- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.439
- 548
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
Yazın yazın her dakika yazın
Siz de başkaları için motivasyonsunuz şu an.
Bu arada genelde bırakanlara kahveye de bir müddet ara vermeleri öneriliyor. Çünkü beyin arada ilişki kurmuş oluyor.
Ama siz sadece kahve içebiliyorum diyorsanız bu daha büyük başarı
yazın yazın cok güzel motivasyon oluyor, 12 saattir içmedim. ve daha hıc kriz gelmedi. sandığımdan iyi gidiyor.Mesela şuan kahvem geldi
ben kahveyi alıp aşağıya inerdim her gün bu saatte.
Çünkü içme saatlerim :)
Şuan sadece kahvemi içiyorum.
Bitince de tarçınlı ve karanfilli suyumdan bir kaç yudum içicem.
Korkmayın her dakika yazmıcam
şimdi ilk gün yaa onun için şey ettim
yazın yazın cok güzel motivasyon oluyor, 12 saattir içmedim. ve daha hıc kriz gelmedi. sandığımdan iyi gidiyor.
Lise2 ve sonda içiyordum bıraktım üniversitede elime almadım 2 sene önce tekrar başladım yani bu iş ömürlük irade istiyor,çevre de çok önemli üniversitedeki arkadaşlarım içmezlerdi.Geçen sene 3 ay bıraktıktan sonra tekrar başladım. geçtiğimiz ay sadece 3 hafta dayanabildim ki bu 3 haftada elime hiç almadım değil. Günde 1-1.5 paket içiyorum normalde. Çok fazla çay kahve tüketirim sigara isteğimi artırdığını düşünüyorum. Elimdeki paket bitince almayıp aranıza katılmaya çalışacağım umarım bu kez olur.
iyotsuztuz Nargile daha yoğun bu arada sigaradan. Yani nargileden ayda bir içmen zaten bir paket sigarayı bi oturuşta içmek gibi oluyor. O daha fena yani. Aman diyeyim yapma. Onu direkt birine hediye et en iyisi.
Bebegin anne karnindaki en en ennn onemli donemindesiniz. Kalici hasarlar verebilirsiniz aman dikkat.Kızlar selam.
Aralık ayında bebek düşünmeye başladığımızda sigarayı şak diye bıraktım. Bayağı kolay bıraktım hem de. Kendimden beklemeyeceğim kadar kolay. 2 3 ay hiç içmedim.
Şubatta kimyasal gebelik sonrası akşamları tek ile başladım, zamanla normal düzene döndüm. Fosur fosur içiyordum.
Geçen ki konumu bilenleriniz vardır. Bir çok şeyi "zaten bizim bebemiz olmaz yeaa" diyerek enfes şekilde salladım. Sigara bunlardan biri. Sonracığıma takvimde göreceğiniz üzere, aha hamileyim.
Yalnız bu sefer sigarayı bırakamıyorum. Günde 7 8 taneye düşürebiliyorum sadece. Onda da evde kavga gürültü gırla, eşimin ağzında "ben sana başlama dedim"ler falan. ki o 7 8 taneyi de gizli içiyorum, o 1 tane içtiğim için bu hale geldim sanıyor.
Bu sefer içimde zerre bırakabilecek güç yok. Pişman oluyorum ama o sigaranın süngerini emesim geliyor adeta.
İkinciye bırakmaya çalışmakla alakası var mı bunun? Nasıl bırakacağım?
Lise2 ve sonda içiyordum bıraktım üniversitede elime almadım 2 sene önce tekrar başladım yani bu iş ömürlük irade istiyor,çevre de çok önemli üniversitedeki arkadaşlarım içmezlerdi.Geçen sene 3 ay bıraktıktan sonra tekrar başladım. geçtiğimiz ay sadece 3 hafta dayanabildim ki bu 3 haftada elime hiç almadım değil. Günde 1-1.5 paket içiyorum normalde. Çok fazla çay kahve tüketirim sigara isteğimi artırdığını düşünüyorum. Elimdeki paket bitince almayıp aranıza katılmaya çalışacağım umarım bu kez olur.
Sigara bırakınca ateş çıkması diye bir şey var mı?
Daha doğrusu vücut yanması.
Hasta falan değilim ama hafiften üşüyüp alev çıkarıyorum gibi bir his.
Anlatamadım galiba ama.
hamilelik de etkileyebilir.
Böyle daha güzel oldu benceshapee . Birbirinize destek olacaksınız.Grup olarak bırakmak daha güçlü yapacak sizi.
Tebrik ettim seni de.
Ben iradesiz biriydim ben bıraktıysam sizler hayda hayda bırakırsınız :)
Hepinize afferim valla
Hamilelikten olabilir. Beni sonlara doğru alev almıştı. Bolca sulu meyve tüketiyordum.Sigara bırakınca ateş çıkması diye bir şey var mı?
Daha doğrusu vücut yanması.
Hasta falan değilim ama hafiften üşüyüp alev çıkarıyorum gibi bir his.
Anlatamadım galiba ama.
Bu arada @huzurgizemmm sana çok teşekkür ederim. Fakat herkes polemiğe girmeye değmez. Ben arkadaşı gözardı ettim. Kafam tertemiz oldu. Müthiş özellik. sen de hiç sıkma canını benim yüzümden ceza al istemem.
Daha doğrusu bu konudaki tüm destek mesajlarınıza çok teşekkürler kızlar. Tek huzurgizemmm e değil teşekkürüm.
Hamilelikten olabilir. Beni sonlara doğru alev almıştı. Bolca sulu meyve tüketiyordum.Size de tavsiyem bol bol su , yoğurt , taze meyve ve sebze , salata , ceviz , yumurta tüketmeniz. Bilmiyorum bulantı oluyor mu ama benim sabahları olurdu onu da krakerle bastırırdım. Bebeklerimiz en değerli hazinemiz biz ne yersek onlar da onu yer.
Valla kiymetini bil slimcim cok zor bulantiBenim bulantım yok ya. Erken bence zaten. Bir kere patates kızartırken midem yağ kokusundan bulandı ama kusacak kadar değil. bir de dün balığa giderken eşim üşütürüm diye zorla tişört, eşofman üstü, mont giydirdi. Daha akşamüstü diye bunaldım sıcaktan yolda kusacaktımolmadıe
yaaa benı sıkıştırmaya başladı yaa.. yemek sonrası yuruyus yapmayı düşünüyorum. Allahtan krızler kısa surelı oluyorŞimdi zurnanın zort dediği yere geldik
Yemek saatim yaklaştı.
Sigara içenler çok iyi bilirler ki
o yemekten sonra yakılan sigara en keyifli olandır.
Bugün ilk günümün ilk zorlu virajına giriyorum
o viraj dönülecek yani yapabilirim
yaaa benı sıkıştırmaya başladı yaa.. yemek sonrası yuruyus yapmayı düşünüyorum. Allahtan krızler kısa surelı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?