sigara otlanan arkadaşımdan gına geldi

Ya her gün bi tek alıyorsa , ses etmem de ...
her gün her gün 3-5 oluyorsa ; bir gün beraber dışarda yürür ( öğle yemeği vs)

Bir büfenin önünden geçerken , senin sigaran bitmişti alsana derim .

Bu bir. Başlangıç level :))

Anlamadı mı ? Yine istiyor demek arsız .

Bir sonraki seferde iki paket maltepe alır ( kaldı mı o sigara bu arada :)) ) gider veririm , sen paketi sürekli unutuyorsun al bunlar çekmecende dursun :))

Yine mi olmadı , hala mı istiyor ?

Birader bo..u çıkarma artık git bi paket al derim , dedirtmesin yani bana ne di mi ?

En adi en ucuz hatta kaçak sigara al ve ondan ver her paket bittiğinde başka iğrenç ucuz sigara al sürekli adi sigara al ver içsin merak etme 1 hafta sonra öksürmeye tıkanmaya başlayacaktır
Eskiden millet kahveye giderken çorabına Marlboro cebine de Maltepe koyardı otlakçılara cebinden verir kendi çoraptan içerdi
Bence sende öyle yap.İşportada çok adi sigaralar var bildiğim köpek zehirleyen cinsinden. 2 liraya falan.
Al ver içsin afiyet zehir zıkkım olsun

Can'ım bişey çıkmış makine nikotin var sertliği ayarlanıyor içinde katran yok kanser olmuyorsun ondan al hem sigara sorunun kalmaz eşime alıcaz benim bankada bir müşterim vardı onda gördüm
Hemde otlakcıdan kurtulursun

aynen öyle yüzsüzlüğün beleşçiliğin daniskası. bir insan hiçmi utanmaz ya.. bu bide bana dediki ya sigara ver yada para? sanki nüfusuma aldım dangalağı..

Sende nüfus cüzdanını ver velayetini de üstüne alim de.
Ay ne biçim erkek ya.
Bu evlense sana evden ekmek getir ya da oara ver ekmek alim de der

Cok haklisiniz bende sizin gibi ikrami bile kabul edemiyorum.. yani adamin keyfinin butcesini ben koruyorum sanki zorundayim inanin artik sigara icmekten bile keyif alamiyorum aman simdi gorur ister diye stres olarak iciyorum dusunun birde insan sigarayi kendisi stres olunca icer ben korkarak iciyorum artik bugun paylacagim adami iyi ce gaza geldim vallahi..

Zaten bugun iki paket goturuyorum biri bos biri dolu bos olana iki tane koyacagim ay insani ne hale getiriyorlar ya

Canim aynisinii ben gecen kis yasadim is yerindekii kiz samimiyetimizdeb dolayi surekli benden sigara istiyor hergun hergun hergun artik gina geldii ya kendinee pakett al ya da bana dedim en sonunda param yok tarzii konustum bu utanmaduu tabi istemeye devam ben gebelik oncesi sigarayi biraktim cok sukur o da bahanem.oldum simdi 7 aylik.hamileyim 9 aydir sigara icmiyorum yani demem o ki BIRAK SIGARAYII eger birakamiyorsan da azaltmaya calisiyorum kusura bakma kendi icicem kadar yanima aliyorum dersun.. ayy bir sene oncesinee.gittim yahuu yine sinirlendimmm

Bende sakızda yaşıyorum bu durumu, alıyorum o gun daha bır tane çiğnemişim paket bitiyo ben kimseden birşey isteyemem ne yüzsüz bu insanlar utanmada yok.

Bende birakmayi dusunuyorum artik sigaradan nefret ettirdi adam sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…