hayırlı cumlar kızlar rabbim tüm dualrımız kabul etsin inşşş
hayırlı cumalar arkadaslar
kızlar tatilden döndüm ve aranıza geldimgeçmişleri okudum baya sürdü tatilde hem kendime hem size bol bol dua ettim kızlar bu arada kaan hocanın mailini size kopyalıyorum
FSH 6, LH 7 ve T 3 gelmiş. Bu durumda ben de TESE önereceğim.
> Ama yaptırana kadar da sabahları 1 adet Endol adlı ilaçtan 1
> tane alabilirsiniz. Akşamları da 1 tane Sudafed 60 mg
> tabletlerden alın. 1 ay devam edin. Sonra bir sperm testi
> yaptırın. Sperm çıkarsa, iyi. Çıkmazsa ilaçları kesin ve bana
> haber verin.
yazmıştı ben de
çok sağolun hocam.sebebi ile ne olabilir biz en çok bunu
> merak ediyoruz.sprem çıkışı olabilir mi...eşim teseye
> önyargılı.tedavi olur belki diye düşünüyor.
> aydınlattığınız için teşekkürler.saygılar.
>
yazdım
kaan hoca en son
Bazen tıkanıklık da olabilir. O nedenle bu tedaviyi verdim. Bunun sonucuna göre sizi muayeneye çağıracağım ve o zaman daha detaylı bilgi verebilirim.
demiş..
ne diyorsunuz...kafamız çoooook karıştı:44:
hayırlı cumlar kızlar rabbim tüm dualrımız kabul etsin inşşş
arı sütü ve polen bu sıkıntıyı ve daha bir çok sıkıntıya deva imiş...benim kayınvalidem yıllar önce midesinde bir türlü geçmeyen ülserleri için kullanmış...eşimin dedeside aynı şekilde yıllarca süren mide sıkıntısı geçmiş ve yemek yemeğe başlamış...
bende de mide sorunu var kullanmayı düşünüyorum...ve infertilite sorunum bunun içinde ii gelicektir araştırdım...sizde konuyla ilgili araştırma yapın lütfen...
allah yardımcımız olsun...
canım benim eşimin değerleri aşağıda
FSH :7,72
LH :6,70
T tahlillerde yok o ne oluyor
TSH 2,33
FT3 3,69
FT4 1,13
Total testosteron: 278
Estradiol : 38.48
en son bunları gönderdim ama henüz geri dönmedi,genelde cuma akşamları emaillere cevap yazıyor umarım bu akşam güzel bir cevap yazar,bu değerlere bakınca aslında limitler içinde, son gönderdiğim bu tahlillerede hiçbir ilaç vermedi,bende çıkamadım işin içinden
arı sütü ve polen bu sıkıntıyı ve daha bir çok sıkıntıya deva imiş...benim kayınvalidem yıllar önce midesinde bir türlü geçmeyen ülserleri için kullanmış...eşimin dedeside aynı şekilde yıllarca süren mide sıkıntısı geçmiş ve yemek yemeğe başlamış...
bende de mide sorunu var kullanmayı düşünüyorum...ve infertilite sorunum bunun içinde ii gelicektir araştırdım...sizde konuyla ilgili araştırma yapın lütfen...
allah yardımcımız olsun...
fundacım değerleri ben de pek anlamıyorumama inşallah iyidir değerleriniz o kadar uğraşıyorsun Allah karşınıza çıkarsın.bi de spermiogram yaptırdınız mı fundacım
Kadın ve erkek beyninin ortasında bulunan nohut büyüklüğünde ki hipofiz bezi, belli zamanlarda kadınlarda yumurtalıklara, erkeklerde ise husyelere, omur ilik sinir telleri kanalı ile emir vererek yumurta ve sperm üretmelerini sağlatır. Korku, şok, stres, beyin özrü veya hastalıkları gibi nedenlerle hipofiz bezi bu görevini yapamaz ise kadında "ovülasyon yokluğu", erkekte "azosperm" denilen canlı sperm yokluğu ile kısırlıkları ortaya çıkarır. Dozajlı ve kaliteli bir Polenle birlikte alınan arısütü, kestane balı ve çörekotu, vücuda hem olağanüstü doğal protein, aminoasit, vitamin, mineral sağlayarak destek vermekte ve beyinde hipofiz bezindeki "Spazm"ı çözerek yumurta ve canlı sperm üretimini sağlamaktadır.ALINTI
canım bunu biliyorum ama oranlar verilmemiş .
bi de arısütü bal polen propolis karışımı da iyiymiş.
ben de yukardaki karışımın oranlarını araştırıyorum ama bulamadım eğer siz bulursanız bana da söyleyin olur mu
masalcım inşallah hepimizin eşlerinin değerleri iyi olur,biz spermiogram henüz yaptırmadık,çünkü geçen hafta Kaan hocaya email atmıştım ve son tahlil sonuçlarını göndermiştim,sonra sanırım aramızda bir takım anlaşmazlık oldu,bende en son sonuçları tekrar gönderip sonuçların nasıl olduğunu sordum ama geri dönemedi henüz(
eşimde tutturdu hoca cevap yazsın sonra yaptırıcam diye ben kaldım arada(
Kadın ve erkek beyninin ortasında bulunan nohut büyüklüğünde ki hipofiz bezi, belli zamanlarda kadınlarda yumurtalıklara, erkeklerde ise husyelere, omur ilik sinir telleri kanalı ile emir vererek yumurta ve sperm üretmelerini sağlatır. Korku, şok, stres, beyin özrü veya hastalıkları gibi nedenlerle hipofiz bezi bu görevini yapamaz ise kadında "ovülasyon yokluğu", erkekte "azosperm" denilen canlı sperm yokluğu ile kısırlıkları ortaya çıkarır. Dozajlı ve kaliteli bir Polenle birlikte alınan arısütü, kestane balı ve çörekotu, vücuda hem olağanüstü doğal protein, aminoasit, vitamin, mineral sağlayarak destek vermekte ve beyinde hipofiz bezindeki "Spazm"ı çözerek yumurta ve canlı sperm üretimini sağlamaktadır.ALINTI
canım bunu biliyorum ama oranlar verilmemiş .
bi de arısütü bal polen propolis karışımı da iyiymiş.
ben de yukardaki karışımın oranlarını araştırıyorum ama bulamadım eğer siz bulursanız bana da söyleyin olur mu
:))) süpersin masalcım en ince detayına kadar bilgi vermişsin,
oranları açıkcası bende bilmiyorum eşimin balına bir kutu arıs ssütü katıyorlar diye biliyorum ama diğerleri ile ilgili aktarlarda net bilgi vermek istemiyor, fatihte bir aktar var adam yanımda hazırlamayı bile reddetti ,bırakında karışımın içindeki bana kalsın dedi,bilmiş bilmiş konuşuyordu bende dedim ki tamam tüm ürünler size kalsın,hadi size iyi günlerrr :))
inşallah iyi haberler verir sana da canım.ben hissediyorum iyi şeyler olcak funda.sen canını sıkma sabrın kendisi acı ama meyvesi tatlı..ne yaparsın evlat haretinden herşeye dayanıyoruz.biz memlekete gittiğimizde sanki kampanya varmış da herkes doğurmuşbi de soruyolar senin niye yok diye...herkesin kucağı dolu benimse bomboş tam alışıyorum derken yine ve daha çok canımın acıdığını hissediyorum her geçen gün.nasl bir yaraysa kabuk bağlamıyor...umuttan mı hüzünden mi bilmem.evim boş eşim işte kimseler yok öyle ıssız ki bi evladım olsaydı öpüp okşasaydım kanımdan canımdan evime neşe katsaydı..sevdiğim adam baba olsaydı...çocukları çok sever kocam eline de yakışır çocuğu tutmayı sevmeyi bakmayı bilir.ona baba diyen bi can olsaydı diyorum...Rabbim bize de yaşatır inşallah o güzel duyguyu.
iyi demişsin oooohsanki devlet sırrı böylelerine sinir oluyorum ya.biz de artık şaştık yani şifa nerden gelecek diye ne duysak oraya koşuyoruz böylelerine de gün doğuyo..ben az daha araştırayım bulursam yazarım zaten canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?