Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dua ıcın sagol canımmmmmmmmmmmmm

fundam cok gecmıs olsun

kok hucre ıle fareler uzerınde etkılı olundugunu yazmıssınızda,bakım erkkeler uzerınde etkılısını yapabıleceklermı
yapsalar bıle bakalım bızım gıbı garıbanlara ne kadara mal edecekler

Allah dualarınızı kabul ediyorsa, bu sizin imanınızı arttırır. Geciktiriyorsa sabrınızı arttırır. Eğer kabul etmiyorsa biliniz ki sizin için hazırladığı daha güzel şeyler vardır.. Unutmayalım ki Allah ihmal değil imtihan eder...

o nası kiiiiiii:/

evet yha yanda herkes konusurdu
cok guseldı keske gene öle olsa
Yukarıda ana sekmelerde sohbet odası bölümü vardı.Online olarak sohbet edilirdi.Herkes derdini anlatırdı ya da günlük şeyler.Zaman geçerdi hem.Hem de dertlere deva olurdu.Sonra bir süre kaldırıldı.Tekrar geldi falan.Bilmiyorum sonra yok oldu.Esra ne güzeldi dimi..
arkadaşlar ben birtürlü kendimi toplayamıyorum,midem sürekli bulanıyor,migrenim tuttu :(((
bu akşam aranızda olamıcam malesef :((
canım çokkkk geçmiş olsun.İnşallah hamilesindir.:52:
show tv nin haberlerini izleyen oldu mu?kök hücre tedavisi haberi vardı haberlerin sonunu dinledim ekranda yağ hücresinden sperm üretildi yazıyordu aranızda izleyen varsa yazsın arkadaşlar ben tümünü izleyemedim
Evet rabbim büyük.
esra8 ve funda58 için birer tane okudum canım
okuduklarımı yazarım
Allah kabul etsin canım.Ağzına sağlık.
kızlar kime meryem suresi okuyoruz ben yarın okumaya başlıyacağım

Esra8 'inki bitti dimi kızlar ??? şimdi Funda 'ya okunuyor.1 adet okundu Mavimenekşe tarafından.

Bu arada ben şimdi anneme gidiyorum, şişe domatı ve tarhana yapacağız.Öptüm sizi akşama girerim inşallah erken gelirsem.Allaha emanet olun.Ben de yarın bol bol okuyacağım inşallah..

Allah dualarınızı kabul ediyorsa, bu sizin imanınızı arttırır. Geciktiriyorsa sabrınızı arttırır. Eğer kabul etmiyorsa biliniz ki sizin için hazırladığı daha güzel şeyler vardır.. Unutmayalım ki Allah ihmal değil imtihan eder...

:59::59::59:
fundacım ben sana 1 hafta önce sıra sende diye okumuştum. onu da unutmadan dua listemize ekle olur mu canım.

ESRA8 İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ

ARUNA -
ARUNANIN EŞİ 4
BAHARB 2
BAHARB EŞİ -
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA 4
HUSMEH
LAMYAY 1
MASAL5758 1
MAVİMENEKŞE 1
MELISH 3
NERIS2000 1
YADE78 3
YETER -
YONCA -

toplam 21 oldu

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

esracım çok şükür 21i tamamladık,inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder ,en kısa sürede eşin şifa bulur be bebişinize kavuşursunuz

gecmiş olsun bitanem.migren belası malesef bendede var.Ben migren bandı kullanıyorum gercekten cok iyi geliyor deneyebilirsin.benim migenim kriz seklinde ayda bir geliyor ama pir geliyor.dikkat et kendine öpüyorum

canım benim başladımı migren-mide-bağırsak hepsi birden başlıyor,miren bandının markası nedir ben daha önce hiç kullanmadım ama denemekte fayda varböyle 3-5 gün canım çıkıyor malesef

FUNDA58 İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ

sıra bana geldi :))))

ARUNA -
ARUNANIN EŞİ -
BAHARB 1
BAHARB EŞİ -
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA -
HUSMEH -
LAMYAY -
MASAL5758 -
MAVİMENEKŞE 1
MELISH -
NERIS2000 -
YADE78 3
YETER -
YONCA -

toplam 6 oldu

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

ESRA8 İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ

ARUNA -
ARUNANIN EŞİ 4
BAHARB 2
BAHARB EŞİ -
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA 4
HUSMEH
LAMYAY 1
MASAL5758 1
MAVİMENEKŞE 1
MELISH 3
NERIS2000 1
YADE78 3
YETER -
YONCA -

toplam 21 oldu

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler
[/QUOTE][/QUOTE]

esracım çok şükür 21i tamamladık,inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder ,en kısa sürede eşin şifa bulur be bebişinize kavuşursunuz
[/QUOTE]

hakkınızı helal edın
ALLH RAZI OLSUN HEPINIZDEN

canım benim başladımı migren-mide-bağırsak hepsi birden başlıyor,miren bandının markası nedir ben daha önce hiç kullanmadım ama denemekte fayda varböyle 3-5 gün canım çıkıyor malesef

KOOL’n’ SOOTHE® Migraine canım migren bandının adı.hala toplantıdayım daral geldi tam 2 saattir buradayım totom yapıstı koltuga.allahtan laptopun ekranını kimse görmüyorda yazıyorum:52:neyse ben yakalanmadan çıkıym:60:

[/QUOTE]

[/QUOTE]

hakkınızı helal edın
ALLH RAZI OLSUN HEPINIZDEN[/QUOTE]

helal olsunnnnnnnnn

slmmm kızlarrrrrr nasılsınızzz

selam hayatım,iyi çok şükür,bugün hasta değilmişim gibi davranmaya çalışıyorum :)))belki bünyemi kandırırım,
meslihle konuşuyorduk pat kayınvalidem geldi onlara çağırdı ,misafir varmış,onada tamam dedim gelirim,bugün hasta değilmiş gibi davranıcam dedim ve gittim :)) malesef benim bünyem biraz uyanık çıktı ne kadar iyisin desemde yemiyor galiba

inşallah sen gerçekten iyisindir

herkesin bildiği gibi birkaç gündür hastayım,eşimle bugün doktora gittik,hastalığın kötü yanı hamilelik belirtileri gösteriyorum,yani sürekli midem bulanıyor,başım ağrıyor,kokuya karşı çok duyarlıyım,parfüm kokusuna bile dayanamıyorum,yemek yapamıyorum, neyse doktorda dediki belki hamile labilrsin tahlil yapalım,tabi eşiminde benimde gözümüz parladı,keşke hamile olsam bu ağrıları seve seve çekerim dedim :))) ama az önce sonuçlara baktım

HCG<0.100 mIU/mL

GEBE OLMAYAN . - <2.9 mIU/ml 0 - 1 HAFTA GEBELİK 5 - 50 mIU/mL 1 - 2 HAFTA GEBELİK 50 - 500 mIU/mL 2 - 3 HAFTA GEBELİK 100 - 5000 mIU/mL 3 - 4 HAFTA GEBELİK 500 - 10000 mIU/mL 4 - 5 HAFTA GEBELİK 1000 - 50000 mIU/mL 5 - 6 HAFTA GEBELİK 10000 - 100000 mIU/mL 6 - 8 HAFTA GEBELİK 15000 - 200000 mIU/mL 8 - 12 HAFTA GEBELİK 10000 - 100000 mIU/mL

hayallerim yıkıldı yine :(((( birde ya hamileysem diye kaç gündür doğru dürüst ilaç kullanmıyordum,çektiğim ağrı yanıma kar kaldı

Back
X