hele böyle güzel rüyaları sadece çok iyi niyetine güvendiğin müminlere anlat bebekim..buraya yazma..herkes okuyor.
eğer bulabilirsem bişey kopyalıcam ok.
tamam canım benim bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hele böyle güzel rüyaları sadece çok iyi niyetine güvendiğin müminlere anlat bebekim..buraya yazma..herkes okuyor.
eğer bulabilirsem bişey kopyalıcam ok.
süper...farkettim canım girmediğini.esra8 için 1 tane eksik.sonra funda58 için..Sağol..
o nası kiiiiiii:/
Yukarıda ana sekmelerde sohbet odası bölümü vardı.Online olarak sohbet edilirdi.Herkes derdini anlatırdı ya da günlük şeyler.Zaman geçerdi hem.Hem de dertlere deva olurdu.Sonra bir süre kaldırıldı.Tekrar geldi falan.Bilmiyorum sonra yok oldu.Esra ne güzeldi dimi..evet yha yanda herkes konusurdu
cok guseldı keske gene öle olsa
canım çokkkk geçmiş olsun.İnşallah hamilesindir.arkadaşlar ben birtürlü kendimi toplayamıyorum,midem sürekli bulanıyor,migrenim tuttu((
bu akşam aranızda olamıcam malesef(
Evet rabbim büyük.show tv nin haberlerini izleyen oldu mu?kök hücre tedavisi haberi vardı haberlerin sonunu dinledim ekranda yağ hücresinden sperm üretildi yazıyordu aranızda izleyen varsa yazsın arkadaşlar ben tümünü izleyemedim
Allah kabul etsin canım.Ağzına sağlık.esra8 ve funda58 için birer tane okudum canım
okuduklarımı yazarım
kızlar kime meryem suresi okuyoruz ben yarın okumaya başlıyacağım
Allah dualarınızı kabul ediyorsa, bu sizin imanınızı arttırır. Geciktiriyorsa sabrınızı arttırır. Eğer kabul etmiyorsa biliniz ki sizin için hazırladığı daha güzel şeyler vardır.. Unutmayalım ki Allah ihmal değil imtihan eder...
gecmiş olsun bitanem.migren belası malesef bendede var.Ben migren bandı kullanıyorum gercekten cok iyi geliyor deneyebilirsin.benim migenim kriz seklinde ayda bir geliyor ama pir geliyor.dikkat et kendine öpüyorum
fundacım ben sana 1 hafta önce sıra sende diye okumuştum. onu da unutmadan dua listemize ekle olur mu canım.
[/QUOTE][/QUOTE]ESRA8 İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ
ARUNA -
ARUNANIN EŞİ 4
BAHARB 2
BAHARB EŞİ -
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA 4
HUSMEH
LAMYAY 1
MASAL5758 1
MAVİMENEKŞE 1
MELISH 3
NERIS2000 1
YADE78 3
YETER -
YONCA -
toplam 21 oldu
arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,
arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler
canım benim başladımı migren-mide-bağırsak hepsi birden başlıyor,miren bandının markası nedir ben daha önce hiç kullanmadım ama denemekte fayda varböyle 3-5 gün canım çıkıyor malesef
slmmm kızlarrrrrr nasılsınızzz
KOOL’n’ SOOTHE® Migraine canım migren bandının adı.hala toplantıdayım daral geldi tam 2 saattir buradayım totom yapıstı koltuga.allahtan laptopun ekranını kimse görmüyorda yazıyorumneyse ben yakalanmadan çıkıym
![]()