şu an malesef varmı yokmu bilmiyorum(
herşey bi anda silinebilir mi canım.onca yaşanan paylaşılan....biz de çok virajlardan döndük eşimle.eğer düşündüklerimizin peşinden gitsek çoktan ayrılmıştık:26:ama şu an elhamdülillah mutluyuz.eğer sen seviyor musun deyince deseydin ki kesinlikle sevmiyorum ozaman işler değşşrdi ama şimdi kafan karışık...funda mutlu fotoğraflarınız videolarınız falan yok mu ya da sana özel hissettiren eşyalar..ya da onunlyken yazdığın bikaç şey ya da onun sana yazdığı da olur...
canım inan onunla uğraşmaktan yoruldum ve bıktım(( sakin konuşmak şöyle dursun yüzüne bile bakmıyorum artık,bugünlerde yaptıklarıylada benim anne olma hakkımı elimden alıyor,onun kaprisleri yüzünden tedavimize bile başlayamıyoruz,yaş 35i geçti biz hala beyefendinin kaprisleriyle uğraşıyoruz,sıkıldım artık herşeyinden.....
hakkıında herşeyin hayırlısı olsun canım. Kaç yıllık evlisiniz sakıncası yoksa tabi? Hani sıkıntılı yıllar dedikleri ilk yıllar varya o dönemlerdeyseniz geçer o günler inşallah. Siz birbirinizi sevi,yorsanız onsuz yapamam diyorsan sonunda çok üzülürsün. Bence biraz kafanı dinle herşeyden elini ayağını çek sakinleş bu tedaviler eşinin tedavilere yaklaşımları seni yıpratmış anladığım kadarıyla. ben yeni evli sayılırım eşim ilk bu sorunumuzu öğrenince beni çok sevdiği halde bana bu duyguyu anne duygusunu yaşatamayacağı için çok üüzlmüştü o dönemlerde benim hayatımla oynamayacağını düşünerek bensiz bi hayat düşündü ayrılmak değil ama kendini öldürmeyi düşünmüş. düşünebiliyormusun bu hastalık onu ne kadar yıpratmış. eşindede öyle bir psikolojimi var acaba kendini senden soğutmak mı istiyor. Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım Kelimeler bazen yetersiz dediklerimiz sana boş geliyordur. çünkü yaşadıklarını en iyi sen bilirsin. biz sadece derdini paylaşabiliriz. çözüm bulamayız ama bu ailede ikinizden başka derdinizi çözemez. oturun adam akıllı konuşun.tabi sakinleşince.[/QUOTE
Canim biz iki yillikevliyiz,aslinda daha nisanliyken sorunlar baslamisti ama ben sevgiyle hersey duzelir bu olanlar evlilik stresi diye dusunmustum,cok erken bir yasta evlenmedim ama yinede dogru dusunemedim galiba(( hayatim hep mucadeleyle gecti,evlilikte huzur,mutluluk bulurum sandim ama en buyuk mucadele asil evlendikten sonra basladi.iki senede o kadar yoruldum ki anlatamam. Soyledikleriniz inan bos gelmiyor,bende olsam karsimdakilere aynilarini soylerdim ama dedigin gibi yasarken cok farkli oluyor
canlar nasılsınız
Yetercim beniyidiyelim iyi olsun modundayim :))insallah sen gercekten iyisindir:))
güzel dostlarım hepinize günaydın hadi fundam biraz gül herkes haklısın kendi yaşadığını bilir yüzlerinizi görmesemde gerçekten sizleri çok seviyorum funda yonca yade melisim yeter masal
kızlaaarr bende sizi çok seviyorum yaaaa....gelemedim 3-4 gün.bizim bilgisayarın kasası bozulmuş..komşunun çocukları meyve suyu dökmüşler biz güzel..eşimde kızdı tamir yaptırmadı lap top alacakmış kendine..
neler kaynatmışsınız ben yokken ...okuyabildiğimi okuyum bari..
özlettin kendini vallahoşgldin bebekim nasıl gidiyor hayat
canım masalıııım valla bende sizi çok özledim...iyi diyelim iyi olsun gülüm ağustosun ilk haftasını bekliyorum sabırsızlıkla.. genetik testin sonucuna göre kaderimiz belli olacak tatlım bakalım inşallah kötü bişi çıkmaz...genetik faktör çıkmazsa eşimi alacaklar m.teseye ve benide hazırlıcaklar.sen nasılsın bitanem naaptınız, ne aşamadasınız?
canım biz evlilik danışmanınada gittik ama hiçbirşey çözülmedi malesef(( bugünlerde sözün bittiği yerdeyim malesef
canlar keyifler nasıl kızlar bende sevorum sizi bilorsunuz değilmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii(sevorum ve bilorsunuz yeğenciğimin sözü ondan çaldım)
inşallah temiz çıkar tatlım ya..biz de kaan hocaya mail attık bize endol ve sudafed verdi çıkış olursa iyi olmazsa tekrar görüşelim dedi.bir ay kullancaz yeni başladık.bitkisel de kullanıyorduk ama dün mail atmıştım kaan hoca kullanmayın şimdilik bir ay sonra spermiogram sonucuna göre karar veririz demiş.bırakcaz mı şimdi kafam karıştı:44:istanbulda olmamıza rağmen kaan hocayı tercih ettik kuzum.inşallah rabbim güldürür yüzümüzü hepimizin.bizde durum böyle.endişe ile karışık umutla bekliyoruz...Umutlarımızı söndürme Rabbim
canımsın yeterim biliyoruz tabiiiiii....sizinleyim daha iyiyim:81:
Amim canım benim...evet bitanem napıcaz mecburen hangi dr alanında daha iyiyse ona gidicez..kullanın bi bakalım hayatım inşallah çıkış olur..bizede proxeed vermişti kullandık ama hiç bi ilerleme olmadı zaten bunu kullansanız bile yinede yüksek ihtimalle m.tese yapılır demişti..evet tatlım bazı bitkiseller kullanıldığında fayda sağlamıyomuş yada bünyeye göre değişiyomuş mesele yeterin eşide hatırladığım kadarıyla faydalarını görmemişti..bizde de bitkiseller hiç etki etmediı ama yine de ara ara deniyoruz...bakalım tatlım hepimizin hakkında hayırlısı olsun bitanem..
Amiiinben size bişey sorcam kaan hoca gerek yok bitkisele demiş ama ne yapsak bırakalım mı şimdi kuzum.bi de çinko hapı alcam alayım mı kiiiii:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?