Sifon Çekmeyen Koca :(

ve bebeğim olursa kayınvalidemler bakacak altlı üstlü oturuyoruz.. eşime asla hayır demiyorlar etrafında pervaneler torunu düşünemiyorum bile.. çocuk yapmaktan korkar oldum.. eşimin temizlik huyu yüzünden çocuğum da babasını örnek alır diye aklım çıkıyor

Çok sıkıntılı bir durum. Tuvalet eğitimi 2 yaşında başlar. Nasıl bir anneye sahipse tuvalet sonrası el yıkama alışkanlığı bile kazanmamış. Sifon çekmeme, sık duş almama durumlarına hiç girmiyorum bile.. İşin zor, bu saatten sonra da zor kazanır gibi geliyor.. Oturup ciddi ciddi konuş, temizliğin öneminden falan bahset, onu arzulaman için temiz olması gerektiğini.. Allah korusun boşanmaya kadar gider bu durum.. Kayınvaliden de ne zamanki sana ben eşime şunu yaptırmazdım diye laf sokarsa ona "Sen keşke çocuğuna önce bi sifon çekme, bi el yıkama alışkanlığı kazandırsaymışsın.." diye cevabını ver. Allah yardımcın olsun..

Ayy çok kötü ve iğrenç bi durum.
Ama ciddi ciddi uyar yeter artik de.
Gene yapmazsa annesini , babasının yada senin annen ve babanin yaninda söyle belki utanirsa yapar.

Kv yetiştirecek sayılır babanın aynısı olma ihtimali yüksek

pofff..
uyuz herif.
acaba cinsel hayatınız mı çok renksiz?
libidosu mu düşük ya da?
ilk başlarda böyle değildi. çocuk olursa özellikle bu yönden daha da kötüye gidecek her şey. banyo yapmaya üşenmese düzelir aslında libidoda sorun yok. sorun banyo ( perşembe gününe denk geldiği zaman diyor ki yaparız ama yarın cumaya gitmem. bende bu konuda ayda yılda bir fırsat buluyorum diye gitme madem diyorum. sonra da vicdanım huzursuz oluyor. )

Çok af edersiniz böğğ diyesim geldi.
Yıllar sonra bir arkadaşımı gördüm ilkokul arkadaşım tabi yılların verdiği değişiklik derken tel.aldık görüşüyoruz
Eşini anlattı yalnız eşinizden betermiş diyeyim oda evin içine tükürüyormuş
Ve ben buna nasıl katlandığını sordum çok kötü sanırım çekmeyen bilemez
Tuvalet konusunda eşiniz ile aynı şeyi yapıyormuş çok iğrenç ötesi bir alışkanlık
Hatta dahada detay anlattı gruptaki kızlara ayıp olur içimde kalsın
Oda boşanma sürecine girmişti tabi daha farklı sorunlarıda vardı sonrasında ne oldu bilmiyorum

bu ne yaa temizlik imandandir derler, bu ne bicim adammis oyle tuvalatten cikip elini yikamayan , ayakta o isi yapip ustune basina tum banyoya idrar sicratan birde ustune sifonu cekmeyen adamin abdestimi kalirmis acep bir sor bakalim. Sunu yapan adam abdestten bahsediyor bide utanmadan.

Neyyyy?
Seviştikten sonra banyo yapmaya da mı üşeniyor?

elini sürmeden nasıl yapılıyor anlayamadım ben her yere sıçrıyordur hoş elini yıkamayan onuda düşünmez o ayrı tabi,

ne demek yaparız ama yarın cumaya gitmem. ilişkiden sonra banyo yapmıyomu. sanki cumaya senin için gidiyo lafa bak. gidersede kendine gitmezsede kendine

Neyyyy?
Seviştikten sonra banyo yapmaya da mı üşeniyor?

aynen o yüzden 2 haftada 1 belki... sürekli dile getirince beni boğma diyor. yok bu işler talimatla olmazmış vs bahaneler.. haftada 2 gün banyo yapar biri olursa ilişki biri de maç dönüşü... nolur yardım edin çok çok zor durumdayım. kaç geceler ağladım.bana yaklaşmıyor diye.. hadi sifona da katlancam da banyo yapsa en azından üşenmese. çaresizim

Sadece temizlik konusunda mi böyle üşengeç yoksa genel hali mi bu? İğrenç. Rencide edin her fırsatta, belki öylece alışır.

Yaa adam ayaklı çöp! Bir de sevişmek için duş alacağı zamanı denk getiriyor. Pes yani! Ne denir ki böylesine?

Al kardeşim kocanı karşına, ' BAK BEN İĞRENİYORUM, ELLERİNİ YIKAMAMANA, HER YERE SIÇRAYAN İDRARINA, SİFONU ÇEKMEMENE, DUŞ ALMAMANA ARTIK DAYANAMIYORUM, BU İŞ BÖYLE GİTMEZ' de.

Böyle devam edersen, benden cocuk bekleme de, inan ki, içimdeki tüm istegi bitiriyorsun, de... İçindekileri söyle. Böyle şey olmaz. Temizlik imandan gelir.

NE KADARLIK EVLİSİNİZ?

Bu kadar üşengeçlik pislik olamaz ya bu yaşta eğitmek çok zor. Ancak iğrendiğinizi belli ederseniz belki bir gıdım düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…