• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigara içen kayınvalidem bebeğime bakıyor

fundaslansu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2024
311
316
23
28
Kızlar lohusa olduğum için kayınvalidem bana destek oluyor altlı üstlü oturuyoruz . Tek derdimiz sigara içmesi . Çok içiyor . Balkonda sigara içip geliyor bebeğin gazını çıkaracak ağzı üstü full sigara kokuyor . Bişey de söylenmenmeye gelmiyor küsüyor nolcak ki diyor . Eşimde birkaç kere söyledi ama yok bende yapı gereği içime atıyorum kırılmadın diye laf söyleyemiyorum ama bebeğe zarar verir mi bu durum vicdan da yapıyorum offfff

Verir tabiki
Ben bile bu yasimda rahatsiz oluyorum kokusundan
Benimde babam iciyor ama ictigi zaman en az 2 saat ustunden koku gidene kadar 19 aylik cocugumu kucagina almiyor
Lohusasiniz hasta degilsiniz bebeginizin gazini siz cikarin kayinvalideniz yardimci olmak istiyorsa ev islerine yardimci olsun
Cocugun oksijenini etkiliyor resmen

Aman kayinvalidenizi kirmayin, kusturmeyin. Bebeginiz hasta olup torba torba ilac kullanirsa da sorun degil zaten, acisini bebek cekecek.Onun bobrekleri karacigeri zorlanacak. Ama olsun muhim degil. Atlatir, bebek sonucta ne onemi varki. Kayinvalide en onemli en kiymetlisi. Onu koruyun, bebegi bosverin.

Kayınvalideniz kırılsın istemiyorsanız çocuğu kontrole götürdüğünüz bir gün doktor bebekten ses geldiğini ve sigara dumanından ve kokusundan uzak durması gerektiğini söylediğini söyleyin. Doktorun dediğini mecbur itirazsız yapacakları için hem sizde suç kalmaz, hem de bebeği bu durumdan kurtarmış olursunuz. Dilerseniz ebeyle de öncesinde konuşun ve kayinvalidenizi ebeyle götürün. Onlar diyor zaten bu uyarıları

Destek istemeyin kendı annenızı çağırın yanınıza .
bi anda sigarayı bırakmasını bekleyemezsiniz normalde de gelecek gidecek ve kokacak o kadın . Direk söyleyeceksıniz küserse küssün eşiniz söylesin gelme die . Ayrıca lohusasınız die bebeğe neden kaynana bakıyor kendınız bakın bebegınıze kaynananızda evi çekip cevırsın bebeğe yaklaşmasın dokunmasın ,

Yani suan bende yenı doğum yaptım ikizlerim oldu herkesi gönderdim sigara kullanıyorlar die ama eşimi malesef gönderemiyorum. elini yıkıyor dişini fırçalıyor ama ne fayda saçı sakalı bana bile kapıdan girerken kokuyor .

Küserse küssün, sigarayı bırak parfüm kokana bile vermedim bebeğimi. Yazık günah. Çok yardımcı olmak istiyorsa yemek yapsın, evin işini yapsın. Siz de bebeğinize bakın rahatça. Zaten bebeğin gazını çıkartmak neden ayrı bir görev haline geliyor hiç anlamıyorum. Bunun için kayınvalideye gerek yok.

Küserse küssün ben de vermiyorum sigara içene

Back
X