Sigara bırakma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben mentollu iciyorum just parlement, onun yerine kentin mentollusunu aldim midem bulaniyor icerken. Birakma yontemi degilmis ama bu da gidiyor findik fistik gibi sen biraktin mi okuyamadim konunun tamamini

iki kez ayrı yıllarda gittim,verdikleri şu meşhur iki ilaçtanda,nikotin bantındanda,çiğnenen haptanda kullanmış biri olarak,irademi zorlamadan bırakamayacağımı anladım

Benm patronum 52 sene içmiş ve bi yer var sigara bırakma yerı oraya gttı ve bıraktı. Şimdi sigara içenlerı bile sevmıyor
İstanbuldaysan eger özelden numarasını yollayabılırım. Randevulu çalışan bır merkez.

Eczanede campiks gibi bi ilaç var 250 lira.eşim kp almıştı o şimdi bıraktı. Ben de 1.5 sene önce bıraktım eşim sigara icmiyordu benim de icmemi istemiyordu. Her şey beyinde bitiyor.

Eczanede campiks gibi bi ilaç var 250 lira.eşim kp almıştı o şimdi bıraktı. Ben de 1.5 sene önce bıraktım eşim sigara icmiyordu benim de icmemi istemiyordu. Her şey beyinde bitiyor.

bu ilacı kullandım,hiç parasız..göğüs bölümüne gitmiştim 170 i arayıp

Bende içiyorum eşimde içiyo kızlar ve ben onunla birlikte içmeyi seviyorum

Ona bıraktırmam lazım önce ,stresli bi ortamda çalışıyor ve çok içiyo öksürüyo sağlığı için korkuyorum bırakmak da istemiyo kendime o işkenceyi yapamam diyo

Ona çaktırmadan yemeğine hap mı atsam acebaaa olur mu gıı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…