Sigara ikinciye bırakılmıyor mu ya? Yapamıyorum!

Yani baktığın zaman hesapladım
ayda 280 lira sigaraya para veriyorum.
Hele dışardaysam zaten 1 paket o ortamda bitiyor..

Bu açıdan bile paso zarar :)

O da doğru aslında
Ay ne bilim 1 ay geçsin de gerekirse hem kendime ödül alır
hemde birikim yaparım
Agzından bal damladı resmen, 1 ay sonuçta. Koskoca 1 ay

vallahi sahane olur . imşalllah başarırız :)

Başarırız ya ben bu kez inanıyorum.
Sigara içme ataklarımız olacak zaman zaman
bunlara karşı hazırlıklıyım motive olarak.

Sonuçta bırakmak kolay olsaydı kimse bile isteye
içmeye devam etmezdi.
Bunun bilincinde olalım yeter

Şimdi dayak yeme pahasına bir soru sorucam.
Ben nargileyi çok severim. Evde de haftada 3 kere falan yaparız yalan yok.Ev ev değil kahvehane.
Evde bi normal nargile tütünleri var bide tütün ve tütün ürünleri içermeyen nargile melası diye bir şey. Islatılmış jelibon gibi tipi var.
O melayı kullanarak arada nargile içebilir miyim acaba? haftada 3 değil tabi de ayda 1 falan.

Sakın
Sakın sakın sakın
Lütfen

Sigara, nargile, pipo, vs hepsi ayni b.k... Birakmisken tam birak. Azicik sundan birazcik bundan derken amaan deyip kendini sigara paketi bitiriyorken bulursun. Yerinde olsam nargile takimlarini evden yollarim.

Ben nargileyi babama yolluyorum tamam anlaşıldı. Gözümün önünde durmasın.

Bu arada evde içemeyince eşim de akşam hiç içmedi. Üşendi giyinip dışarı çıkmaya.

Eşiniz için de motivasyon olur inşallah, o da bırakır. Ben sigarayı sarımsak yemeye benzetiyorum nedense, dişler fırçalansa bile akciğerin içindeki hava nefes alıp verdikçe bebeğinizi etkileyecek. Dişimi fırçalayınca sarımsak kokmaya devam ettiğim gibi aynı.

Ay ben heyecanlandım.
Bugünün en güzel haberi bu

En en en zor zaman dün geceydi çünkü. Nasıl geçti merak ediyordum.

Hem siz hem diğer arkadaşlar beni çok mutlu ettiniz bugün.

Ben west içiyordum.

Uzun west gri...
Ondan sonra geçiş döneminde west one içtim.

Sana şu kadarını söyleyeyim, hani dersiz ya bazen "Çocukluğumda yediğim gibi tadı yok artık" diye bazı şeyleri yer ve koklarken, buraya da yazıyorum o tadı alacaksın :) Angela demişti dersin.

Çok sevindim buradaki "Bıraktım" yorumlarını görünce.
5 ay kadar önceki halim geldi aklıma, o kararlılığım. Heyt be :)

Ben nargileyi babama yolluyorum tamam anlaşıldı. Gözümün önünde durmasın.

Bu arada evde içemeyince eşim de akşam hiç içmedi. Üşendi giyinip dışarı çıkmaya.
Onların içerisinde anason var hani bildiğimiz rakının ana maddesi. Lütfen bebeğini düşün sen artık güçlü bir annesin. Iki kişilik sorumluluğun var.

Mesela şuan kahvem geldi
ben kahveyi alıp aşağıya inerdim her gün bu saatte.
Çünkü içme saatlerim :)

Şuan sadece kahvemi içiyorum.
Bitince de tarçınlı ve karanfilli suyumdan bir kaç yudum içicem.

Korkmayın her dakika yazmıcam
şimdi ilk gün yaa onun için şey ettim

Yazın yazın her dakika yazın
Siz de başkaları için motivasyonsunuz şu an.

Bu arada genelde bırakanlara kahveye de bir müddet ara vermeleri öneriliyor. Çünkü beyin arada ilişki kurmuş oluyor.
Ama siz sadece kahve içebiliyorum diyorsanız bu daha büyük başarı

Dünü bayağı rahat geçirdik aslında. Zaten eşim 4te falan eve gelmişti. Küllükleri falan kaldırdı. Sonra bir şeyler atıştırıp balığa gittik. Balıktayken içti sigara ama yanyana değildik ve açıkhavaydı ben bir şey hissetmedim. Sonra eve gelmemiz akşam 10u buldu. Yemek hazırlarken kafama tabaklar uçtu. Korktuk ettik, zır zır ağladım. Yrmekti kırıkları toplamaktı derken 11 oldu saat. 2 saat sonra da yattık zaten.
Dün sigara aramaya fırsatımız olmadı çok bizim.

Bugün daha zor olacak muhtemelen ama hazırım valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…