yonca valla ben hiç şaşrımadım bu tepkiye çünki benim kayınvalidem önce yok olmaz falan dedi benim oğlumda böyle bir şey olmaz dedi sonrada bana dediki sorun sende ama sen benim oluma çamur atıyorsun dedi sonra eşim biraz yardımcı olun ilaçlara falan diyincede biz yaptıkta çocuk da ne oldu sizin bize ne faydanız oldu yapmayın çokçuk falan dedii
malesef ama hepsi aynı canımmm
Canım benim bende birkaç günlük tatile çıktım daha doğrusu kafamı dağıttım iyi geliyor gerçekten..Şimdi moral depolanalım güçlü olmamız lazım))
eVet aynı dönemde tatildeyiz ancak benim tatilim bitti..iş başı(( bol bol güneşlenin kötü enerjinizi alsın...
Olsun canımcım..
şimdi bir şey anlatacağım :
Dün bir arkadaşım ile karşılaştım bizden bir yıl önce evlenmişlerdi bebekleri var.Sordu tabi siz düşünmüyor musunuz diye.Yok dedim ben istemiyorum( neyse ; biliyor musun dedi benim bir yıl olmadı ve dr a gittim tahlil vs çok yordu beni.Hatta dr tüp bebek şansın dedi, çünkü kız iki ayda bir adet görüyormuş.Bazen olmuyormuş falan.O gün ben tamam demiş çocuk istemiyorum zamana bırakıyorum, derken o ay hamile olduğunu anlamış , beklemiyorduk şoka girdik dedi.Yani canım dR a gitmiş ve mucize demiş doğru dürüst adet olmayan birinin hamile kalması..Demiş psikolojik....Kısmeti varmış o bebeğin .inşallah bizlere de mucizeler verir Yarabbim!
inşallah güzel haberlerle döndün evinee..
Biz 6 aydır kullanıyoruz pek bir işe yaramadıilerde yarar inşallah..pahalı bir de ayda 230 TL cik..
Aşkım ben de eşimin ablasına demiştim. o da bana biz senden kaynaklı sanıyorduk dedi..sanırım bu bir refleks...düşünmeden konuşmak belki de .Onlar da istemezlerdi umut ediyorum kırmayı ama işte olay kendilerinde olunca bir savunmaya, korumaya geçiyorlar..Ben de merak ediyorum sorun bizlerde olsaydı ??? Üzülme !! kayinvalidenin içinde feryatlar kopuyordur ben buna eminim.Ama belli etmemeyi seçmiş. Sen maddi olarak onlardan hiç bir şey talep etme canım..Sonra burnundan getirirler, bizim sayemizde demeleri seni daha çok üzer..dur bakalım biraz zaman geçsin neler olacak.Öğrenmeleri iyi olmuş.Ben bilsem ki kimseye söylemeyecekler ben hemen söylerdim.İyi yapmışsın..öptümmmm seni
Rahatla biraz Yonca.Sen iyi olanı yaptın.Bilsinler ki bu bir hastalık.Ve oğullarında da olabilir.Sonuçta sen bu hastalığa sevinmiyorsun ki.Aksine kahroluyorsun.Şoka girmiştir belki de.Ay benimkisi olsa yıkılırdı kanımca.Ama işte hiç bir anne yakıştırmaz sanırım(((((((((( suç hep gelinlerde el'dedir.
Sana da Allah sabır versin.Sanırım şimdilik tek istediğimiz bunu sindirmek!
yeterci canım benim yaaa...çok şanssızız kaynanalar konusunda...
Ne güzel! çok sevindim canım benim.Bir yerden başlaman ne kadar güzel..Süper inşallah oradan güzel haberlerle dönersiniz.MELİSİM canım arkadaşım kesinlikle haklısın...ama üzülmüyorum artık..herkesi kendine bıraktım kendi vicdanına......aynen öyle bende sorun olsa böyle davranırmıydı acaba?
canımcım asla ve katiyen onların bi tane iynesini bile almıcam..verseler bile almıycam..Allah büyük elbet buluruz bi yolunu...kredi çekicez büyük ihtimal...
bu arada ivi ye gittim ya yüzde yüz karar verdim.merkez orası olacak...eşimde tamam dedi..bide bugün FUNDA YA ÖYLE Bİ DUA TTİM Kİ İYİKİ TAVSİYE ETTİ BANA OARAYI..gerçekten süper bi hastane dr larıda öyle..çalışanlarıda...
yonca benim kaynanam öyle böyle bir şey değil dır dır vır vır ne arasan var bir tek bana değil diğer gelinlerinde aynı bir oğlu var (en küçükleri )kaynanamın yüzünde (tabi kaynımda az huysuz değil) bu gün 3. kez evleniyor diğer 2 gelini boşatı oğluna bu kadar yani
sıszın durumunuz nasıl canm sayı harekt bakımından proxedden sonra durum ne oldu
bana bılgı verrmısın ?
Ne güzel! çok sevindim canım benim.Bir yerden başlaman ne kadar güzel..Süper inşallah oradan güzel haberlerle dönersiniz.
Gerçekten bir şey alma onlardan.Ben bunu bildim bunu söylerim.Kim olursa olsun sen kimseye muhtaç olma para konusunda.Her şeyi kendi çabalarınızla yapın ya da yapmaya çalışın.Rabbim yardım eder ben buna çok inanıyorum.Kimsenin ağzına laf vermemek lazım.Sonra helal demiyorlar amaaa en azından kimsenin ağzına laf vermemiş oluyorsunuz.Tebrik ederim tekrar merkez seçiminizi.Ben inanıyorum ordan güzel bebeklerle çıkacaksınız.Bebekler diyorum bak ikizler olacak diye bir his var yaa ben de ,hepimiz ikiz doğuracağız Allahın izniyle :))))
Yeter ya sen var ya sabır küpüsün maşallah mı diyeyim bilemedim..Ben yolardım o kayınvalideyi :)) Mesafeni koru boşver evini iğnelemesin de gerisini kime ne yaparsa yapsın senden sizden uzak olsun.İnşallah eşin bunları görüyordur tarafındadır..Dualarım seninle tatlım.
bızım ılk teste 170 bın
2. de 2 mılyon cıktı
harejet ılkınde yuzde 50
2. de yuzde 30
bızımde durum kotu anlıyacagın :)
Canım bize dr hareket için %1 bile olsa tüp yaparız ancak %0 dedibızım ılk teste 170 bın
2. de 2 mılyon cıktı
harejet ılkınde yuzde 50
2. de yuzde 30
bızımde durum kotu anlıyacagın :)
canım yok ya sabır değilde öğrendim diyelim:26::26: ben ilk evlendiğimde eşimin ailesiyle ilğili böyle sıkıntılar yaşayanca dr pskoloğa gitmeye başladım antidepresanlar kulandımmecnun gibiydim sonra bu antidepresanlar bende kanamaya yol açt..ı bütün bu sıkıtnları yaşarke şunu fark ettim.. ben bu yaşanları hazetemek için atidepresanlar kulanıyorum dr gidiyorum ruh sağlığımı bouyorum. o insanlar söyleyeceklerini söyleyip yapacaklarını yapyorlar sonrada hiç bir şey olmamış gibi benim evime girip çıkıyorlar:44::44: önce ilaçaları sonrada gittiğim dr bıraktım önnceleri eşimin ailesi ne söylese sesiz kalırdım eşim beni korusun isterdim ama batıkmi olmuyor (benim eşim çok sesizdir )bende hıırrrrrrrrrrrrrrrr yapmaya başladımmm (hırrrrr yapmamda eşimin bir halasının çok rolü oldu bana eşin seni ailesine karşı koruyamaya bilri sen kendini koru sakın ezdirme dedi)sonra bende onlara cevap vermeye başladım :84::84: ve şu öğrendim ki sen konuşmasan karşı taraf konuşuyormuş:26::26: şimdi bana bir şey söyleyeceklerinde düşünüyor düşünmeden konuşurlarsada cevplarını alıyor ve artık abana gelip gitmiyorlar ben istemiyorum eşimle görüşüyorlar biz görüşmüyoruz böylesi çokd aah iyi oldu aslında bu durum benim hiç hoşuma gitmiyor ben eşimin ailesiyle daha sıcak bir diyaloğ içinde olmayı isretdim ama olmassaolmuyormuş
Canım bize dr hareket için %1 bile olsa tüp yaparız ancak %0 dedisizin %50 imiş bence süper bu rakam.sayı mesela bizim 1 milyondu ilkinde sonra 2 oldu sonra da 400 bin..tedaviye cevap vermiyor eşim aksine düşüşleri var.Bu da onda saç beyazlaması , stress yapıyor :)) benim saçlarım da beyaz dolu ( çok kafaya takıyoruz da ayıptır söylemesi.Keşke rahat bir insan olsaydık da amannn diyebilseydik belki de bebeğimiz olurdu kimbilir..
Sen yine de umudunu kaybetme değerler bana kalırsa iyi ya..sonuçta sayı evet düşük ama hareketi bence güzel..önemli olan da zaten hareket ve morfoloji..bir tane sperm ulaşsın yeterli..öptüm.
Anlıyorum yeter.gerçekten nikinin yeteeer olması sebepsiz değil
Deliriyorsak bir sebebi var :))))))))))) herkesin bir sıkıntısı var işte.. :2: Ama içine atma ya ben bak içime çok atarım.ee sonra ne oluyor sürekli hastasın.Dişlerim çürüyor mesela benim..İnan 7 ayda iki dişim çürüdü ya hem de sapasağlam olan dişlerim((((((((((((( ağrısından da ölüyorum.Saçlarım demiştim beyazlarım o kadar çok ki bu yaşımda.Kendimize yapıyoruz.Çok yanlış yapıyoruz çoook..
çok haklısın yeter.Bence de bir şeye takık gidiyoruz hayatımız akıp gidiyor.İşin kötü tarafı bunu da bile bile yapıyoruz :)))))))) Ne diyeyim Rabbim bize tez zamanda akıl fikir versin !
Yetercim ben bu duayı daha önce okumuştum.Siteleri sürekli dolaşıyorum da ben , Eşime de göstermek istemiştim fakat daha sonra bulamadımSana çook teşekkür ederim süper oldu bu..
arkadaslar sakin umutsuzluga kapilmayin benim 3.5 yil boyunca yapmadigim dua uygulamadigm kur,ot,cop kalmadi gecenlerde bi arkadasim bir yazi gonderdi cok temiz kalpli dinine bagli iyi bir arkadas bana bir dua verdi ve persembe aksami basla tam 7 gun yatmadan 2 rekat namaz kil, ve bu duayi oku dedi bende uyguladim namazim gecen hafta bitti ve bugunde testte pozitifi gordum ilahi adalet bu olsa gerek,duayi buraya yazicam lutfen uygulayin hicbirsey kaybetmezsinz,dedigm gbi persembe gunu baslancak yani bu gece baslayabilirsnz yatmadan once 2 rek
Silsile-i aliyye büyüklerinin isimleri
1- Peygamber Efendimiz(s.a.v.)
2- Ebubekr-i Siddik
3- Selman-i Farisi
4- Kasim bin Muhammed
5- Cafer-i Sadik
6- Bayezid-i Bistami
7- Ebul Hasan Harkani
8- Ebu Ali Farmedi
9- Yusuf-i Hemedani
10- Abdülhalik-i Goncdüvani
11- Arif-i Rivegeri
12- Mahmud-i Encirfagnevi
13- Ali Ramiteni
14- Muhammed Bâbâ Semmasi
15- Seyyid Emir Gilâl
16- Seyyid Muhammed Behaeddin Buhari
17- Alâüddin-i Attâr
18- Yakub-i Çerhi
19- Ubeydullah-i Ahrâr
20- Kâdi Muhammed Zâhid
21- Dervis Muhammed
22- Hâcegi Muhammed Emkenegi
23- Muhammed Bakibillah
24- Imam-i Ahmed Rabbani
25- Muhammed Masum Faruki
26- Seyfeddin Faruki
27- Seyyid Nur Muhammed
28- Seyyid Mazhar-i Can-i Canan
29- Seyyid Abdullah Dehlevi
30- Mevlana Halid-i Bagdâdi
31- Seyyid Abdullah Semdini
32- Seyyid Tâhâ-yi Hakkâri
33- Seyyid Muhammed Sâlih
34- Seyyid Sibgatullah-i Hizâni
35- Seyyid Fehim-i Arvâsi
36- Seyyid Abdülhakim-i Arvâsi
37- Hüseyin Hilmi Isik Efendi
BAKARA 128 ayet
Ali Dmran 38-41 arasi ayetleri
Enbiya 89-90 ayetleri
Meryem tamami
ARAF 189 ayeti
HUD 69-76 arasi ayetleri
FURKAN 74 ayeti
SAFFAT 83-113 arasi ayetleri
Nuh 12 ayeti
Sura 49-50 ayetleri
bir arkadasin yazisindan alinti yaptim;
Ya kebir Ya cebbar Ya hayy Ya kayyum Ya halim Ya hamid Ya cevat Ya vehhab Ya afüv Ya Azimül üzema ente Allahül Kebirül Müteal
Süphaneke Ente Allahümme Malikü,ddünya ve Ahiratü eselüke en Tansureni ve Taineneni ala Matlubi Ya Israfil bi hakki Sahibül Bünyetil.
Ülya ve bihakki SEMAÜS sadiseti ve bihakki el kevkebül Münrül ebyadi essaidi ve bihakki Ehya Serahya Allahüssamadi ve bihakki e dünya hüvel lahü bi bihakki es baüt Allahül kahiri fevke Ibadihi ve kibele Arsihi ve bihakki el esma Yüsebbihhüllahü bina Israfil illa ma Künte Avni ve ecib daveti vehiye keza keza..
tasarlayip yapmak istedigin bir isi yapmazdan önce ilk persembe günü vekil melegi Israfili araci kilarak iki rakat namaz kilip dileginizi belirtin
ve bu duayi bir kez okuyup bir hafta devam edin ALLAH`in Izniyle dünya islerinden hangisini dilerseniz onu söyleyip isteyin.
persembe günü ilk saatinde evlenmek,alim satim ,devlet isleri için uygun olup bos çevrilmez bu duaya 7 gün devam edebilirseniz insallah dileginize kavusursunuz,bir yakinim okudu dilegi hasil oldu..
melis yeter yonca arkadaşlarım sizi o kadar iyi anlıyorum ki..damdan düşenin halini damdan düşen anlar Allah karşımıza hayırlı insanlar çıkarsın diye boşuna demiyoruzkızlar biz evlendiğimiz ilk yıllar resmen eşimle bu konu yüzünden kırıldık geçtik ben istiyorum o beni korusun o istiyor ben ailesine saygı duyayım ne olursa olsun.baktım ve verilecek en iyi cevap sükut sustum ben de hep Yaradanıma sığındım saygıdada kusur etmedim eşim de gördü anladı çok şükür ailesi de.zor oldu ama oldu.Çevremde benim gibi çok arkadaşım var.Kötü olmamak lazım yüzyüze bakılıyor nihayetinde.Hayatımız zaten zor dün akşam bi akrabanın düğünü vardı çocuklarıyla gelmişler herkes bize de sordu ciğerim yandı kızlar ne diyeyim bugün dertlendim size de dua ediyorum hep beni herkesten çok anlıyorsunuz yeter melis yonca sizin azo neye bağlı sorması ayıp olmasın biz daha yolun başındayız ya pek bişey bilmiyorum
Allah razı olsun canım Allah iyiliğini karşına çıkarsın tez zamanda hamile kal inşallaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?