ne demek yaparız ama yarın cumaya gitmem. ilişkiden sonra banyo yapmıyomu.sanki cumaya senin için gidiyo lafa bak. gidersede kendine gitmezsede kendine
aynen o yüzden 2 haftada 1 belki... sürekli dile getirince beni boğma diyor. yok bu işler talimatla olmazmış vs bahaneler.. haftada 2 gün banyo yapar biri olursa ilişki biri de maç dönüşü... nolur yardım edin çok çok zor durumdayım. kaç geceler ağladım.bana yaklaşmıyor diye.. hadi sifona da katlancam da banyo yapsa en azından üşenmese. çaresizim
9 ay.. ablasına bahsettim detaysız bi şekilde şok oldu. öyle değilmiş eskiden de banyoya girmeden asla durmazmış wc de temiz bırakırmış.. ihale bana kaldı anlayacağınız.. nasıl olsa arkamı toplayan biri var diye mi düşünüyo acaba dedi görümcem.. aynen sevişmek için duşu denk getiriyo. zoruma gidiyor.Yaa adam ayaklı çöp! Bir de sevişmek için duş alacağı zamanı denk getiriyor. Pes yani! Ne denir ki böylesine?
Al kardeşim kocanı karşına, ' BAK BEN İĞRENİYORUM, ELLERİNİ YIKAMAMANA, HER YERE SIÇRAYAN İDRARINA, SİFONU ÇEKMEMENE, DUŞ ALMAMANA ARTIK DAYANAMIYORUM, BU İŞ BÖYLE GİTMEZ' de.
Böyle devam edersen, benden cocuk bekleme de, inan ki, içimdeki tüm istegi bitiriyorsun, de... İçindekileri söyle. Böyle şey olmaz. Temizlik imandan gelir.
NE KADARLIK EVLİSİNİZ?
evet aynen öyle..Ben anlamadım.
Ne alaka perşembe ilişkiye girerse cumaya gidemezmiş. Guslünü alır gider. Normalde hemen abdest almıyor mu zaten? Perşembe ilişkiye girerseniz cumaya gitmiyor buda tüm günü gusülsüz geçirdiği anlamına geliyor yanlış mı anladım?
Arkadaşım,güzel arkadaşım olmaz böyle!aynen o yüzden 2 haftada 1 belki... sürekli dile getirince beni boğma diyor. yok bu işler talimatla olmazmış vs bahaneler.. haftada 2 gün banyo yapar biri olursa ilişki biri de maç dönüşü... nolur yardım edin çok çok zor durumdayım. kaç geceler ağladım.bana yaklaşmıyor diye.. hadi sifona da katlancam da banyo yapsa en azından üşenmese. çaresizim
yoruma sesli güldüm ve hala gülüyorum :)kusura bakmayın ama 'elini vurmadan' nasıl yapıyor o işi. yerçekimine yenik düşen çişlerin komple üzerine akması gerekmez mi? çünkü böyle pis alışkanlıkları olan bi erkeğin iki türlü de oturarak yaptığına inanmam ben.
el yıkama yok, banyo yok. valla ben aynı sofraya bile zor otururdum sizin yerinizde olsam.
Şu an gerçekten ben şokevet aynen öyle..
Olur mu canım öyle şey?9 ay.. ablasına bahsettim detaysız bi şekilde şok oldu. öyle değilmiş eskiden de banyoya girmeden asla durmazmış wc de temiz bırakırmış.. ihale bana kaldı anlayacağınız.. nasıl olsa arkamı toplayan biri var diye mi düşünüyo acaba dedi görümcem.. aynen sevişmek için duşu denk getiriyo. zoruma gidiyor.
evet aynen öyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?