Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki yapistirali 5 dakika oldu bir sey hissetmiyorum henuz. Ben 3-4 ay önce sigara birakma polikiligine gittim baska bir rahatsizligim icin hastaneye gittigimde oraya da ugradim. Doktora daha once champix ictigimi ama sinir yaptigini anlattim. Sorular sordu bana iste ac karinla iciyo musun hastayken iciyo musun gunde kac tane iciyosun gibi. Ben de hepsine evet dedim gunde 1 paket sigara ictigimi de soyledim. Nikotin bandi denedin mi dedi. Yok diyince en yuksek doz olanindan dene hazir hissettiginde dedi. 3 hafta önce filan aldim ama yapistirmamistim. Simdi yapistirdim bakalim yazarim ben de ara ara durumu. Sen de bagimlilik ne alemde ne kadar iciyosun? Sabah kalkar kalkmaz iciyo musun hastayken?Nasil hissediliyo ya nikotin ihtiyacini mi karsiliyo bana yazsana sonra
Birilerini gaza getirebildiysem ne mutlu![]()
Bilmiyorum ki yapistirali 5 dakika oldu bir sey hissetmiyorum henuz. Ben 3-4 ay önce sigara birakma polikiligine gittim baska bir rahatsizligim icin hastaneye gittigimde oraya da ugradim. Doktora daha once champix ictigimi ama sinir yaptigini anlattim. Sorular sordu bana iste ac karinla iciyo musun hastayken iciyo musun gunde kac tane iciyosun gibi. Ben de hepsine evet dedim gunde 1 paket sigara ictigimi de soyledim. Nikotin bandi denedin mi dedi. Yok diyince en yuksek doz olanindan dene hazir hissettiginde dedi. 3 hafta önce filan aldim ama yapistirmamistim. Simdi yapistirdim bakalim yazarim ben de ara ara durumu. Sen de bagimlilik ne alemde ne kadar iciyosun? Sabah kalkar kalkmaz iciyo musun hastayken?
Günaydın... Ben de sigara içmeyi düşünüyorum ama içmedim dün gece 9dan beri içmemeye devam bakalım nereye kadar gidecek başka şeyler düşün...Surekli sigara icmeyi dusunuyorum
2. Gunde krize girdim(
Günaydın... Ben de sigara içmeyi düşünüyorum ama içmedim dün gece 9dan beri içmemeye devam bakalım nereye kadar gidecek başka şeyler düşün...
Tüh ilk yazdığın zaman görseymişim keşke engel olurdum. Nikotin bandıyla sigara içmek tehlikeli olmasa ben de çoktan içmiştim o durduruyor beni. Sen de onu bir dene canım. Zor bir dönemden geçiyorsun o konuda haklısın...Ben suan iciyorum
desteksiz birakamicam galiba ya zaten zor bi donemdeyim ya da isyerinde birakir evde icmem pff![]()
10 gun dayandım dişlerimi sıka sıkaSurekli sigara icmeyi dusunuyorum
2. Gunde krize girdim(
Bant psikolojikman destek sağlıyor. Yapıştırdığın zaman zarar verecek korkusuyla içemiyorsun. Yoksa şuan benim de canım deli gibi içmek istiyor irademle duruyorum. Dün gece 9'da yapıştırdım bakalım kaç gün dayanabileceğim. Sigara ile benim aramda özel bir bağ var10 gun dayandım dişlerimi sıka sıka
irademle
ben oyle hapa banda filan kafa yormuyorum anı bıtecekse ırademle bıtmelı
noldu bılıyormusun 11.gun p es ettım bır sıkıntıya ugradım ve sıgarayı nasıl yakacagımı bılemedım.
sonuc basa dondum.
bugun 1.günüm.
gecen carsamba bozmustum niyeti
Tüh ilk yazdığın zaman görseymişim keşke engel olurdum. Nikotin bandıyla sigara içmek tehlikeli olmasa ben de çoktan içmiştim o durduruyor beni. Sen de onu bir dene canım. Zor bir dönemden geçiyorsun o konuda haklısın...
10 gun dayandım dişlerimi sıka sıka
irademle
ben oyle hapa banda filan kafa yormuyorum anı bıtecekse ırademle bıtmelı
noldu bılıyormusun 11.gun p es ettım bır sıkıntıya ugradım ve sıgarayı nasıl yakacagımı bılemedım.
sonuc basa dondum.
bugun 1.günüm.
gecen carsamba bozmustum niyeti
Bant psikolojikman destek sağlıyor. Yapıştırdığın zaman zarar verecek korkusuyla içemiyorsun. Yoksa şuan benim de canım deli gibi içmek istiyor irademle duruyorum. Dün gece 9'da yapıştırdım bakalım kaç gün dayanabileceğim. Sigara ile benim aramda özel bir bağ var![]()
Başım ağrıyor just... Resmen beynime vurdu. Sigarayla aramdaki aşkı anlaman için avatarıma bakman yeterliYa resmen ozluyorum lanet olasi mereti saka gibi biri bunu soylese gulerim benTerk edilmis gibiyim
![]()
Başım ağrıyor just... Resmen beynime vurdu. Sigarayla aramdaki aşkı anlaman için avatarıma bakman yeterliBugün geçmez bence... Bant biraz rahatlatıyor ama içme isteiğimi geçirmedi sadece durduyor beni kalp krizi geçirme riski varmış bant yapışıkken sigara içildiğinde o yüzden içemiyorum şuan
Yoksa çoktan yakmıştım yani ben de irademi kullanıyorum şuan. Of of ne zormuş keşke hiç başlamasaydım şu merete...
kilo almasak bari
Ben de birakamiyorum just... ama gecen gun kendi ictigim eigarayi degil de baska bi markayi aldim. Agir geldi mesela, gunde iki tane falan icebiliyorum artikk
Justt içiyonmu yoksa cigarayı genebantların çok fazla etkisi yok 1 hafta kullandım ama içiyordum yine..
Sonra ben bantı esir aldım attım omzumdansakızıda denedim olmadı..
Umutsuz vakayım varya![]()
Aslında benim bahanem yok gibi. Tez yazıyorum o geriyor. 6 ay sonra evlenip yaşadığım şehirden gideceğim bunun dışında hayatım yolunda. Sorun benim sigara içmeyi seviyor olmam. Yemek yedikten sonra bi tane, mutluluktan bir tane üzüntüden peşpeşe 2-3, arkadaşla muhabbette yenilir gibi peşpeşe yakma. Hayatımın her evresinde var. Karakterimden kaynaklanıyor bence. Çünkü ben hayatıma girenleri çok çabuk benimsiyor ve hayatımdan çıkaramıyorum kesin ve net! Sen psikologtun nedir bana tanın?Gece uyurken de kalbim kut kut atti surekli sanirim vucut nikotinden temizleniyor diye oyle oluyor ben bagimlisi degildim cidden sonra esimden ayrilinca yer gibi icmeye basladim su donem gecse daha rahat birakirim herhalde senin bahanen ne![]()
Valla dayanamadim ictim abla hem de su icer gibi nasil mutlulukla siritiyorum
sen kac yildir iciyosun ablacim??
Ben bu hastalik risklerinden korkuyorum
Biz nikotin bandini kolye niyetine takariz anca
Bi gun icmeyip tekrar icsen bile cok oksurtuyo yalniz..
Bi de tamamen kurtulabilsem