Güle güle iyi günlerde kullanırsınız inşallah mutfağınızı ..
Egepresi ilk defa sizden duydum bende araştırmacıyım derdim kendime :)
Sanırım egepres ve agt ;
Bakış gibi Işık gibi acrilik, mebran, laminant gibi malzemeleri satan firmalar internetten kısa bir gezinti ile bu kanıta vardım yanlışsa bilgilendirirseniz memnun olurum.
Nihayet granit evye kullanan biri yorum yapmış dedim yorumunuzu okurken:))
Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz?
Ankastremi tezgah altı modelimi?
Su lekesi, çizilme ısıya karşı hassasiyet vs bir sorunla karşılaştınızmı??
Çok soru sordum sanırım...
Silverline hiç bakmadım benim şu anki mutfağımda davlumbazım silverline marka hiç memnun değilim o yüzden eğik davlumbaz modellerinde çok çeşit olmasına rağmen bakmadık ki evyesinede bakmak aklıma bile gelmedi..
Benim dolap renklerin kırmızı ile bordo arası bir renk alt dolaplar olacak üstlerde kırık beyaz olacak..
Benim bile kafam o kadar karıştıki sizin okurken kafanızın karışması çok normal:))
Köşe dolabı konusunda mekanizma resmini eğer değiştirmediyseniz koyarmısınız bende bahsettiğiniz tarzda bir ürün beğenmiştim Magic corner diye yazınca Youtube den çıkıyor ama buraya telden bağlandığım için koyamıyorum.
Kapağı çekiyorsunuz kapağa moteli 2 katlı tel sepet geliyor önünüze kapağı öndeyken açık halde sağa kaydırıyorsunuz arkadan 2 li başka bir sepet daha geliyor sizinkide böyle nir mekanizma mıydı ?
Bizim usta da kullanışsız olur sürekli arıza çıkarır dedi blumun köşe çekmecesi var ama oda benim köşem kadar geniş bir ölçüde değil maalesef ve çok pahalı .
Ayrıca mutfağınızında fotoğraflarını görmek isterim mümkünse.
Benim tezgahım savana çimstone olacak diğer tezgah markasınıda ilk defa duydum :))
Siz nerde yaptırdınız mutfağı ne kadara mal oldu ?
Benim buzdolabım buEki Görüntüle 683466
Davlumbazım buEki Görüntüle 683468
Ocağımda franke ocak ben bilhassa demirini bu lekilde istedim diğer türlü oarça demirli ocaklarda tencereyi kımıldatmaya korkar insan ve 2 tencere yan yana sığmıyor biraz itsen devrilme riski var vs diye bu şekilde Demir'i olanı seçtim görüntüsü ızgara gibi biraz ama ben beğendim inşallah kullanışlı olur Eki Görüntüle 683469
Evyemi zaten yüklemiştim
Fırın ve mikro dalga da var inox onlarda..
güzel dileklerin için öncelikle çok teşekkür ederim :) benim mobilyacı buranın en namlı mutfakçısı diğer mutfakçılar ismini söylediğimde aynen şunu söylüyorlardı "biz de yaparız ama bu işin ustası o diyordu"ben ona güvendim bana egepres dedi ve iyiki demiş :) blum kullanırım başka olmaz dedi sen ucuzu kullan dedim kullanmam dedi :) bakışın kapaklarıda vardı o da egepres ayarında ama benim renk egepreste hoşuma gitti.kartela değilde aslında büyük parçada görmek lazım.benim agt kartelada güzeldi ama kocaman dolap kapaklarında sanki üretiminde çizgili üretilmiş gibi pürüssüz değil ama egepres ışığı en fazla alan yerde ama süper pürüssüz duruyor.ben eviyemden çok memnunum benimki tezgah üzeri özelikle öyle istedim tezgah altı olnaların yapıştırıldığı yerde zamanla birikinti oluşuyor.hatta alt komşum yeni silmişti lavabosunu parmağımı kenara soktum parmaklarım cif kalıntısı oldu.ister istemez onların kenarında 1,2 cm boşluk oluyor çünkü.görümcem kenara su sıçrar demişti ama lavabom çok derin hiç sıçramıyor.siyah olmasına rağmen hiç leke tutmuyor.bataryamda granit batarya ondanda memnunum.su lekesi olmuyor ben olur diye korktum ama çok şaşırdım olmadı.alırken olursa sirkeli su ile silin dediler ama şuan ihtiyaç olmadı.köşe dolabım senin fotodakinin kapağa monte olmayanı.kapağı açıyorsun önce 2 li sepeti dışarı çıkarıyorsun sonra onu yana çekip diğerini sola kaydırıp diğer 2 li sepeti çıkarıyorsun.fotodakinin aynısı tek fark sizinki kapağa monteli kapkla çekiliyor benimki elle çekiliyor.ocağının demirleri güzel benim eski mutfaktaki öyleydi dediğin gibi tencereyi kaldırmadan ocağın üzerinde gezdiriyordum çok rahat ama işte bu sefer biraz farklı olsun istedim :) davlumbazın,eviyen hepsi çok şık olmuş ama sadece cam seramik konusunda ben olumsuzum hiç sevmedim onları bana seramikçim bile önermedi ki adam para kazanacağı şeyi neden önermesin dimi.savana konusunda karralımısın ? karşı komşumda var çok şikayetçi hep tozlu gibi gözüküyor dedi sakın yaptırma dedi bana.bende en açık rengi arcadia yaptırdım.samsung radianz çok hoş renkleri var üstelik çimstondan kaliteli ama m2 de 50 ve 100 tl arası gibi daha pahalı.ben onu yaptırıcaktım ama burda onu yapan ustanın işçiliği iyi değildi çimstone yapan ustanın işçiliğini beğendik.yalnız samsung staronla karıştırma staron akrilik olan radianz kuvartz olan yani çimstone ile aynı malzeme.bence tezgahı da tezgah alnını da açık renk yaptır ve aynı malzeme olsun üstelik savana çok kapatır çünkü alt kapaklar koyu renkmiş.foto koymayı çok istiyorum ama makinamdan bilgisayara foto atamıyorum kablosu kayıp