Sıfırdan kumbara ve altın biriktirmek

Aynen bugünde sadece 3 lira harcadım
Not parasi
Yol parasi.
Bugun gunum var ama ben gune katılmıyorum diye kaynanam kendi evinde yapacak. O da girmisti ama benim sıram bir defa alacak baska da almayacak.
1400 lira gelecek bakalim.
Bir gun daha var ona da gireyim mi dedim esim tamam dedi.
Parasini o veriyor muhtemelen onla ortak bebek icin biseyler yapariz..
Şişeye para da atmiyor.
Dun 10 lira atti sadece ..
Sıkıntıda sanki bu aralar. Para mevzusu yapmak istemiyorum ama istemeden yapiyorum.

Sabah sinava yetismek icin cok erken kalkmama ragmen dolmus beni almadi. Sinir oldum 40 dk bekledim.
Kaynamama da gec gideyim diyorum
Mantiken ben kimsenin gunune gitmedim hizmet gormedim. Kaynanam gitti hem kendi hem benim yerime. Simdi gidersem ders calisamam ve cok yorulurum. Bende gec gidicem. 6 ya kadar oturuyolar gunde. Kaynanam birde emrivaki yapti
Saat verdi 1 de gel diye sinavlaeim olduğunu biliyor . O yuzden de gitmek istemiyorum. Keyif yaparken kimle yapiyorsa onlar yardım etsin artik...

Aynen bugünde sadece 3 lira harcadım
Not parasi
Yol parasi.
Bugun gunum var ama ben gune katılmıyorum diye kaynanam kendi evinde yapacak. O da girmisti ama benim sıram bir defa alacak baska da almayacak.
1400 lira gelecek bakalim.
Bir gun daha var ona da gireyim mi dedim esim tamam dedi.
Parasini o veriyor muhtemelen onla ortak bebek icin biseyler yapariz..
Şişeye para da atmiyor.
Dun 10 lira atti sadece ..
Sıkıntıda sanki bu aralar. Para mevzusu yapmak istemiyorum ama istemeden yapiyorum.

Sabah sinava yetismek icin cok erken kalkmama ragmen dolmus beni almadi. Sinir oldum 40 dk bekledim.
Kaynamama da gec gideyim diyorum
Mantiken ben kimsenin gunune gitmedim hizmet gormedim. Kaynanam gitti hem kendi hem benim yerime. Simdi gidersem ders calisamam ve cok yorulurum. Bende gec gidicem. 6 ya kadar oturuyolar gunde. Kaynanam birde emrivaki yapti
Saat verdi 1 de gel diye sinavlaeim olduğunu biliyor . O yuzden de gitmek istemiyorum. Keyif yaparken kimle yapiyorsa onlar yardım etsin artik...
3 4 gibi git sınava çalıştım dersin . Hamilesin zaten ben de güne girdim ama gitmiyorum bekarım zaten almıyorum da ama annem benim yerime almak istiyor çünkü kendi günü geldiğinde yaz tatilinde oluyor memlekete gidiyor bari senin gününde alayım ayıp olmasın diyor sen bilirsin dedim

3 4 gibi git sınava çalıştım dersin . Hamilesin zaten ben de güne girdim ama gitmiyorum bekarım zaten almıyorum da ama annem benim yerime almak istiyor çünkü kendi günü geldiğinde yaz tatilinde oluyor memlekete gidiyor bari senin gününde alayım ayıp olmasın diyor sen bilirsin dedim
O da olur canim tabi

Hic gidesim gelmiyor ama mecbur gidicem sanırım

Canim gunaydin giderken esim aldi bendi alışverişe gittik
O kendine pantolon kazak gomlek aldi.
Bende bir triko vee yelek aldim..

Tek magazadan alinca ve esimle ozellikle alisveris icin gidnce secim yapmakta zorlanıyorum. Birde surekli uygun alma hissiyati icerisine giriyorum. Bu seferde esim kiziyor. Bu pazarda da satiliyor diye. Ben surekli magaza magaza gezerek en icime sineni almaya alistigim icin bu bana garip geliyor.ne yapsam ekstra esim icin bana giysi butcesi mi ayirmasini istesem.
Harcamam belki harcarim bilemiyorum ama en azindan icime sinen ve şık biseuler olur.

Alti gibi falan ordaydim
Bitmisti
Ayiptir soylemesi cigkofte yapmis annem borek irmik tatlisi birde ayran corbasi.
Urfa usulu sofra sermis
Cigkofteyi kardesi yapmis
Boregide iki hafta once yaptik dolaba atmisti.

Canim gunaydin giderken esim aldi bendi alışverişe gittik
O kendine pantolon kazak gomlek aldi.
Bende bir triko vee yelek aldim..

Tek magazadan alinca ve esimle ozellikle alisveris icin gidnce secim yapmakta zorlanıyorum. Birde surekli uygun alma hissiyati icerisine giriyorum. Bu seferde esim kiziyor. Bu pazarda da satiliyor diye. Ben surekli magaza magaza gezerek en icime sineni almaya alistigim icin bu bana garip geliyor.ne yapsam ekstra esim icin bana giysi butcesi mi ayirmasini istesem.
Harcamam belki harcarim bilemiyorum ama en azindan icime sinen ve şık biseuler olur.

Alti gibi falan ordaydim
Bitmisti
Ayiptir soylemesi cigkofte yapmis annem borek irmik tatlisi birde ayran corbasi.
Urfa usulu sofra sermis
Cigkofteyi kardesi yapmis
Boregide iki hafta once yaptik dolaba atmisti.
Eşinden alışveriş yapmak üzere bir miktar para ıste hem zaman geçiririm kafa dağıtırım kendim mağazalara bakarak alayım de . Bakarsın indirimli ve değecek bir şeyler olursa alirsin olmazsa da hop kenara atarsin belli etmeden:)

Eşinden alışveriş yapmak üzere bir miktar para ıste hem zaman geçiririm kafa dağıtırım kendim mağazalara bakarak alayım de . Bakarsın indirimli ve değecek bir şeyler olursa alirsin olmazsa da hop kenara atarsin belli etmeden:)

Aynen canim ben mesela hemen almam iyice bakarim icime sinerse alirim

Aynen canim ben mesela hemen almam iyice bakarim icime sinerse alirim
Aynen öyle ben öyle yaparım canım gerçekten degmeden almam bi kiyafeti önceden çok alırdım elime ne kadar gecerse kıyafet ve kozmetige yatırırdım şimdi hiç almıyorum 0 a düşürdüm çünkü elimde bana kışı geçirtecek kadar kıyafet ve kozmetik var :)

Kumbarama 21 tl attım :) katlansın hep paraciklaaar :)
Bende bugun 4 lira harcadim.
Biriksin biraz oyle soylucem ne kadar olduğunu
En son birikimi gecen cumartesi atmistim bankaya
2 gram daha aldim az once iki dklik düşüşü firsat bilip.
Suan bile 80 kurus karım var
Ilk 2 grami 311 e aldim bunlari ise 315 e.
Canim gram her gecen gun deger arttiriyor.
Istersen sende daha ufak boyurlu bir kumbara secip doldurup en azindan deger kaybetmeden alsan bile kara gecersin

Bende bugun 4 lira harcadim.
Biriksin biraz oyle soylucem ne kadar olduğunu
En son birikimi gecen cumartesi atmistim bankaya
2 gram daha aldim az once iki dklik düşüşü firsat bilip.
Suan bile 80 kurus karım var
Ilk 2 grami 311 e aldim bunlari ise 315 e.
Canim gram her gecen gun deger arttiriyor.
Istersen sende daha ufak boyurlu bir kumbara secip doldurup en azindan deger kaybetmeden alsan bile kara gecersin
Kuzu benim gün param gelecek ayın 8 inde maaşımda o zamana kadar yatiyor ortalama 5 inde . Gram Altin alicam maastan borcun disinda bana kalan ve gun toplam 1000 falan edecek . su an için ise altin alacak kadar param yok bende elimde olan 10 20 tl leri harcamayım diye kumbaraya atiyorum :) ins o zamana altın çok zamlanmazda alırım

Back
X