- 6 Temmuz 2015
- 4.638
- 14.562
- 208
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
Şimdi zurnanın zort dediği yere geldik
Yemek saatim yaklaştı.
Sigara içenler çok iyi bilirler ki
o yemekten sonra yakılan sigara en keyifli olandır.
Bugün ilk günümün ilk zorlu virajına giriyorum
o viraj dönülecek yani yapabilirim
No no noooooo
En keyifli sigara sabah ilk yakılan sigaradır
Siz onu atlattınız.
Bundan sonrakiler çerez
Çok kolay geçecek
siz ıcıyor musunuz? cok merak ettim . sağolun cok desteksınız cunkuNo no noooooo
En keyifli sigara sabah ilk yakılan sigaradır
Siz onu atlattınız.
Bundan sonrakiler çerez
Çok kolay geçecek
siz ıcıyor musunuz? cok merak ettim . sağolun cok desteksınız cunku
bende oyle duşundum aslında sormak ıstedım :)Düşünsenize gelen kutusu abla günde 3 paket sigara içiyormuş.
Şok olurum.
Bana eskiden içmiş de senelerdir içmyormuş gibi sağlıklı geliyor.
Evet o da var :)
Atlattık dil mi (İyice şabana bağlicam)
Ben gerçekten iyiyim,
evet bir boşluk var ama umrumda değil
biliyorum ki geçici bir dönem bu sadece
ve ben kaybetmekten ciddi anlamda nefret ederim.
Bu bir savaşsa bunu da kaybetmicem
zorlanmaya başladın mı?Yanlız yazdıklarım iyice arabeskleşiyor farkında mısınız?
Ertesi gün vatan millet sakarya ya bağlarsam şaşırmayın
Bunlar hep buhran
zorlanmaya başladın mı?
siz ıcıyor musunuz? cok merak ettim . sağolun cok desteksınız cunku
Düşünsenize gelen kutusu abla günde 3 paket sigara içiyormuş.
Şok olurum.
Bana eskiden içmiş de senelerdir içmyormuş gibi sağlıklı geliyor.
bende oyle duşundum aslında sormak ıstedım :)
Yanlız yazdıklarım iyice arabeskleşiyor farkında mısınız?
Ertesi gün vatan millet sakarya ya bağlarsam şaşırmayın
Bunlar hep buhran
İlk bıraktığında zor oluyor.
İtiraf etmek gerekirse ilk ayımda resmen dilenci olmuştum. Kendimi kandırıyordum. Arkadaşlarım yanımda paket çıkarmaya korkuyordu. Nolur versene yok yok verme. Bir fırt çekiyim be nolur be falan diyordum.
Bir ayın sonunda kabullenmeye başladım ve artık aramaz oldum.
Hatta o ara annem bana misafirliğe geldi şans evde paketini unutmuş. Bir iki tane otladım sonra eşim anlayacak diye diş fırçalamalar falan. Sonra baktım o paket bana düşman hemen attım paketi.
Derken bir geceye gittik masadaki herkes rakının yanında götürüyor ve bildiğin ben orda bir tane içtim yine.
Ama sonra düşününce ben bırakmış değildim resmen otlakçılık yapıp kendimi kandırıyordum. O geceden sonra kafada kesin bitirdim.
Ve artık ne içkiyle, ne yemek sonrasında, ne yanımda biri içtiğindei ne kahveyle canım çekmiyor. Yanımda fosur fosur içiyorlar ı ıh canım çekmiyor. Bir psikolojik sınır var sanki. Yani bir iki ayda o sınırı geçiyorsun ve canın çekmiyor.
Birazcık sabret ondan o sınırı geçince hiç içmemiş gibi olacaksın.
Hepsinin farkındayım, biliyorum..
Gel git dönemleri, içme isteği atakları..
İçmeye eğilim..
Bunları göze alarak farkında olarak aldım bu kararı.
Evet çok zor kabul ediyorum ama imkansız değil işte.
Bırakanların benden daha iradeli olduklarını sanmıyorum
(Ukalıkta zirve mode on)
Yani kendimi motive ediyorum sürekli
en azından çaba gösteriyorum,
Şimdi pes eder içersem yediremem kendime öylede
bir şey var
Canın çekmemeye başlayınca gör kendini bi de ne ukalalık ne ukalalık
İçerken bırak ya diyen sevimsizlerden de olacaksın.
Şimdi asansörde sigara kokusu olsa cıkcıklayan, durakta içti duman bana geldi ayıp ya diyen o sevimsizlerden oldum
Eminim bir süre sonra öyle olacaksınız. Bildiğin ben de iğrenç kokuyormuşum, herkese höf kokuyosun ya içme falan demeye başladım yapmayım dedikçe yapıyorum.
Siz de diyeceksiniz inşallah bir kaç aya bıraktıktan sonra. Daha da ukala olacaksınız yani ama milleti sinirlendirirken de keyif alıyorum doğrusu
bıraktıktan kaç gün sonra artık canınınz çekmemeye başladı.? ya aslında benm canım suanda istemiyor ama bı eksıklık var , içmek zorunda hıssedıyorum. bu nezaman geçiyor?Canın çekmemeye başlayınca gör kendini bi de ne ukalalık ne ukalalık
İçerken bırak ya diyen sevimsizlerden de olacaksın.
Şimdi asansörde sigara kokusu olsa cıkcıklayan, durakta içti duman bana geldi ayıp ya diyen o sevimsizlerden oldum
Eminim bir süre sonra öyle olacaksınız. Bildiğin ben de iğrenç kokuyormuşum, herkese höf kokuyosun ya içme falan demeye başladım yapmayım dedikçe yapıyorum.
Siz de diyeceksiniz inşallah bir kaç aya bıraktıktan sonra. Daha da ukala olacaksınız yani ama milleti sinirlendirirken de keyif alıyorum doğrusu
bıraktıktan kaç gün sonra artık canınınz çekmemeye başladı.? ya aslında benm canım suanda istemiyor ama bı eksıklık var , içmek zorunda hıssedıyorum. bu nezaman geçiyor?
bıraktıktan kaç gün sonra artık canınınz çekmemeye başladı.? ya aslında benm canım suanda istemiyor ama bı eksıklık var , içmek zorunda hıssedıyorum. bu nezaman geçiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?