sigara otlanan arkadaşımdan gına geldi

asabiyim ben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
58
41
3
merhaba bayanlar... sırf bu konuyu açmak için başka hesap açtım... evet bir arkadaşım var işyerinde kendisi erkek çok samimi değilimdir ama eski işyerlerimiz aynı olduğu için bazen ordan konu açılır konuşuruz... bu arkadaşın evi işyerine on beş dk mesafede sabah kahvaltısını evde yapıyor ve nişanlı.. (kendi aralarında bir nişan) ailesi bile bilmiyor. yani ev geçindirme derdi de yok babası emekli abileri bankada çalışıyor maaşı benimkinden 100 tl fazla.. ben de ev geçindiriyorum her gün 2 yol parası veriyorum ve saba kahvaltıya vaktim olmadığı için her gün poğaça simit alıyorum.. evet sigara iyi bir alışkanlık değil ama bırakmak da istemiyorum bu da benim özel keyfim bana göre.. gelelim asıl konuya.. adam durmadan sigara otlanıyor yaaaa. dün yine baktım otlanmaya devam ediyor surat asıp hiç selam bile vermedim anladı sanıyordum bugünde gelip sigara versene diyip duruyor.. ben senin sigara yükünü hafifletmek zorunda mıyım ya? eski iş yerinde başladı bu hala devam ediyor eskiden ilk geldiğinde yok arabada unuttum paketi yok şurda kaldı yok kartta para var çekip alamadım sorun değil dedikçe adam iyice keriz yerine koyuyor.. birde diyorki her ay bu ay sana bi paket alcam yok istemiyorum sağol diyorum (içimden de benden alma yeter diyorum) zaten almıyorda istemiyorum zatende.. yani hanımlar size danışmak istediğim mevzu ben bu adamın bu otlakçılığından nasıl kurtulabilirim hiç konusmasam da yüzsüzlüğünü bırakmıyor

En güzeli sigarayı bırakın
İsterse, "bıraktım" dersiniz

Ahahaha kamu spotu sokmasam araya olmaz.

Ama cidden, yüzünün o halini görmek isterdim.

-Sigara versene
-Bıraktım canım, başkasından iste

En güzeli sigarayı bırakın
İsterse, "bıraktım" dersiniz

Ahahaha kamu spotu sokmasam araya olmaz.

Ama cidden, yüzünün o halini görmek isterdim.

-Sigara versene
-Bıraktım canım, başkasından iste
ya yemin ediyorum iki gündür bırakmayı da koydum kafama. kendi yüküm yetmiyor bide evlatlık aldım sanki yüzsüzü onunkini çekiyorum. zaten bebiş düşünüyorum bıraksam hem param cebimde kalsa hem de bu nalet heriften kurtulsam..

Neden sadece içindekileri söylemiyorsun? Arkadaşım ben de buna para veriyorum, tanesi neredeyse 50 kuruş ve ben senden her gün gelip 50 kuruş istesem saçma olmaz mı ve sen her gün biri senden 50 kuruş istese rahatsız olmaz mısın diyebilirsin. Zaten haz etmediğin birisi belli, açıkça konuş, bunun başka yolu yok sonuçta.

Veremem bıktım senden de. Para olmaması sigaranın arabada kalması vs beni ilgilendirmiyor de

valla artık böyle söyleyeceğim herhalde ya da yukarda yazdığım gibi benim ekstra giderlerim var senin yok kusura bakma kendime bile zor yetiyorum diyeceğim.

Sana sigara alıcam dediğinde yok sen kendine al ben kendi sigaramı alabiliyorum de
Açık açık söyle içiyorsan istersen paket taşı artık de
yazmayı unuttuğum detay da şu: arkadaş diyorki ben sigarayı bırakmaya çalışıyorum paket almıyorum. yani sen kerizsin nasılsa sen varsın....

Veremem bıktım senden de. Para olmaması sigaranın arabada kalması vs beni ilgilendirmiyor de
artık bunu söylettirecek.. hayır yani bir insan kendini nasıl böyle yüzsüz konumuna düşürür ya ölsem yinede isteyemem başkasından. kendi kendime içme zıkkım iç derim hatta

Tek sigaram var ya desen ve bunu sık sık yekratlasan vazgeçmez mi?
aslında aklımda şu fikir oluştu bir tane boş paketin içinde hep bir sigara bulundurup bir tane var onuda ben içcem diycem. bide dün sabah diyorki ya bitane sigara ver yada sigara parası o an şok oldum benim param yok diye tersledim

hahahha güzel fikir.. ya da o paket alınca yaa bırakmaya çalışıyorum versene bitane diyip gidip kırıp kırıp çöpe atcam anca öyle rahatlarım herhalde
Bak ne yap bilion mu :):):):) git bi paket şu 3,5 tl lik sigaradan al anladın sen yazmim buraya :) onu bi cebine koy kendi sigaranı da başka cebine koy. Adam her istediğin de o dediğim sigarı ver. Valla bak bi hafta sonra kurtuldun :):):):)

birgun de ben senden otlanayim olmaz mi de. o yuzsuzluk yapiyorsa sen de yap.
bidaha isterseespri yap bende senin sigara sponsorun oldum de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…