aruna işte denize düşen yılana sarılır olmadık aktardan doktordan medet umuyoruz belki diyerek....bi de ateş ölçme yöntemi ne ola
bugün yine eşime çok kızgınım(( bütün günümü burnumdan getirdi,huysuz adam.....
dedim ki pazar günü annenide alalım, anneannenlere gidelim hem biraz ramazan erzakı götürürüz kahvaltımızı orda yapar döneriz,kalktık beyefendide bir huysuzluk neymiş hava sıcakmış,terliyormuş,eline aldığı şeyi kafamıza vurur gibi alıyor yere bırakıyor felan,sonra kapıda kamyoncunun biriyle kavga etti,bize bağıramıyor ya adama bağırdı felan tabi benim moral sıfır oldu ne gittiğim yerden birşey anladım ne yediğimden ne içtiğimden,tabi şu anda ona küstüm ,yüzüne bile bakmıcam((( bıktım valla bunun tembelliğinden nazından cazından ...
fundacım küsmeyin birbirinize...destek olun zor günler yaşıyoruz baksana onların da morali bozuk kuzum ya.erkek ve kadın ne kadar farklı işte bi örnek daha...ben inanıyorum bebiş gelince sinirler pamuk gibi olurbence senin kızın olacak funda ya öyle geçiyor içimden.şimdilik istatistikler şaşmadı kime bebiş cinsiyeti söylesem tuttu
canım seni ne kardar iyi anlıyorum ya bendede oluyor son zamnalrda birisiyle konuşurken allah sanda nasip etsin darısı sana sözleri canımı sıkıyor (buradaki kelime tam olarak bumu bilmiyorum )ama kendimi tuhaf hisediyorumm böyle şeyleri konuşmak duymak rahatsız ediyor beni hatta geçen gün kardeşime anlatım bana abla yaaa sen tuhafmı oldun ne dedii birisi sana darısı sanda diyor sen kendini tuhaf hise diyorsun nasıl iş dedii ama böyle karşıdakini niyeti nedir ne değildirbilmiyorum ama
canım fundacım eşin çok şanslı onun düşünmesi gerekenleri de sen düşünüyorsun ne temiz kalplisin şu ezan vaktinde dilerim ki eşin atom karınca gibi olurcnm benim işin esprisi sıcaklar yaşadıkları ve senin gibi eşinin olduğunu bildiği için bence biraz rahat eminim o da isteyerek yapmıyordur
ben sıkıldım artık insanların imalı sözlerinden(( dua edeceklerse içlerinden etsinler bana birşey demesinler,
bugün yine eşime çok kızgınım(( bütün günümü burnumdan getirdi,huysuz adam.....
dedim ki pazar günü annenide alalım, anneannenlere gidelim hem biraz ramazan erzakı götürürüz kahvaltımızı orda yapar döneriz,kalktık beyefendide bir huysuzluk neymiş hava sıcakmış,terliyormuş,eline aldığı şeyi kafamıza vurur gibi alıyor yere bırakıyor felan,sonra kapıda kamyoncunun biriyle kavga etti,bize bağıramıyor ya adama bağırdı felan tabi benim moral sıfır oldu ne gittiğim yerden birşey anladım ne yediğimden ne içtiğimden,tabi şu anda ona küstüm ,yüzüne bile bakmıcam((( bıktım valla bunun tembelliğinden nazından cazından ...
canım sence benim bebeğim olacakmı ? bugünlerde iyice psikopata bağladımiyice umutsuzum sevgili eşim !! sperm tahlilini hala yaptırmadı,bugünlerde malum küstüğümüz için yien yaptıramayacak,düşünsene tahlilden 3 gün önce birlikte olmak gerekiyor,ben bu sinirle bu hafta değil 3 haftada bile yanına yanaşmam onun (((( zaten araya ramazan giriyor,al sana oldumu 1 ay da ordan çok ağlamaklıyım bugün ben yaaa (((
ben sıkıldım artık insanların imalı sözlerinden(( dua edeceklerse içlerinden etsinler bana birşey demesinler,
arunacım malesef benim şöyle bir huyum vardır,bir şeyi çok istiyorsam onun için çok uğraşırım genelde elde ederim,alde edemezsemde bırakır başka birşeyin peşine düşerim,hep hedeflerim vardır,çok hayal kurarım,hayllerim bir süre sonra amaç haline gelir,resmen kilitlenirim o amaca,
bugünlerde beni çok korkutan bir hayalim var,herşeyde oturuyorum ve boşanınca şöyle yaparım,boşanınca böyle yaparım diye hayal kuruyorum,aslına bakarsan hayal kurmayı biraz geçti amaç olmaya başladı,tatilde nereye gidicem,nerede oturucam,herşeyi planladım diyebilirim,
eşimin yaptıklarına artık dayanamıyorum,düşünsene dün kavga ettiği adam sonra gelmiş ve sokaklarda bağırmış arabasını patlatıcam mı demiş ,yakıcam mı demiş öyle birşeyler tam söylemiyor,sadece bugün beni aradı ve arabasını getirmeyeceğini söyledi,yarın karşımıza ne çıkacak bilmiyoruz,adamın yanında tabancası olsa o an bize zarar verebilirdi,herşeyi geçtim ben artık onunla yaptığım hiçbirşeyden zevk almıyorum,yanımda olmasını istemiyorum,biryere giderken hep sen istemiyorsan gelme demeye başladım ve mucbur olmadığım zamalarda da gerçekten onunla çıkmıyorum,çocuk olunca değişir diyorsunuz yabence değişmeyecek ve dünkü olayda yanımızda çocuğumuzun olduğunu düşünün ne kötü bir durum(( bir yanım hep diyor ki al eşyalarını çık git,belki tekrar evlenirim ve bebek sahibi olma imkanım vardır,beni sürekli üzen bir insan için ne kadar kendimden vazgeçebilirim bilmiyorum ((
arunacım malesef benim şöyle bir huyum vardır,bir şeyi çok istiyorsam onun için çok uğraşırım genelde elde ederim,alde edemezsemde bırakır başka birşeyin peşine düşerim,hep hedeflerim vardır,çok hayal kurarım,hayllerim bir süre sonra amaç haline gelir,resmen kilitlenirim o amaca,
bugünlerde beni çok korkutan bir hayalim var,herşeyde oturuyorum ve boşanınca şöyle yaparım,boşanınca böyle yaparım diye hayal kuruyorum,aslına bakarsan hayal kurmayı biraz geçti amaç olmaya başladı,tatilde nereye gidicem,nerede oturucam,herşeyi planladım diyebilirim,
eşimin yaptıklarına artık dayanamıyorum,düşünsene dün kavga ettiği adam sonra gelmiş ve sokaklarda bağırmış arabasını patlatıcam mı demiş ,yakıcam mı demiş öyle birşeyler tam söylemiyor,sadece bugün beni aradı ve arabasını getirmeyeceğini söyledi,yarın karşımıza ne çıkacak bilmiyoruz,adamın yanında tabancası olsa o an bize zarar verebilirdi,herşeyi geçtim ben artık onunla yaptığım hiçbirşeyden zevk almıyorum,yanımda olmasını istemiyorum,biryere giderken hep sen istemiyorsan gelme demeye başladım ve mucbur olmadığım zamalarda da gerçekten onunla çıkmıyorum,çocuk olunca değişir diyorsunuz yabence değişmeyecek ve dünkü olayda yanımızda çocuğumuzun olduğunu düşünün ne kötü bir durum(( bir yanım hep diyor ki al eşyalarını çık git,belki tekrar evlenirim ve bebek sahibi olma imkanım vardır,beni sürekli üzen bir insan için ne kadar kendimden vazgeçebilirim bilmiyorum ((
canım sence benim bebeğim olacakmı ? bugünlerde iyice psikopata bağladımiyice umutsuzum sevgili eşim !! sperm tahlilini hala yaptırmadı,bugünlerde malum küstüğümüz için yien yaptıramayacak,düşünsene tahlilden 3 gün önce birlikte olmak gerekiyor,ben bu sinirle bu hafta değil 3 haftada bile yanına yanaşmam onun (((( zaten araya ramazan giriyor,al sana oldumu 1 ay da ordan çok ağlamaklıyım bugün ben yaaa (((
cnm ben eminim herkes dönem dönem evliliği ilgili çelişkiler ya da onsuz olsa ne olurdu düşünebilir ama bu düşünceler artıyorsa tehlikeli olabilir am bizim şartlarımız normal değil üzerimizde baskı var eşinle duygularını paylaş derim biriktirsen patlarsın tatlım stres bizimde düşmanımız ben çocukların evliliği güçlendirdiğine inanmıyorum çocuk yokluğu nasıl bir sınavsa çocuğunda varlığı bir sınavdır duygularını yaz evliliğin eşinin artılarını eksilerini yaz onada ifade et biz bebiş olmayınca nsl pes etmiyoruz ot ilaç devamsa evliliklerimiz çook kötü olunca pes etmek en son çare evlilik danışmanına gidebilirsiniz ama size bance gerek yok çünkü siz birbirinizi seviyorsunuz sadece dolmuşsunuz
canım benim ben sizin tedavi iyi sonuçlanacak diye hissediyorum kızın olacak senin inşallah içimde öyle geçti vallahieşinle ilgili hissetiklerin çok doğal çünkü çok stresliyiz hepimiz bu dönemde.en ufak şeyleri kaldıramıyoruz ağzımızdan bir an kötü sözler çıkar iş uzar gider.tek sen yazıyorsun diye sadece sen yaşıyorsun sanma tatlım herkeste böyle şeyler olur..Sadece çok doldunuz ve kaldıramıyorsun bunları.evlenirken ne diyoruz hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde...şu günler kötü günler eşinle konuş bunları.içine atınca daha kötü olur.ben sizin probleminizin bu sıkıntılı durumlardan kaynaklandığını düşünüyorum çünkü eski yazdıklarını okudum sen seviyorsun bu adamı ve öyle bi kaç ayda aşk sevgi denen şey bitmez hemen.sadece sorun olduğu için bitiyor sanırız...onsuzluğu şu an tanımlayamazsın ama gerçekten onsuz kalınca anlarsın ozaman da geç olabilir.sakın çekip gitmeyi düşünme o senin eşin.konuş onunla...o da sana anlatsın...halledin hal olmuyorsa avlilik terapisine gidin.ben inanıyorum düzeleceğine.sakın pes etme.hatta eşin için içinden gelmese bile güzel bi yemek hazırla kendinde giyin kuşan güzel güzel yemek yiyin sonra anlat içinde geçenleri kırmadan ama..bak o da seni anlayacak..senin kırgınlığını üzüntülerini sen anlatmadan müneccim mi bu blsin...bunu söyleyince ona bi de romantik yemek mi hazırlıyacağım deme..sen bunu evliliğin için yapıyorsun.bişeyleri düzeltmek için yapıyorsun..senin eşini sevmediğini düşünmüyorum bakınız eski sayfalar
canım böyle düşünme. Bunca zamandır nelerle uğraştın iyi günleriniz ne kadar çoktur eminim.Kötü günlerinde eşinin hep yanında oldun. Hep uğraştın bu seni yormuş olabilir. Eşinde anlayacaktır bu durumu benim eşim benimnle ne kadar uğraşıyor ben ise neler yapıyorum . Onuda düşünmek lazım. kendini onun yerine koymak lazım. Şuan çelişki içindesin ama bence geçici durumdur. Bu başımızda olan dert bizi nelere sürüklüyor neler düşündürüyor. Ama yılmadan sonuna gitmek bizim için mükafakı olacaktır eminim. olaylara biraz daha sakin yaklaş konuşma sakin sakin herşeyi hallet eşinde o zamn anlayacaktır.
canım ben ona ne yemekler hazırladım,ne kıyafetler giydim ama tık yok,yani yaşamadan anlaşılmayacak birşey, inşallah kimsede yaşamaz,evliliğimizin 2. yılı doldu inan birkez bile kapıdan güler yüzle girmedi,insan birgün bile güzel bir olay yaşamazmı??? bende çalışıyorum ve ne sıkıntılı günlerim oldu ama eve gelince anlatırken gülerek anlatıyorum ,şu günlerde gerçekten yorgunum,sadece uyumak istiyorum eşimi görmek bile istemiyorum,
biliyorum sizleride üzüyorum,özür dilerim(
Bilmem yaşayana deger mi dünya,herkeste yalan var,herkeste riya,hayat öyle kısa ki sanki bi rüya,hepimize sorsak mutluyuz güya
kendini yıpratma ve gerçekten seviyor musun eşini önce buna cevap ver bence..çünkü sevgi olmadan hiçbirşey olmaz varsa da pek çok şey hallolabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?