Sifon Çekmeyen Koca :(

ne demek yaparız ama yarın cumaya gitmem. ilişkiden sonra banyo yapmıyomu. sanki cumaya senin için gidiyo lafa bak. gidersede kendine gitmezsede kendine

yapmıyor işte yarınki gün yaparsa yapıyo. veya bekletiyor perşembe akşamı yapıyo ki cumaya gidebilsin..

Yani Allah yardımcınız olsunda
Zaten yaklaşmasında size ya gerçekten
Bu adam adap, temizlik ,tertip herşeyi öğrenmezse birlikte olmayın ya !!!!
Ne eli tutulur ne yanında oturulur ya çok özür dilerim incitmek istemem sizi
Ama buna sert yaklaşmanız gerekiyor ya

Allah kolaylık versin canım cok zor isin huylu huyundan vazgecermi oyle alıstırılmıs demekki insallah bi yolunu bulursun

9 ay.. ablasına bahsettim detaysız bi şekilde şok oldu. öyle değilmiş eskiden de banyoya girmeden asla durmazmış wc de temiz bırakırmış.. ihale bana kaldı anlayacağınız.. nasıl olsa arkamı toplayan biri var diye mi düşünüyo acaba dedi görümcem.. aynen sevişmek için duşu denk getiriyo. zoruma gidiyor.

Ben anlamadım.
Ne alaka perşembe ilişkiye girerse cumaya gidemezmiş. Guslünü alır gider. Normalde hemen abdest almıyor mu zaten? Perşembe ilişkiye girerseniz cumaya gitmiyor buda tüm günü gusülsüz geçirdiği anlamına geliyor yanlış mı anladım?

evet aynen öyle..

ay en sinir olduğum konulardan birisi. Sifon çekmeyen kimse yok ailede ama yine de wc yi temiz bırakmıyor erkekler. Eşimden öyle bir şikâyetim yok ama el yıkmamasına hayret ettim. benim eşim isten geldiğinde pantolonunu değiştiğinde bile ellerini yıka diye baskı yapıyorum. Bana sapık mısın diyor. Sırf bu yüzden boşucam seni diyor :) Ne yaptım ki ellerimi yıkayayım diyor. El yıkama konusunda çok aşırı titizim. Eşim bana sıvı sabun yetiştiremiyor. :). Çocukları takıp ederim hep el yıkıyorlar mı diye. yeğenlerime bile baskı yapardım ellerini yıkasınlar diye.
ellerini yıkmaması çok kotu bir durum. Wc ayrı bir dert zaten.

aynı sorunu bende kv ve kp de yasıyorum alt ust oturuyoruz istemesemde mecbur gidiyorum evinde bisey elleyemiyorum hic bisey yiyip icmiyorum bu yuzden titizlik hastalıgı oldu onların yuzundn seni cok iyi anlıyorum

öfff bu ne ya, bütün hafta yıkanmıyor sonra o pis haliyle bi de birlikte mi oluyorsunuz? ben olsam elini bile tutmazdım, düşüncesi bile iğrenç.
eşiniz gibiler yüzünden toplu taşıma araçlarında baygınlık geçiriyorum.
zorla yıkayın, elini yıkamadan sofraya oturtmayın, banyo yapmadan yataga sokmayın, siz alışmışsınızdır belki ama iş arkadaşları falan nasıl bıkmıştır. 1 hafta yıkanmayan adam kokar leş gibi

Son düzenleme:
Arkadaşım,güzel arkadaşım olmaz böyle!
Cidden rest çek.
Mikrop kapmışım hastayım de,yat haftalarca yaklaşma yanına.

yoruma sesli güldüm ve hala gülüyorum :)

Olur mu canım öyle şey?
Abla yalan söylüyor bence!!!!!
Banyo,tuvalet alışkanlığı değiştiği nerede görülmüş?
İnsan kendi rahatsız olur!

Oda arkadaşım böyleydi üniversitede. Açıkça konuşmuştm unutuyorm demişti şok oldum. Her yere yazı asmıştım. Bi süre sonra düzelmişti. Kocaman kocaman her yere yazı koy

Ayyyy hasta olacaksın arkadaşım ya.
Bir arkadaş vardı hani burada kocası fön çektiriyormuş da fönü bozulmasın diye banyo yapmamak için sevişmek istemezmiş. Ona da çok şaşırmıştım. Beterin beteri varmışsa demek...

bazı erkek sifonu cimrilikten çekmiyor su faturası çok gelmesin diye
ama el yıkamama konusunda haklısın tuvaletin kapısına yağlı yada pis bir şey sürün
içeri girince mecburen yıkayacak banyo konusunda tahrik edip banyo yap kötü kokuyorsun dedin mi

eşim çorabını çamaşır sepetine değilde yanına bıraktığı için olay çıkarmıştım pis pis diye ki günlük değişir.. Allah yardımcın olsun ben değil aynı yatağa girmek ekmeğine dokunmam masasına oturamazdım umarım düzelir kokmuyor mu ya

Büyük abdest alınca DA yıkamadan MI çıkıyor ORASINI BURASINI ELİNİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…