
12 seans uygulayıp çocuğu olan çok insan var....

bu bilgileri tibbisuluk.com da buldum, oraya üyede oldum,yöneticilerine birkaç şey sordum,cevaplarlarsa sizinle paylaşırım

beynim kazan gibi,bu nasıl iş böyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…