kızlar teşekür ederim güzel sözleriniz için rabbim hepimizin yüzlerini güldürsün inşşş İNŞŞŞŞŞŞŞŞ HEPİMİZ BÖYLE OLURUZZZZZZZZ Eki Görüntüle 216814 Eki Görüntüle 216814 Eki Görüntüle 216814 Eki Görüntüle 216814 Eki Görüntüle 216814 Eki Görüntüle 216814 Eki Görüntüle 216814 Eki Görüntüle 216814
ne tatlılar öyle :))))) ayyy bizimde böyle 3-5 tane olsa :)))
yarın eşime yeni bir bitkisel karışım yaptırıcam,kaçkar balıyla yapacak,sadece kaçkar balını yese bile çok faydalı olurmuş yeni gittiğim aktar dedi,
karışımın içinde arı sütü,polen,propolis,ginseng,çakşır,çörek otu,zencefil,zerdecal,deve dikeni,keçi boynuzu,kişniş,darül fülfül,keten tohumu,damla sakızı ve birde hazır hazır karışımları varmış onu katacakmış,bu hazır karışım dediinin içinde ne var henüz öğrenemedim
propolisi ilk kez duyuyorum,doğal antibiyotikmiş,
darülfülfülde çok komik bir isim :))
inşallah şifa olur,
funadacığım yukarda ben hikayemi yazarken bir çok şeyi atladım yani kısaca yazdım şimdi sen aktardan karışım diyine eklemek istedim bu sözünü ettiğin bitkilerin bir çoğunun kulanıldığı bir karışım yaptırdım aktara (aktar çok idalıydı bu konuda 3.6 ay arasında bebğiniz kucağınızda demişti)ama eşmin sayısı 8 milyondan 1 milyona kadar düştü ve biz bıraktık hiç kalmayacak diye korktuk paylaşamak istedim
Süpersin Fundacım, ben de yanında çalışabilirim :))))arkadaşlar sabah sabah zihni sinir projesi ürettim :)) tüp bebeğe hazırlık merkezi açıcam,burda tüp bebek tedavisi değilde bu yolda gidenlerin yapacağı hazırlıklar olacak,zaten herkesin gitiği bir doktoru ,tüp bebek merkezi var ama bakıyorumda herkeste psikoloji dibe vurmuş, bu merkezde uzman psikolog olacak ve çeşitli yöntemlerle eşler bu süreci atlatmaya çalışacak, yöntemleri tabiki ben bilemiyorum artık onu psikologla hallederiz :)))
sonra anlaşmalı aktarlar olacak, doktorların verdiği ilaç tedavilerinin yanında alternatif tıp yöntemleride denenecek mesela sülük tedavisine ben çok inanıyorum biliyorsunuz,
kilo problemini göz önünde bulundurmak lazım tabiki,iyibir diyetisyenle anlaşılacak,spor salonu olacak,hem erkek hemde bayanlar için,
cafe olacak ,burda oturup sohbet edip stres atıp bilgilerimizi paylaşıcaz :))) herhalde ben en çok cafede olurum çünkü sohbet etmeye bayılıyorum
malum bugünlerde çok fazla işim olmadığı için kendime yeni birşeyler bulmaya çalışıyorum, bu süreç şöyle gelişti bundan 6 yıl felan önce arkadaşımla cafe işletmek istemiştim ,tabiki proje olarak kaldı :) sonra çiçekleri çok sevdiğim için sera açmak istedim , bu da henüz proje aşamasında :)) sonra spor salonum olsun isterdim ,yeni başladığım yeri görünce acaba açsak mı diye açıkcası çok düşünüyorum, birde eşim hep cafe tarzında biryer açmak ister, şifalı bitkilerede çok meraklıyım :))) tüp bebek merkezinde hepsini bir arada yapmış olurum nasıl fikir ama :))
ahhhh... ahhhh... ben erkek olacaktım neler neler yapardım :))
geçmiş olsun annnene tatlım iyi baksın kendine..stresten uzak dursun çünkü stres çok tetikliyo..eşimdede var oradan biliyorum..
kızlar dün hepimiz için dualar ettim...Artık hepimizi evlat sahibi etsin,yüzümüzü güldürsün diye....ALLAHIM İNŞALLAH KABUL EDER..
Olsun canım kısmet..kimbilir belki ben İstanbul'a gelirim, eşimle görmeyi çok istiyoruz İstanbul'u, rehberimiz olursunuz.MELİSCİM Seninde mübarek olsun canım benimm...
canım o kadar istedim ki ordayken yanına gelmeyi ama hiç umduğum gibi olmadı maalesef..
izmirle arası 1,5-2 saatmiş...inşallah bidaki sefere ..Yaz bitmeden yine gidicez..
amin :)yarın eşime yeni bir bitkisel karışım yaptırıcam,kaçkar balıyla yapacak,sadece kaçkar balını yese bile çok faydalı olurmuş yeni gittiğim aktar dedi,
karışımın içinde arı sütü,polen,propolis,ginseng,çakşır,çörek otu,zencefil,zerdecal,deve dikeni,keçi boynuzu,kişniş,darül fülfül,keten tohumu,damla sakızı ve birde hazır hazır karışımları varmış onu katacakmış,bu hazır karışım dediinin içinde ne var henüz öğrenemedim
propolisi ilk kez duyuyorum,doğal antibiyotikmiş,
darülfülfülde çok komik bir isim :))
inşallah şifa olur,
funadacığım yukarda ben hikayemi yazarken bir çok şeyi atladım yani kısaca yazdım şimdi sen aktardan karışım diyine eklemek istedim bu sözünü ettiğin bitkilerin bir çoğunun kulanıldığı bir karışım yaptırdım aktara (aktar çok idalıydı bu konuda 3.6 ay arasında bebğiniz kucağınızda demişti)ama eşmin sayısı 8 milyondan 1 milyona kadar düştü ve biz bıraktık hiç kalmayacak diye korktuk paylaşamak istedim
Süpersin Fundacım, ben de yanında çalışabilirim :))))
Olsun canım kısmet..kimbilir belki ben İstanbul'a gelirim, eşimle görmeyi çok istiyoruz İstanbul'u, rehberimiz olursunuz.
Ben de gece dua ettim Rabbim kabul etsin..Tüm arkadaşlarımı inan isimlerinizi aklımdan geçire geçire ve tüm isteyenler dedim..İnşallah kabul olur dualarımız..
amin :)
bu arada ben de Maranki'nin macunu yaptım onu veriyorum eşime, tadı mesir macunu gibi..tabi yemese de ben elimle tıkıyorum ağzına :)) paşalar resmen yaa biz nasıl didiniyoruzonlar da teslimiyetçi..ne versem yiyor oldu duba gibi..
Yeter Rabbim sana da yardımcı olsun inşallah..Umuyorum ki tez imtihanımız bitecek..bu sıkıntılı sohbetlere hoş mu geldin bilemedim ben de :)))güzel sohbetlere hoşgeldin canım..
canım bilgi için sağol ama biz bunları kullanmasakta zaten sperm sayısı 14-15adet :))
tedavi sırasında düşüşler olduğunu birkaç yerde okudum,bu da normal bence adamların önce bünyelerinin alışması lazım :)) şifa bulan pekçok kişide var, birde benim eşim daha önce hergün cips tarzında zararlı ne kadar abur cubur varsa yiyen ,hazır meyve sularını kutu kutu içen birisiydi ,onların verdiği zararı hiçbir bitkiselin veremeyeceğini düşünüyorum,
ilk evlendiğimizde bende onun yediklerinden ve içtiklerinden kullandım biranda 7 kilo aldım,balon gibi şişmiştim ,hala o kilolardan kurtulamıyorum malesef( denize düşen yılana sarılır derler ya bizde öyle olduk iyi denen herşeyi deniyoruz:))
Süpersin Fundacım, ben de yanında çalışabilirim :))))
izmir bayisi olursun :))))
Olsun canım kısmet..kimbilir belki ben İstanbul'a gelirim, eşimle görmeyi çok istiyoruz İstanbul'u, rehberimiz olursunuz.
bekleriz canım :)))
Evet olabilir ama İzmir'de tutunabilir mi acaba kurumumuz ya da istanbul'da :))))))) çok rekabetli bir ortam sonuçta :))
Öncelikle psikologun boş olması lazım..benden millete sıra gelmez kiii..
Ben eşimle nişanlı bile değildim.sonra nişanlandım evlilik topiklerinde cirit atıyordum.sonra evlendikten sonraki girilmesi gereken topiklere :) şimdi de bu ve benzer topikler..habire oku oku :))) duyduklarına inan , mutlu ol , üzül..inşallah başka güzel topiklerde buluşuruz arkadaşım..2007 den beri kk yani :))))))
:))) merak etme ben merkezi açana kadar sen inşallah bebişi kucağına almış olursun ve psikoloğu rahat bırakırsın,
tüp bebek merkezlerinde rekabet çok ama tüp bebeğe hazırlık merkezi ben daha önce hiç duymadım,bu konuda ilk oluruz :))
ben seviyorum kkkızlarını
kızlar şaka bir tarafa ama bu çok önemli bir açık bu zor sıkıntılı sürece hazır olmak hazır hisetmek çok çok önemli benceeeee:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
türkiyede tüp bebek merkezlerinde (bir çoğunda)pskoloğ bile yok yani tüpbebeğe hazırlık süreciylekaç kişi ilğilenir bilemiyorum ama:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
pekte iyi olmayan bir konuyu araştırırken buldum burayı ,şunu söyleyebilirimki burdaki arkadaşlar olmasa bu dönem benim için çok zor olurdu,bende tüm kader arkadaşlarımı SEVİYORUM :))
bencede büyük bir açık,biz bayanlar bir şekilde bugünleri geçiriyoruz ama eşlerimizin iyibir eğitime ihtiyaçları var
1 hafta kalıcaz inşallah,havada çok kötü bakalım nasıl bir tatil olacak,aslında ben gitmeyi hiç istemiyorum ama eşim tuttutrdu sizinkilerin yanına gidelim diye ,inşallah ordan yazabilirim yoksa 1 hafta çatlarım,merak ederim ne yapıyorsunuz diye
yaz yaz bırakma bizi:) ne güzel işte eşin gelmek istiyo maşallah..benim ki burnumdan getirdi valla...yabanidir biraz..hiçbişeye ayak uydurmayı beceremiyo..benden önce geldi istanbula...sizin tatil inşallah iyi geçer bitanem..hava kötüde olsa olsun değişiklik oluyo en azından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?