• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigara bırakma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eğer yeni başladıysan normaldir
ben de eşimden ayrıldıktan sonra bağımlısı oldum bu meretin
onun öncesinde senin gibiydim :KK53:

var canım olmaz mı
alması neden zahmetli
psikiyatriden mi alınıyor?

keteme baktım ama orada göğüs kanseriyle ilgili şeyler vardı sadece
bir de kilo alma olayı kesin mi yani belki ben almam :110:
yediklerime dikkat edersem
Reçete lazım. Ben alamadım ama reçetesiz veren eczaneler de varmış.

iradenize hayran kaldım ben de mi böyle bir topic açsam acaba
çünkü geliyorlar soldan soldan yemek yedim :110:

azaltarak olmaz bence çünkü bağımlılığı sürdürüyorsun neticede birden kesmek lazım :KK16:
Etrafimdakilerden sigarayi birakanlardan gordum, bir anda birakirken cok zorlaniyorlar. Sinirli oluyorlar .

Ama cogu sey kendi irademize bagli. Insan isterse neler neler yapa biliyor.

Kendine sagligin icin bi soz vermen bile yeter canim

eğer yeni başladıysan normaldir
ben de eşimden ayrıldıktan sonra bağımlısı oldum bu meretin
onun öncesinde senin gibiydim :KK53:

var canım olmaz mı
alması neden zahmetli
psikiyatriden mi alınıyor?

keteme baktım ama orada göğüs kanseriyle ilgili şeyler vardı sadece
bir de kilo alma olayı kesin mi yani belki ben almam :110:
yediklerime dikkat edersem
stres atmak için içiyorum :/
eğer sigara içmezsem de aburcubur :/

Teşekkür ederim Velvette Velvette . İnşalah sen de bırakabilirsin. 3 yıl olacak neredeyse ve hiç içmemiş gibi hissediyorum.

Sakızıda bantıda kullandımhiç işe yaramadı..
İlaç var şampiks diye,onu içen genelde bırakıyor,denemek istiyorum o hapı kısmet deyipte gidip almadım eczaneden.
Seviyorum içmeyi gerçi :KK14:

Sakızıda bantıda kullandımhiç işe yaramadı..
İlaç var şampiks diye,onu içen genelde bırakıyor,denemek istiyorum o hapı kısmet deyipte gidip almadım eczaneden.
Seviyorum içmeyi gerçi :KK14:
Ben o ilaci kullandim ama 1 ay dayanabildim ilaci kullanmaya inanilmaz yan etki yapti ben de evde teror estiriyordum annem icme artik diye diger 2 kutusunu aldirmadi. 1 kutusunu ictigim halde 3 ay biraktim sonra geri sigara icmeye devam. Keske diger 2 kutusunu da icebilseydim belki o zaman hic icmezdim su mereti ama sinirlerimi harab etti ilac. Buarada ben de sigara icmeyi seviyorum ve cok fazla iciyorum 1 paket gunde. 3 hafta önce nikotin bandi aldim oylece duruyor. Yapistirinca sigara icemiyormussun nikotin fazlaliligindan kalp.krizine neden olabiliyormus. Icemem cok daraldigimda diye korkumdan yapistiramadim :KK70:

Ben o ilaci kullandim ama 1 ay dayanabildim ilaci kullanmaya inanilmaz yan etki yapti ben de evde teror estiriyordum annem icme artik diye diger 2 kutusunu aldirmadi. 1 kutusunu ictigim halde 3 ay biraktim sonra geri sigara icmeye devam. Keske diger 2 kutusunu da icebilseydim belki o zaman hic icmezdim su mereti ama sinirlerimi harab etti ilac. Buarada ben de sigara icmeyi seviyorum ve cok fazla iciyorum 1 paket gunde. 3 hafta önce nikotin bandi aldim oylece duruyor. Yapistirinca sigara icemiyormussun nikotin fazlaliligindan kalp.krizine neden olabiliyormus. Icemem cok daraldigimda diye korkumdan yapistiramadim :KK70:

Günde 1 paket bitiyor benimde,hem maddi hem manevi çökertiyor.
Arkadaşımda bu ilaçla bıraktı bir süre içmedi tekrar başladı içmeye,babasıda 3 paket içiyordu ilaçla bıraktı içmiyor artık

Günde 1 paket bitiyor benimde,hem maddi hem manevi çökertiyor.
Arkadaşımda bu ilaçla bıraktı bir süre içmedi tekrar başladı içmeye,babasıda 3 paket içiyordu ilaçla bıraktı içmiyor artık
Internette bu ilacla ilgili cok sey okudum. Bu ilacla birakan insan cok fazla. Fakat yan etkileri de cok. Bende inanilmaz sinir yapti her seye bagiriyordum. Bu isi beyinde bitirmek lazim ilaci ben almamistim babam alip.getirmisti birakacaksin diye. Kendim istemedigim icin geri basladim bence. Zorlama olunca olmuyor. Buarada ilac da baya pahali 3 sene once 180 tl idi bir kutusu.

Internette bu ilacla ilgili cok sey okudum. Bu ilacla birakan insan cok fazla. Fakat yan etkileri de cok. Bende inanilmaz sinir yapti her seye bagiriyordum. Bu isi beyinde bitirmek lazim ilaci ben almamistim babam alip.getirmisti birakacaksin diye. Kendim istemedigim icin geri basladim bence. Zorlama olunca olmuyor. Buarada ilac da baya pahali 3 sene once 180 tl idi bir kutusu.

Önce beyinde bitirmek lazımda o da bende yok işte,sabah kalkınca ilk iş sigara yakmak asli görevim yani..

Önce beyinde bitirmek lazımda o da bende yok işte,sabah kalkınca ilk iş sigara yakmak asli görevim yani..

Teşekkür ederim Velvette Velvette . İnşalah sen de bırakabilirsin. 3 yıl olacak neredeyse ve hiç içmemiş gibi hissediyorum.

Sanki sigarasiz olmicakmis eskisi gibi geliyor bundan sonra cayin kahvenin yaninda ne icicem zevkli olmaz ki diyorum bakalim direnicem kendi basima olmadi ilac bant mant yapicam biseyler bi de c planim var o biraz riskli ama olsun

Sanki sigarasiz olmicakmis eskisi gibi geliyor bundan sonra cayin kahvenin yaninda ne icicem zevkli olmaz ki diyorum bakalim direnicem kendi basima olmadi ilac bant mant yapicam biseyler bi de c planim var o biraz riskli ama olsun
Senden gaza geldim alip da yapistirmadigim nikotim bandini yapistirdim. Daha önce denememistim bakalim ne olacak :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X