- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi iyotsuztuz
-
vallahi sahane olur . imşalllah başarırız :)Aaaa gerçekten mi nasıl sevindim anlatamam :)
Sıkıntıya düştüğümüzde buraya yazıp motivasyon sağlayalım birbirimize ne dersin
Ben sigaraya her gün para versem çok üzülürdüm yalan yok. Biz hayvan gibi karton karton alıyoruz eve öbür türkü çok görünüyor gözüme
Çok sevindim shapes. İnşallah kolay bırakırsın.
Ay çok sevindim. İnşallah kolay bırakırsın.
Gohanın yazdığından sonra hesap yaptım. Sigarayı bırakınca doğumu bedavaya getiriyorum.
shapee iyotsuztuz
sizin yerinizde olsam ilk ay en azından birikim yapmak yerine kendimi ödüllendirirdim ne yalan söyleyeyim.
diyete başladığım ilk ay her zaman kendimi ödüllendirmişimdir, irademe kuvvet diyerek
Tiksinti zamanın geliyor, tiksinebilirsin. Bir de bebeğinin organlarına zarar vereceğini düşün hep.Nasıl bırakacağım?
vallahi sahane olur . imşalllah başarırız :)
Şimdi dayak yeme pahasına bir soru sorucam.
Ben nargileyi çok severim. Evde de haftada 3 kere falan yaparız yalan yok.Ev ev değil kahvehane.
Evde bi normal nargile tütünleri var bide tütün ve tütün ürünleri içermeyen nargile melası diye bir şey. Islatılmış jelibon gibi tipi var.
O melayı kullanarak arada nargile içebilir miyim acaba? haftada 3 değil tabi de ayda 1 falan.
Şimdi dayak yeme pahasına bir soru sorucam.
Ben nargileyi çok severim. Evde de haftada 3 kere falan yaparız yalan yok.Ev ev değil kahvehane.
Evde bi normal nargile tütünleri var bide tütün ve tütün ürünleri içermeyen nargile melası diye bir şey. Islatılmış jelibon gibi tipi var.
O melayı kullanarak arada nargile içebilir miyim acaba? haftada 3 değil tabi de ayda 1 falan.
Sakın
Sakın sakın sakın
Lütfen
Sizlerle gurur duyuyorum
Yemin ediyorum şu an gözlerim yaş ekran başındayım.
Çok mutluyum.
Ben nargileyi babama yolluyorum tamam anlaşıldı. Gözümün önünde durmasın.
Bu arada evde içemeyince eşim de akşam hiç içmedi. Üşendi giyinip dışarı çıkmaya.
Ben west içiyordum.
Onların içerisinde anason var hani bildiğimiz rakının ana maddesi. Lütfen bebeğini düşün sen artık güçlü bir annesin. Iki kişilik sorumluluğun var.Ben nargileyi babama yolluyorum tamam anlaşıldı. Gözümün önünde durmasın.
Bu arada evde içemeyince eşim de akşam hiç içmedi. Üşendi giyinip dışarı çıkmaya.
Mesela şuan kahvem geldi
ben kahveyi alıp aşağıya inerdim her gün bu saatte.
Çünkü içme saatlerim :)
Şuan sadece kahvemi içiyorum.
Bitince de tarçınlı ve karanfilli suyumdan bir kaç yudum içicem.
Korkmayın her dakika yazmıcam
şimdi ilk gün yaa onun için şey ettim
Eşiniz için de motivasyon olur inşallah, o da bırakır. Ben sigarayı sarımsak yemeye benzetiyorum nedense, dişler fırçalansa bile akciğerin içindeki hava nefes alıp verdikçe bebeğinizi etkileyecek. Dişimi fırçalayınca sarımsak kokmaya devam ettiğim gibi aynı.
Ay ben heyecanlandım.
Bugünün en güzel haberi bu
En en en zor zaman dün geceydi çünkü. Nasıl geçti merak ediyordum.
Hem siz hem diğer arkadaşlar beni çok mutlu ettiniz bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?