günaydın tatlım...
dünde o kadar yazdım yazdım internet gitti gülüm neyse kısaca yazıyım o seni muayene eden dr a gıcık oldum...bazılarının sadece adı dr. maalesef ve nasıl doktor olmuşlar anlamıyorum ama iltahap ve ciddi bişi olmamasına sevindim canım benim...
erdal bey beni muayene etmedi tatlım ilaçta vermedi ama şimdi çarşamba günü sorularım olacak..testte sorun çıkmazsa beni hazırlıcaklar ama acaba bendende hormon testi isticekler mi,rahim filmi falan ..?bunlardan bahsedilmedi.gerçi o gün gittiğimde erdal bey acaip yoğundu..bende unuttum sormayı...ama herhalde testin sonucuna göre değerlendirecekler..
canım dur bakalım bozma moralini......herşeyde bi hayır vardır......başka açıklama yapmamış mı kaan hoca neye göre m.tese diyor?sizin sonuçta azosperm değil ...bakalım son mailinde daha detaylı anlatır belki..sen üzülme belkide hiç gerek kalmaz teseye...
canım hiç moralini bozma...
bizde sperm sayısı 42 milyondu spermleri tese ile topluyacağız dedi....
açıklamasını normal yolla sperm çıkarken hasara uğruyor biz bu şekilde bu hasarı engelleyeceğiz demişti....
fundacım hocaya güven....
canım günaydın moralini bozma.m.tese dememiş sanırım.tese daha basit bir işlem. tesede normal yolla gelen spermden daha kaliteli spermler elde ediyorlarmış bildiğim kadarıyla. vardır herşeyde bir hayır sakın moralni bozma.
kuzum anladım seni endşeni önceliklekaan hocadan gelecek cevabı bekle eğerki dr tesede ısrar ederse o zaman onuşursun kocanla
bak benim eşim ilk dr gitmeye başladığında 20 milyondu sayısı ama hareketlisi çok azdı morfolojisi bozuktu işte bu nedenlerden dolayıda doğal yola gebelik olmadı
yani eşinde sperm çıkışı olsa bile 20 milyonun üstünde olmalı ileri harektlisi iyi olmalı morfolojisiiyi olmalı yoksa doğal gebelik çok zor (imkansız değil ama ) birde kzum şu var normal sperm çıkışı varsa ve bu spermlerin kalitesinde sorun varsa bunlarla tüp bebk yaptırsanız bile embiryo kalitesi iyi omaz tutunmaz dr tes deme sebebi buda olabilir konuşursun bütün bunları üzme kendini
uff yaaa şu spermler normal yolla çıksalar ya( Kaan hocaya yazdığım cevapta tekrar sperm tahlili yaptıralım mı diye sordum bakalım ne diyecek
ben henüz eşime birşey demedim,hocanın cevabını bekliyorum,ama sanrım gece cevap yazar,o sate kadar nasıl sabredicem bilmiyorum,bugünlerde de eşimin morali o kadar iyiydiki şimdi tese ameliyatı dersem tepetaklak olacak ,normal birşey gibi karşılasa.....ufff yaaa bana dua edin gerçekten çok ihtiyacım var
inşş güzel haberler gelir canım kaan hocadan
uff yaaa şu spermler normal yolla çıksalar ya( Kaan hocaya yazdığım cevapta tekrar sperm tahlili yaptıralım mı diye sordum bakalım ne diyecek
arkadaşlar aranızda ovulasyon döneminde karın ağrısı çeken varmı????
ama böyle çookkk acı bir ağrı regli ağrısı gibi,az önce biraz araştırma yapayım dedim ve bu dönemin ağrılı geçebileceğini okudum,son 2-3 aydır bende çok ağrı oluyorda tek benmiyim bu ağrıları çeken diye merak ettim
bir umut diyorum ki acaba ilk tahlillere bakmadan bizde hiç sperm yokmu sandı,bende son sperm tahlilini tekrar gönderdim,bakalım artık cevap bekliyorum,birde canım IVIdeki tese yapan hocanın adı neydi? siz ona ne zaman muayene olacaksınız? inşallah teseye gerek kalmadan kaliteli sperm olur,uff yaaa keşke şu tüp bebeğe gerek kalmadan olur bebek
bize de ilk diyince eşim tuhaf oldu ama yapacak bişey yok....çocuk isteniliyorsa katlanılacak birşeylere...ben hala tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçların yan etkisini çekiyorum...
sizde sperm var öyle ağır olmaz belki...
bizim şırınga gibi bişey çekceklerdi gerekirse küçük bir kesik olcaktı....lokal uyuşturacaklardı....
tatlım ovulasyon oluştuğunun göstergelerinden biride kasık ağrısıdır daha önce olmayan sonra oluşan adet ve yumurtlama ağrıları enfeksiyon belirtisi olabilir ama sen dr gitmiştin zaten ben korkudan hla gidemedim fundacım sen rahim filmi çektirdin mi birde fatihteki dr neden devam etmedin ben bahçelievlerde dr gidecektim ama vazgeçtim çünkü yorumlarda kilolu insanlara tahammülü yok diye okudum paramla hakaret yiyemem
cnm inşallah doğal yolla olur daha dur bakalım bu ay ne gösterecek ikimizin sat zamanı aynıydı galiba delilik yaparak hesaplamalarla ilgili sayfalara giriyorum şimdi hamiş olsak bebişimiz 1 nisan da doğarmış onları hesaplıyorum hayatımızın süprizi olurdu hiçbir belirti yok zaten bu ay o moda girmek istemiyorum sonrası yıkım oluyor
canım Şule Selman gerçekten muayene ederken hiç acıtmıyor,özellikle korktuğunu felan belirtirsen çok anlayışlı yaklaşıyor,bana hep merak etme birşey olmayacak benim elim hafiftir sen rahat ol diyerek yaklaştı ve hiç hissetmedim diyebilirim,eğer gitmeyi düşünürsen özellikle korkularını söyle, ben muayense sonrasında eşimin test sonucuna verdiği tepkiye sinir oldum o yüzden gitmiyorum,ama gittiğim 3 doktor içinde en iyisiydi diyebilirim,
ben rahim filmi çektirmedim, Melish çektirmişti,istersen onunla konuş,bildiğim kadarıyla acısı olmamıştı,malesef biryerden başlıyoruz doktora gitmeye(
hastaya hakaret etmek de ne oluyor anlamıyorum !!!!! ne günlere kaldık yaaaaa
tatlım benim bir yakınım jinekolog ilk ona gitmiştim dev has muayene olmadım hormon testleri yaptık 50 yaşın üstünde bir dr o bana ilaç yumurtlama takibini boşver ilk önce rahim filmi çektir kapalıysa yapacağın herşey boşuboşuna demişti altı ay geçti melis bir iki aya kalmaz hamiş kalabilir filmi çektiren bir çok kimse hamiş kalıyor hastahane arıyorum anestezili yaptıracağım
cnm eşinin durumu ayrı seninki ayrı bence çektirmelisin ben korkularımı yenmeliyim eşim diyor ben hep dr sen daha hiç muayene olmadın haklı hormon testleri ulturason çünkü kadınların tüpü kapalıysa tek çare tüp bebek zaten tüp bebek tedavisinde çektiriliyorbende hep dua ediyorum Melish bir an önce normal yolla hamile kalsın diye,gerçekten film sonrasında hamile kalınabiliyormuş,
eğer düşünüyorsan bence biran önce yaptır sıkıntısı bitsin,belki sende hamile kalabilirsin,acaba ben eşime tese yaptıracağıma kendim film mi çektirsem ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?