deme öyle kuzum daha bebişlerimizi oynatacağız ben sana sen bana geleceksin
Aşkımm hoş geldin özledik seni.Yade ve Funda da yokonlar edileriyle tatil mi yapıyorlar ne..ben de iki gün dinlendim tatil yaptım ohh :))
( sormaa sorma, iki gün düşünmedim bu düşünceyi yonca.inan güzel oluyormuş.
Benim gibi bir umutsuz dahainşallah bu güzel gece de Rabbim tüm dualarımızı kabul eder, inşallah bebek haberleriyle şenlenir burası..
Herkesin Mirac Kandilini mübarekliyorum arkadaşlar..
Arkadaşlar bu akşam umutsuzluk yok,Rabbim bir şeye ol derse olur unutmayalım :))) hepimiz birden dua edicez i,nşallah,minicik bebişlerimiz gelecek,Melishcim sadece sana değil kendime ve diğer arkadaşlarada diyorum BU AKŞAM TÜM OLUMSUZ DÜŞÜNCELERİ BEYNİMİZDEN SİLİP ATIYORUZ...KENDİMİZİ DUAYA VERİYORUZ ..DUALARIMIZDA BİRBİRİMİZİDE UNUTMYORUZ...İNŞALLAH EN KISA SÜREDE DE LEYLEK BİZİM ÇATIDAN GEÇECEK :))
bu arad dün akşam annem rahatsızdı, gece 12ye kadar onun yanındaydım,migreni tutmuş ama çok şükür iğne vurulduktansonra iyileşti
arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun,inşallah bu gece yapacağınız dualar hayırlısıyla kabul olur,Rabbim hepimizi yavrularımıza kavuşturur inşallah ve bizlerde eşlerimizle birlikte sağlıklı bir hayat sürüp bebişlerimize bakarız, torunlarımızı görelim inşallah :)))
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.......
Zekeriya Aleyhisselâm şöyle duâ etti: “Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” Yani: “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
Nihayet Cenâb-ı Allah tarafından duası kabul edildi ve kendisine iffetli, efendi ve mübarek bir erkek çocuk müjdelendi.
Rabbim rahmetiyle sıkıntınızı gidersin .En kısa zamanda imanlı, sağlıklı, hayırlı bir evlat sahibi olursunuz inşallaH.
AMİN
esram kuzum olacak inşşşşş olacak zamnı geldiğinde anne olacaksın ve bu günleri hatırlayıp güleceksinartık hıc bır hayal ruhumu oksamıor yeterım benm
teşekkürler,inşallah hepimiz adına güzel gelişmeler olur, bu sayfalarda inşallah mutlu haberler veririz birbirimize :))
bizde çocukları alıp geliriz :))) düşünsenize hepimizin ikizi olurmuş ...Allahhhh artık o yerdeki gürültüyü düşünemiyorum,biri acıkır,diğeri susar,başkası altına yapar,bir başkası kusar :))))))))
arkadaşlar sayfanıza pat diye girmiş birisi olaraktan af diliyorum ve size birazcık kendimden söz edeyim
ben 35 yaşımdayım 7 yılık evliyim 5 başarısız tüp bebk denmem var 5 denmede 2 defa tarnsferim yapılabildi malesef erkek infertilitesiyiz sayı hareket morfoloji sorunumuz var ayrıca yumurta kalitesi sorunumuz var
rabbim hepimizn yardımcısı olsun yüzlerimiz güldürsün inşşş kimsenin yuvasını evlatsız bebişsiz bırakmasın bizlere anne baba aile olmayı nasip etsininşşşş
rabbim kimseye kimsenin evladına uzaktan baktırmasın kendi evlatlarımız koklamayı sarılmayı büyütmeyi nasip etsin inşşşş
bu gecenin hürmetine dualrımız kabul etsin inşşş
arkadaşlar sabah sabah zihni sinir projesi ürettim :)) tüp bebeğe hazırlık merkezi açıcam,burda tüp bebek tedavisi değilde bu yolda gidenlerin yapacağı hazırlıklar olacak,zaten herkesin gitiği bir doktoru ,tüp bebek merkezi var ama bakıyorumda herkeste psikoloji dibe vurmuş, bu merkezde uzman psikolog olacak ve çeşitli yöntemlerle eşler bu süreci atlatmaya çalışacak, yöntemleri tabiki ben bilemiyorum artık onu psikologla hallederiz :)))
sonra anlaşmalı aktarlar olacak, doktorların verdiği ilaç tedavilerinin yanında alternatif tıp yöntemleride denenecek mesela sülük tedavisine ben çok inanıyorum biliyorsunuz,
kilo problemini göz önünde bulundurmak lazım tabiki,iyibir diyetisyenle anlaşılacak,spor salonu olacak,hem erkek hemde bayanlar için,
cafe olacak ,burda oturup sohbet edip stres atıp bilgilerimizi paylaşıcaz :))) herhalde ben en çok cafede olurum çünkü sohbet etmeye bayılıyorum
malum bugünlerde çok fazla işim olmadığı için kendime yeni birşeyler bulmaya çalışıyorum, bu süreç şöyle gelişti bundan 6 yıl felan önce arkadaşımla cafe işletmek istemiştim ,tabiki proje olarak kaldı :) sonra çiçekleri çok sevdiğim için sera açmak istedim , bu da henüz proje aşamasında :)) sonra spor salonum olsun isterdim ,yeni başladığım yeri görünce acaba açsak mı diye açıkcası çok düşünüyorum, birde eşim hep cafe tarzında biryer açmak ister, şifalı bitkilerede çok meraklıyım :))) tüp bebek merkezinde hepsini bir arada yapmış olurum nasıl fikir ama :))
ahhhh... ahhhh... ben erkek olacaktım neler neler yapardım :))
yetercim,
yeni gelen herkese söylediğim gibi malesef sanada hoşgeldin diyemiyorum,çünkü hoş bir durum içinde değiliz,
inşallah bir gün hamileyim diye başlık açarım ve hepiniz BİZDE HAMİLEYİZZZ der yeni sayfama hoşgelirsiniz :))
aramıza patt diye gelmekle iyi yaptın :)) birbirimizin tecrübelerinden yararlanarak bugünleri atlatıcaz inşallah,aynı yaştaymışız,aslında ben yaşımı 35de dondurucam ,ilerdeki yıllarda da 35 diyebilirim :))) seninle aynı durumda olan bir arkadaşım var o da sanırım 7-8 yıllık evli,yaşı 35 -36dır ve uzun süredir tüp bebek tedavisi görüyordu,şimdi ikizlere hamile :)) inşallah Rabbim sanada nasip eder
tedavinizi nerde yaptırıyorsunuz? hangi doktor,hangi ilaçlar vb. bilgileri yazabilirmisin,birde tedavi süresince bitkisel ürünler kullandın mı? tedavi sürecinde iyi gelişmeler oldumu?
uff sabah sabah bir sürü soru sordum :)) şimdilik bu kadarla keseyim ilerde yine birşeyler sorarım,görşmek üzere..iyigünler
bende hoş geldin demyence beni sevmediler herhalde dedimşaka tabki
inşşşş istediğin safayı açarsın ve bizlerede sırayla HAMİŞ GELDİİİİİİİİİİİİİİ diye yazarız
canım ben 28 yaşımda 2004 de evlendim evlilğiğe birazcık geç kalmıştım zaten hiç korunadık evliliğimizn ilk ayında bir kd dr gittiğimizde konu açılınca çocuk istediimizi ve korunmayacağımız söyledik dr bize bir spermioğram yaptırın dedi ve eşimde sayı hareket sorunu oluduğu oratya çıktısonrası bir kabustu üroloğlar onların verdiği ilçalar eşimin bu durumu kabul etmek istmeyeşi ... eşim ilk dr gittiğinde 18 milyon olan sayısı her kulandığı ilaçta düşüşe geçti bu arada renkli dopler istedi dr çektirdik ama sonuç temiz çıktı varikosel yada aranan her ne ise yoktu
eşimin hormonları iyiyidi sayı hareket ve morfolojide sorun vardı ve bunun nededinide açıklamayırdu dr:26::26::26: bu süreç 2006 ya kadar devam etti 2006 da bir merkezde (adanada turan çetin tüp bebk merkezi)tüp bebk için baş vurduk ve tüp bebk süreci başladı ilaçlr iğneler opu günü 22 yumoş ertesi gün merkezden aradılar yumurtalarınız büyük bir bölümü boş çıktısadece 3 tane embiyo var bunlarda yarına çıkarmı bilemeyiz dediler çok kötü bir gündü tabiki transfer geçkleşmedi ben dr gidip neler oluyor dediğimde bu ilaçlar bünyeninize iyi gelmedi fazla geldi vs dedi dinlen 3 ay sonra görüşelim dedi :26::26:bu arada ben alovera diye bitkisel ialçarın satıldığı bir firmayla tanıştım bana 6 aylık bir kür önerdiler eşime ve bana 6 ayın sonunda her şey çokgüzel olacakdedildi ama bu kürler eşiminsayısını düşürmeye devam etti bende bir değişkilik oldumu bilmiyorum çünkü o ara tüp falan dednemedik 2008 yılda tekrar tüp bebk dendik aynı merkezde dr bu sefer daha az ilaçla:26::26: 12 yumoş elde ettik 3 yumoş işlem gördü 1 embiryom oldu transfer için gittiğimde 1 embiryom daha olmuştu ve transfer yapıldı eve geldim hayatımda ilk kez bebğime bu kadar yakındım içimdeydi bu mükemmel bir duyguydu kalçanadan iğnler verdi dr popomun üzerine oturamıyordum iğnlerden ama ne önemi var beğim benimleydi ya herşeye değerdi 12. gün test yapıldı dr malesef gebelik yok dedi hemen kendi dr gittiğimde olamması için hiç bir sebebp yoktu kısmet dedi histerskpiye gönderdi gittim sonuç temiz :26::26:2010 ylında merkezimi değiştirdim (adana seyhan başkent has )3. denmem yalıdı 20 yumoş tek embiryo transfer için gittim dr beni çağırdı ve bu tek embiryoyu sana transfer edemem ne paranı neden umudunu çöpe atmana izin veremem dedi ben yalnız başıma eve geldim ertesi ay tekrar gittimde yine yüp bebk 18 yumoş tek embiryo oldu 2. kalite transferim oldu eve geldim ama bebeğim bana tutunmadı beni tercih etmedi yalnız bırakt sonrasında benim isteimle naturel tüp bebk denedik tek yumoşum oldu ama boş çıktı aradan bir kaç ay geçti tüm gücümüzü maddi ve manevi toparlayıp yeni bir merkezle görüşmeye gittik (adanada ankada tüp bebk )buarada eşimden hormon talileri istendi :26::26 biz bu talileri 2 yıl önce yaptmştık)eve geldik bu tetkleri yaptırdık eşimin prolaktini 30 olması gerekirken 470 hemen mr çekldi ve eşimin beyninde 5 cm bi kist arkasından yenibir süreç dr has arayışı br çok dr cesaret etmedi bu ameliyata kisitin yeri nedeniyle riskli buldular sonuç ölümle sonuçlanır dediler çukurova ünvrt balacalı has prof yaptı ameliyatı ve çok şüküe eşim yanımda şimdi iyileşme sürecini bekliyoruz inşş eşim daha iyi olur bizde kendimizi maddi ve madevi topralarsak son bir kez bebiş için bir deneme yapmak sityoruz
günaydın hanımlarrrrrrrrrrrrrr
arkadaşlar sayfanıza pat diye girmiş birisi olaraktan af diliyorum ve size birazcık kendimden söz edeyim
ben 35 yaşımdayım 7 yılık evliyim 5 başarısız tüp bebk denmem var 5 denmede 2 defa tarnsferim yapılabildi malesef erkek infertilitesiyiz sayı hareket morfoloji sorunumuz var ayrıca yumurta kalitesi sorunumuz var
rabbim hepimizn yardımcısı olsun yüzlerimiz güldürsün inşşş kimsenin yuvasını evlatsız bebişsiz bırakmasın bizlere anne baba aile olmayı nasip etsininşşşş
rabbim kimseye kimsenin evladına uzaktan baktırmasın kendi evlatlarımız koklamayı sarılmayı büyütmeyi nasip etsin inşşşş
bu gecenin hürmetine dualrımız kabul etsin inşşş
Arkadaşlar bu akşam umutsuzluk yok,Rabbim bir şeye ol derse olur unutmayalım :))) hepimiz birden dua edicez i,nşallah,minicik bebişlerimiz gelecek,Melishcim sadece sana değil kendime ve diğer arkadaşlarada diyorum BU AKŞAM TÜM OLUMSUZ DÜŞÜNCELERİ BEYNİMİZDEN SİLİP ATIYORUZ...KENDİMİZİ DUAYA VERİYORUZ ..DUALARIMIZDA BİRBİRİMİZİDE UNUTMYORUZ...İNŞALLAH EN KISA SÜREDE DE LEYLEK BİZİM ÇATIDAN GEÇECEK :))
bu arad dün akşam annem rahatsızdı, gece 12ye kadar onun yanındaydım,migreni tutmuş ama çok şükür iğne vurulduktansonra iyileşti
kullan at plastik tabaklar varya ,tatil içinde kullan at günlük kıyafetler olsa ne iyi olur değilmi :)))
Aşkımm hoş geldin özledik seni.Yade ve Funda da yokonlar edileriyle tatil mi yapıyorlar ne..ben de iki gün dinlendim tatil yaptım ohh :))
( sormaa sorma, iki gün düşünmedim bu düşünceyi yonca.inan güzel oluyormuş.
Benim gibi bir umutsuz dahainşallah bu güzel gece de Rabbim tüm dualarımızı kabul eder, inşallah bebek haberleriyle şenlenir burası..
Herkesin Mirac Kandilini mübarekliyorum arkadaşlar..
spora gittiğim günler çok zevkli geçiyor,daha önce yazmıştım oyunhavaları eşliğinde felan hareket yapıyoruz :))
ama malesef havalar ısındığı için bugünlerde nefes almada biraz problem yaşadığım için hergün gidemiyorum,
haftayada ben izindeyim ve memlekete gidiyoruz,eminim herkes yemeğe çağıracak,eşim ilkkez bizim memlekete gelecek herkes elinden geenin en iyisini yapmaya çalışır eminim :))
yağları gramla verip kiloyla alıyorum malesef( gelince ama inşallah yarışa devam
Yetercim, vermiş olduğun mücadele karşısında saygıyla eğiliyorum demekten başka birşey aklıma gelmiyor,ben 3 ayda stresten çatladım,allah yardımcınız olsun,eşine ve sana acil şifalar dilerim,inşallah en kısa sürede bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
günaydınnn :))))
kullandığın yazı rengindenmi bilmiyorum,pozitif enerji veriyorsun
Amiiin arkadaşım...yazdıklarını okudum yaşadıkların çok ama çok zor canım..her seferinde bir umut besleyip sonunun hüsran olması gerçekten çok acı. Allah sabırlar versin ...güç kuvvet versin...sabrın sonu selamettir arkadaşım bu denemenizde olumlu netice alırsın inşallah...
neyse o zaman gelince yarışırız:)bende 2kg almışım çünkü... eşin içinde sevindim hava değişimide tatil ikinizede eminim çok iyi gelir tatlım..ne kadar kalıcaksınız canım?inşallah oradan yazabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?