- 26 Ağustos 2017
- 4.507
- 15.634
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ben ondan bahsetmedimkonu o değil ki, isteyen içer isteyen içmez falan fistan.
KONU;
hem kızı seviyor
hem kız haberli eli dolu geliyor
hem kızdan rahatsız oluyor
bunu dile getir diyince kırılıyor, diyemem diyor
söyleme o zaman diyince olmaz istemiyorum gelsin gitsin diyor![]()
evetKızcağız? Kim konu sahibi mi?
o ne biçim iş yaaa yiyici!!Ne yazık ki alt komşum eşi uzun yol şoförü hiç evde yok benim 1 çocuğumla ona gitmem daha kolay hemde eşim memur akşam evde ama o 3 çocuğu ile durmadan bana gelmek istiyor. Mesela dün ben yazdım diyelim işi var bizi almıyor sonra tekrar mesaj atıyor gelebilir miyiz sana kahveye diye . Hiç çağırma vs yok sadece gelmeye odaklı

Demi aynen öyle ama ben evime gelene yok ben sana geleyim diyemiyorum çocukları beyaz koltuguma çay döküyor umrunda değil hala durmadan gelmek istiyor halbuki eşi de yok Kendi çağırmaz ama hep birilerine gitmeyi sever . Ne garip ne uyanık insanlar 2 defa reddetsem öbüründe tamam gel diyorumo ne biçim iş yaaa yiyici!!
demiyor musunuz ben aramıştım dün madem müsait oldun ben geliyorum diye
Sizde mesafe koyun kabul etmeyin. En sinir oldugum sey cocuklarını eve salıyorlar kendileri rahat rahat oturuyorlar ya. couklu geldiysen takibini yapacaksın. kimsenin evine zarar vermeye hakkın yok yani. Benimde bir arkadasım ekmek verir öyle gezer cocukları ayar oluyorumDemi aynen öyle ama ben evime gelene yok ben sana geleyim diyemiyorum çocukları beyaz koltuguma çay döküyor umrunda değil hala durmadan gelmek istiyor halbuki eşi de yok Kendi çağırmaz ama hep birilerine gitmeyi sever . Ne garip ne uyanık insanlar 2 defa reddetsem öbüründe tamam gel diyorum![]()
biraz yalnız kalmaya ihtiyacım var de gelirse yanı anlar heralde küserse de küssün yanı zırt pırt o da sıkarKendimi haklı çıkartmak değil, sadece artık böyle düşünmeye başladım. 3 senedir bir sitede oturuyorum, aynı katta bir hanımla tanıştım, komşum kendi halinde evli düzgün birisi. Sigara içtiğini kimse bilmiyor, sadece bana geldiğinde birde arkadaş çevresinde içiyor. Zamanla biz bununla samimi olmaya başladık, ama her bana geldiğinde hemen sigara yakıyor, ben genelde evden pek çıkmam kendimde sigara kullanıyorum bu arada. Beni sevdiğini düşünüyorum ama bazende sırf bana sigara içmeye geldiğini düşünmeye ve kaçmaya başladım ondan zaman zaman. Birara evde temizlik yapıyorum bana hiç aniden gelmeyen o, elinde tabakla tatlı getirip içeri daldı, ben neye uğradığımı şaşırdım, direk sigara yaktı. Benim evden pek çıkmadığımı bildiği için kahve içme bahanesiyle genelde hep gelir, eşi evde çalıştığı için ben ona gitmem genelde, ama bazende kahve makinasıyla kahveyi getirir mahçup olmamak adına, iyiliklerini de gördüm kötü biri diyemem ama bu sigara olayı beni strese sokmaya başladı artık. Bazen canım kimseyle görüşmek istemiyor, telefonu bile açmak istemiyorum, ama aynı katta olduğumuz için ona evde yokumda diyemiyorum. Binada birtek benimle samimi, kimseye kolay kolay gitmez. Aslında kırmakta istemiyorum ama bazen istemiyorum, müsait değilim desem iyimisin birşeymi oldu diyecek sorgulayacak beni, buda sinirlendiriyor. Bazen kendime çok kızıyorum neden insanlara bu kadar izin ve değer veriyorum diye. Ama son zamanlarda kullanıldığımı düşünmeye başladım, bu intibayı o bıraktı bende, ne yapacağımı bilmiyorum artık. Buraya konu açarak bile kendimi suçlu gibi hissederek yazıyorum.
diyeceksinizDemi aynen öyle ama ben evime gelene yok ben sana geleyim diyemiyorum çocukları beyaz koltuguma çay döküyor umrunda değil hala durmadan gelmek istiyor halbuki eşi de yok Kendi çağırmaz ama hep birilerine gitmeyi sever . Ne garip ne uyanık insanlar 2 defa reddetsem öbüründe tamam gel diyorum![]()
Ay valla çok yakınım olmadığı sürece çocuklu kimseyi ne kabul ederim ne çağırırım yakinlarım bile nadir gelir çok isteseydim kendim doğururdum direkte söylerim sizde söyleyin insanın kafası kaldırır mı yahuDemi aynen öyle ama ben evime gelene yok ben sana geleyim diyemiyorum çocukları beyaz koltuguma çay döküyor umrunda değil hala durmadan gelmek istiyor halbuki eşi de yok Kendi çağırmaz ama hep birilerine gitmeyi sever . Ne garip ne uyanık insanlar 2 defa reddetsem öbüründe tamam gel diyorum![]()
Görüşmek istemediğinizde açmayın kapıyı. Müsait değildim dersiniz.Kendimi haklı çıkartmak değil, sadece artık böyle düşünmeye başladım. 3 senedir bir sitede oturuyorum, aynı katta bir hanımla tanıştım, komşum kendi halinde evli düzgün birisi. Sigara içtiğini kimse bilmiyor, sadece bana geldiğinde birde arkadaş çevresinde içiyor. Zamanla biz bununla samimi olmaya başladık, ama her bana geldiğinde hemen sigara yakıyor, ben genelde evden pek çıkmam kendimde sigara kullanıyorum bu arada. Beni sevdiğini düşünüyorum ama bazende sırf bana sigara içmeye geldiğini düşünmeye ve kaçmaya başladım ondan zaman zaman. Birara evde temizlik yapıyorum bana hiç aniden gelmeyen o, elinde tabakla tatlı getirip içeri daldı, ben neye uğradığımı şaşırdım, direk sigara yaktı. Benim evden pek çıkmadığımı bildiği için kahve içme bahanesiyle genelde hep gelir, eşi evde çalıştığı için ben ona gitmem genelde, ama bazende kahve makinasıyla kahveyi getirir mahçup olmamak adına, iyiliklerini de gördüm kötü biri diyemem ama bu sigara olayı beni strese sokmaya başladı artık. Bazen canım kimseyle görüşmek istemiyor, telefonu bile açmak istemiyorum, ama aynı katta olduğumuz için ona evde yokumda diyemiyorum. Binada birtek benimle samimi, kimseye kolay kolay gitmez. Aslında kırmakta istemiyorum ama bazen istemiyorum, müsait değilim desem iyimisin birşeymi oldu diyecek sorgulayacak beni, buda sinirlendiriyor. Bazen kendime çok kızıyorum neden insanlara bu kadar izin ve değer veriyorum diye. Ama son zamanlarda kullanıldığımı düşünmeye başladım, bu intibayı o bıraktı bende, ne yapacağımı bilmiyorum artık. Buraya konu açarak bile kendimi suçlu gibi hissederek yazıyorum.
Yahu insanları neden tersliyorsunjz?Ne mutlu size.
Yılda birkez tatlıyla gelmesi+ puan ise, haftanın 5 günü bende olması bana 1000 puan olmazsa kırmızı kart size![]()
Sigarayı bırakın, sizin evde sigara içilmeyince belki gelmez.Kendimi haklı çıkartmak değil, sadece artık böyle düşünmeye başladım. 3 senedir bir sitede oturuyorum, aynı katta bir hanımla tanıştım, komşum kendi halinde evli düzgün birisi. Sigara içtiğini kimse bilmiyor, sadece bana geldiğinde birde arkadaş çevresinde içiyor. Zamanla biz bununla samimi olmaya başladık, ama her bana geldiğinde hemen sigara yakıyor, ben genelde evden pek çıkmam kendimde sigara kullanıyorum bu arada. Beni sevdiğini düşünüyorum ama bazende sırf bana sigara içmeye geldiğini düşünmeye ve kaçmaya başladım ondan zaman zaman. Birara evde temizlik yapıyorum bana hiç aniden gelmeyen o, elinde tabakla tatlı getirip içeri daldı, ben neye uğradığımı şaşırdım, direk sigara yaktı. Benim evden pek çıkmadığımı bildiği için kahve içme bahanesiyle genelde hep gelir, eşi evde çalıştığı için ben ona gitmem genelde, ama bazende kahve makinasıyla kahveyi getirir mahçup olmamak adına, iyiliklerini de gördüm kötü biri diyemem ama bu sigara olayı beni strese sokmaya başladı artık. Bazen canım kimseyle görüşmek istemiyor, telefonu bile açmak istemiyorum, ama aynı katta olduğumuz için ona evde yokumda diyemiyorum. Binada birtek benimle samimi, kimseye kolay kolay gitmez. Aslında kırmakta istemiyorum ama bazen istemiyorum, müsait değilim desem iyimisin birşeymi oldu diyecek sorgulayacak beni, buda sinirlendiriyor. Bazen kendime çok kızıyorum neden insanlara bu kadar izin ve değer veriyorum diye. Ama son zamanlarda kullanıldığımı düşünmeye başladım, bu intibayı o bıraktı bende, ne yapacağımı bilmiyorum artık. Buraya konu açarak bile kendimi suçlu gibi hissederek yazıyorum.
Önceden evimizde sigara içerdik ve evet ev çok kötü kokuyor perdelere koltuklara sinerdi kokusu bunu inkar etmeye gerek yokSigara içen biri olarak evim asla sigara kokmaz, temiz vede titiz birisiyim. Sürekli cam kapı açıktır. Ben rahatsız olmuyorum, ailecek de içiyoruzBurada konu sigara kokusu değil, siz yeşilaycılar zaten evinize kimseyi almayın tertemiz oturun.....