Sigara ikinciye bırakılmıyor mu ya? Yapamıyorum!

Yok tam tersi türk kahvesi bende sigara isteğini bastırıyor.
Onu bırakırsam daha çok zorlanırım.
Ben normalde kahve yada çay ile birlikte sigara içmeyi sevmezdim zaten.
Buradaki kızlar la birlikte indiğimiz için kahveyi masamda bıraksam gelene kadar soğuyacak diye böyle oluyordu.

yazın yazın cok güzel motivasyon oluyor, 12 saattir içmedim. ve daha hıc kriz gelmedi. sandığımdan iyi gidiyor.

Lise2 ve sonda içiyordum bıraktım üniversitede elime almadım 2 sene önce tekrar başladım yani bu iş ömürlük irade istiyor,çevre de çok önemli üniversitedeki arkadaşlarım içmezlerdi.Geçen sene 3 ay bıraktıktan sonra tekrar başladım. geçtiğimiz ay sadece 3 hafta dayanabildim ki bu 3 haftada elime hiç almadım değil. Günde 1-1.5 paket içiyorum normalde. Çok fazla çay kahve tüketirim sigara isteğimi artırdığını düşünüyorum. Elimdeki paket bitince almayıp aranıza katılmaya çalışacağım umarım bu kez olur.

Sigara bırakınca ateş çıkması diye bir şey var mı?
Daha doğrusu vücut yanması.
Hasta falan değilim ama hafiften üşüyüp alev çıkarıyorum gibi bir his.
Anlatamadım galiba ama.

iyotsuztuz Nargile daha yoğun bu arada sigaradan. Yani nargileden ayda bir içmen zaten bir paket sigarayı bi oturuşta içmek gibi oluyor. O daha fena yani. Aman diyeyim yapma. Onu direkt birine hediye et en iyisi.

İnşallah 4ümüz mis gibi bırakırız valla.

iyotsuztuz Nargile daha yoğun bu arada sigaradan. Yani nargileden ayda bir içmen zaten bir paket sigarayı bi oturuşta içmek gibi oluyor. O daha fena yani. Aman diyeyim yapma. Onu direkt birine hediye et en iyisi.

Babamla didişiyorduk zaten istiyordu vermiyordum. Ona göndericem artık.

Bebegin anne karnindaki en en ennn onemli donemindesiniz. Kalici hasarlar verebilirsiniz aman dikkat.

Evet bende öyle yaptım akşam son sigaramı içtim.
Çünkü o paket bitmeseydi batardı bana

Bitince bekliyoruz seni de aramıza

Slim
Kusura bakma sende konun halka mal oldu artık

Böyle daha güzel oldu bence shapee . Birbirinize destek olacaksınız.Grup olarak bırakmak daha güçlü yapacak sizi.
Tebrik ettim seni de.
Ben iradesiz biriydim ben bıraktıysam sizler hayda hayda bırakırsınız :)
Hepinize afferim valla

Sizin sayenizde gerçekten

Buradan tüm bırakmak isteyenleri davet ediyorum
gelin tutunalım birbirimize

Sigara bırakınca ateş çıkması diye bir şey var mı?
Daha doğrusu vücut yanması.
Hasta falan değilim ama hafiften üşüyüp alev çıkarıyorum gibi bir his.
Anlatamadım galiba ama.
Hamilelikten olabilir. Beni sonlara doğru alev almıştı. Bolca sulu meyve tüketiyordum.Size de tavsiyem bol bol su , yoğurt , taze meyve ve sebze , salata , ceviz , yumurta tüketmeniz. Bilmiyorum bulantı oluyor mu ama benim sabahları olurdu onu da krakerle bastırırdım. Bebeklerimiz en değerli hazinemiz biz ne yersek onlar da onu yer.

haklısın aslında polemiğe girince hatasını anlayıp kabullenmedikleri gibi daha da sinir bozucu ve yılışık üslupla cevap vermeye devam ediyorlar :) en iyisi senin gibi yapmak

Benim bulantım yok ya. Erken bence zaten. Bir kere patates kızartırken midem yağ kokusundan bulandı ama kusacak kadar değil. bir de dün balığa giderken eşim üşütürüm diye zorla tişört, eşofman üstü, mont giydirdi. Daha akşamüstü diye bunaldım sıcaktan yolda kusacaktımolmadı e

Valla kiymetini bil slimcim cok zor bulantiMasallah diyeyim.

Şimdi zurnanın zort dediği yere geldik
Yemek saatim yaklaştı.
Sigara içenler çok iyi bilirler ki
o yemekten sonra yakılan sigara en keyifli olandır.

Bugün ilk günümün ilk zorlu virajına giriyorum
o viraj dönülecek yani yapabilirim

yaaa benı sıkıştırmaya başladı yaa.. yemek sonrası yuruyus yapmayı düşünüyorum. Allahtan krızler kısa surelı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…