Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
meliscim canımmmm karşılaştık sonunda nasılsın?

ahhhh keşke gelseniz...çooook isterim...fundayıda alırız ...süper olur ...

meliscim canımmmm karşılaştık sonunda nasılsın?

ahhhh keşke gelseniz...çooook isterim...fundayıda alırız ...süper olur ...

Aşkım vala işte nasıl olayım azıcık uzanmışım, uyuyupkalmışım.Birkaç gün izinliyim ben iş yok :))
İnan istiyoruz İstanbula gelmeyi.Zaten ikinize ziyaret şart :) siz buluştunuz mu?

Aşkım vala işte nasıl olayım azıcık uzanmışım, uyuyupkalmışım.Birkaç gün izinliyim ben iş yok :))
İnan istiyoruz İstanbula gelmeyi.Zaten ikinize ziyaret şart :) siz buluştunuz mu?

iyi dinlen hayatım...çalışma hayatı zorluyo insanı..özellikle kadınları... bende alıştım tembelliğe bakalım naolucak..şu işlemlerimiz hayırlısıyla sonuçlansın bende başlıcam artık...sürekli izin alamıcam için ertemiştim...
buarada cmt 2 de iviye gidiyorum kısmetse ön görüşmeye.eşimde belki gelebilir diye 2 ye aldım..tahlil sonuçlarını da kaybetmişim ama problem olmaz dediler...ona çok canım sıkılmıştıda şimdi iyiyim fundacımda yardımcı oldu sağolsun..biz maalesef görüşemedik ama ilk fırsatta görüşürüz inşallah Allahın izniyle... o da çalışıyoya müsait bir zaman ayarlarız inşallah..

bilgisayarı yanımda götürücem ama teyzemin yazlığında kalıcaz sanırım orda internet yoktur (
ara sıra internete cafeye kaçarım bende :)))

eşim aileme bayıldığı için gelmiyor,ben yurtdışına tatile gitmeyi istiyorum türkiyedeki çoğu yeri gezdim çünkü,eşimde pahalı olduğu için yurtdışına gitmek istemiyor,benim akrabalarımı ziyaret ederek şu an sanki benim istediğimi yapıyormuş gibi davranıyor,ince hesaplar peşinde yani :)))

şimdi gidiccem herkes başlıcak bebek ne zaman demeye benimsinirler tavan yapacak yine (

malesef henüz buluşmadık,aslında yonca iviye giderken bende yanında gitsem mi diye düşünüyordum ama spora başlayınca iş çıkışı koşarak eve geliyorum bu yüzden hiçbirşey demedim :)

seni anlıyorum ben de eşimin memleketine bu yıl gitmeyi istemiyorum,renk veririm ağlarım diyee korkuyorum, çünkü güçsüzüm, Allah biliyor ya. yineeee bu sorulara maruz kalacağım diye ama kaçış yok malesef..napalım biz de buna alışmak zorundayız..sıkı tut nefesini vee düşünmüyoruz de :)) tek yalanımız napalım.pembee yalan :))))))))))))

günaydın melishcim,
sıkıntıdan inan uykum kaçtısabah sabah bilgisayarın başına geçtim,ben artık düşünmüyoruz diye yalan söyleyemem çünkü aylar önce artık düşünüyoruz demiştim (( ufff kimseyle uğraşmak istemiyorum,

bugün eşimin tahlil yaptırması gerekiyor ama benim tembel kocam tatil sonrasına bıraktı artık yaptıklarına takılmıcam diyorum ama vücudumdaki tüm sinirler gerildi ,yay gibiyim bugün,off yaa nasıl geçecek bugünler

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Canım inan ben de kimilerine düşünüyoruz diyorum, kimilerine yok daha erken diyorum bazen ise olayı maddiyata çeviriyorum bazen birine ben istiyorum eşim istemiyor diyorum bazen ise tam tersi :))) ooo alıştım sanırım artık ben :) ama bundan sıkıldığımı biliyorsunuz, sıkıldım artık pembe yalanlardan, gerçekleri söylemek istiyorum ancak insanlar çok ağır ve acımasızlar canım ben bunu kaldıramam biliyorum kendimi, seninle konuşmuştuk bunları ama ben böylee biraz olsun rahatım, kimsenin benim özelimi bilmesine gerek yok! içimde patlıyorum bu da benim sıkıntım
Evet gerçekten bu koca bebeklerin kaprisleri yüzünden zaten takıntılı kadınlar haline geldik.Ben ellerimle yediriyorum, yutması kalıyor eşime.Şu konuda hakkını yiyemem ama ne duyarsam yaptığımdan hayır demiyor, tabi mizac olarak zaten hayır demesini sevmeyen biri ) ne bulursa yer o derece ,,, sen de tatil sonrasına bırak madem, demek ki sizin için bu hayırlı, nerden bileceksin!! bir de moral önemli ya, sıkıntılardan iki gün bile uzak olmak inan yarıyor.Ben alışıyorum artık Funda...ben yapıyorsam sen de yaparsın emin ol.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

Günaydın canım hoşgeldin :))

günaydin canlarim....nasilsiniz..inanin sizleri cok cok özledim..hergun aklimdasiniz..arasira firsat buldukca yazdiklarinizi okumaya calistim...lütfen kusuruma bakmayin bu aralar biliyorsunuz cok yikilmis bir durumdayim...gecen hafta esimin test sonucunu gördükten sonra yani butun sifirlari bir arada görünce sanki dunyama basima yikildi ve ben altinda kaldim...

kendimi her ne kadar toparlamis olsamda malesef biraz daha dinlenmeye ihtiyacim var...inanin o gunden beri bebek konusunda hic birsey duymak istemedim....hatta esime eskiden haazirladigim karisimlari bile vermedim...ilacini da kendi atiyorsa atiyordur onu bile sormuyorum....ne bileyim bu aralar saknlik modundayim ve kendimi ev de temizlik islerime verdim.. allah kismet ederde haftaya türkiye ye tatile geliyorum...2 hafta sonra da esim geliyor.yani anliyacaginizi annem ve kiz kardesimle basbasa bir 2 hafta gecirec egim ve bana ilac gibi gelecek...belki hava degisikligi günes,deniz ailem benim kendime gelmemde yardimci olur....uaten bu memleketin havasi da karanlik hep yagmur ben iyice depresyonlardayim...

ben de durumlar boyle canlar...beni cok merak etmissiniz hepinizden cok ozur diliyorm inanin sizleri cok seviyorum..sizler olmasaydiniz belki daha kötü olurdum...ama raabbim herseyin dogrusunu biliyor,hakkimizda hayirlisi neyse oyle olsun...

hepiniz cokkkkkkkk seviyorum iyiki varsiniz..ha bu arada okey takimi tamamlanmis en kisa zamanda parti yapalim:))))))

yeni gelen dostlarimizda hos gelmisler aramiza...rabbim cumlemizin yardimcisi olsun insallahhhh

selam melisim nasilsin....su yazilanlari okudukca sanki kendi dilimden dökülen cunleleri okuyorum...hepimizin yasadiklari ve söylemek zorunda oldugu pembe yalanlar..malesef birebir aynisi...gecen gun kayinvalidemle görüstük telefonda.kendisi turkiye de de...bana diyorki eeee gelin artik herseyiniz var bir de bebeginiz olsun malum yasiniz geciyor zaman daraliyor...tam da bu morelin üstüne((((

ben dedimki annecim kismet bu ara biz dusunmuyoruz..daha cok yasli sayilmayiz vaktimiz var zamani gelince o da olur...ben kendimi su an hazir hissetmiyorum sen bol bol dua ediver belki o zaman ben de isterim dedim(

ahhhh ahhhhhh bilmiyorki benim icimde ne firtinar kopuyor............insallah tatilda bari kimse bana bu konuyu acmaz...

Aşkım hoş geldin :)) iyi ki geldi :))
İnan bizi bizden başka kimse anlamaz, az önce açtım televizyonu ikbalin programı :) kadın tüp bebeği anlatıyor, çekilişle tüp bebek yaptıracaklar kızın birine çıktı.kız 9,5 yıldır evliymiş nasıl ağlıyor tüp için yani daha tüp ile tanışmayanlar var..canım Allahım ol derse olur bunu çok şükür ki biliyoruz , ben kandilde hepimiz için dua ettim, inanıyorum ki olacak ama zamanı var işte biz bu zamanı inşallah az kederle, kırmadan kırılmadan geçiririiz..ben seni anlıyorum bak televizyondakine nasıl ağladım burda bizden başka kimse anlamaz o kadını keşke anlamasaydık o da ayrı bir konu..ama bunda da bir hayır var.Üzüntünü arada at bir kenara,ailenle doya doya eğlen iyi gelecek inan.

Benim eşimin değerleri sayı hariç %0, 400 bin sayı var ancak ölü ben seni anlıyorum, hepimiz anlıyoruz.
Ben işe giderken diyorum ki kafa dağıtırım, ancak bu mümkün değil çalıştığım kişilerden iki tanesi hamile.sürekli hamilelik, bebek konusu, beşikleri, oooo eve geliyorum hüngür hüngür ağlıyorum.Eşimin ağlamalarına şahit oluyorum.Bak bu da bizim imtihanımız yade..Rabbim imtihanımızı tez bitirir diyorum.Ancak sen yine de elinle tep ağzına, moral inan önemli, ben üzülsem de ağzına tıkıyorum teptikçe Rabbim şifa senden diyorum.O'dan diliyoruz şifayı.

Türkiye'ye geldiğinde nerede olacaksın ?

üzülme askim gececk bunlard a allahin izniyle....bize acilen bi tatil sart...sonra yenilenmis olarak yola devam......biz neleri astik bunlari da asariz allahin iizniyle.....once morelimizi iyi bir depolayalim cunku bundan sonra ki yolculukta cokkkkkkk lazim olacak....

canim benim cok sagolasin icime bir parca da olsa su serptin...insallah en az hasarla atlatiriz bu sureci...inan bizi bizden baska kimseler anlamiyor...hele birde kimse ye derdimizi anlatamiyoruz ya o da kocaman bi yuk olup bizi altinda eziyor...ama olsun bizde her ne kadar birbirimizi tanimasakda kader arkadaslari olaraktan kocaaman bir aile olduk....

rabbim hepimoizi tez zamanda guldursun insallah....ben once antalya sonra denizli belki firsatim olursa kusadasi ya da didim düsünüyoruz...pamukkale de sifali sular falan var oralara gitmek istiyorum...

kesinlikle canlar cokkkkkkkkkkk ihtiyacimiz var yenilige...bende size katiliyorum turkiye ye gelir gelmez hemen kuaföre
ben kestirdim saçlarımı :)) ay kafam rahatladı hehhehe unuttum her şeyi dermişim bak nasıl yalancı oldum , pembe yalan :))

meliscim bi ara birlikte kacalim bari istanbula:))))
Gidelim istanbul'a :)))

canımmmmmm oo benim kayınvalidem evlendikten daha 2,günü başlamıştı bebek yapın sakın korunma demelere (( ilk bir yıl düşünmediğim için sorun yoktu ama şimdi inan telefon etmiyorum çünkü konu bebeğe ima da olsa gelecek bu konu diye.Aramıyorum bu yüzden.Zoraki gülüyorum :))) Diğer gelini de benim yaşadığımı yaşadı.Bana hep onu anlatırdı..Ya kötü düşünce kötülükleri çekiyor mu ya buna inanıyor musun?
Bana kayınvalidem bak eltin bunu yaptı şunu yaşadı sen yapma, sen de yaşama demişti, beni her sıkıştırdığında bunu söylerdi.Bundan çok korkardı başımıza geldi..Ben inanmaya başladım.Hoş benim eltimden kaynaklı değildi sorun ama hep eltimden kaynaklı olduğunu söylerdi bana..Ancak ben şuan durumumuzn genetik olduğunu bildiğimden onların çocuk durumlarının de erkek inferlilitesi olduğunu biliyorum keşke olmasaydı . Üzülen bizizzzzzzz :) eşim benden dün özür diliyor, benim yüzümden anne olmayacaksın , bu duygunu aldım senden diye..Gel de ağlama üzülme arkadaşım.Ne desem nereye gitsem bu sözler benimle..Ama olacak olacak ben inanıyorum Rabbime.Burdaki tüm herkesin olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…