- 27 Eylül 2016
- 58
- 41
- 3
- Konu Sahibi asabiyim ben
-
benden yüz bulamazsa muhasebeden istiyoriş yerinde bi tek sendenmi istiyo. bence sesini çıkarma böyle devam etsin, ne güzel sigarayı bırakırsın işte. sigara sağlığa zararlı:)
zaten hep çantamda ama ben bu hale geirdim galiba... bikeresinde benim sigaram ve param yoktu bu geldi dediki sigaran varmı yok dedim. para verde alayım dedi bende paramda yok dedim hemen sinsi sinsi uzaklaştı ogün yüzüme bile bakmadı sonra akşam geldi sigara almadınmı daha diyo paramın olmadığını söylemiştim dedimamerika usulu sigara başı para alın orda o şekilde otlatçılık yapılıyor.....
ben olsam kusura bakma son sigaram der geçiştirirdim ve paketimi asla üstümde taşımazdım, masamda da bırakmazdım...
ayyy ben bu lafı söylemeyi düşünüyorummm. az önce bankadan geldi bir şey istemiştim ofisle alakalı onuda almış.. bende onu şeyi aldım iş yapacağım tepeme dikildi mal gibi hiç yüzüne bile bakmadım sonra başka odaya geçtim buda odadan çıktı.. ney ohh derken ayak seslerini duydum wcye kaçtım on dk orda bekledim. ya sanki kan davalım beni bu hale getirenler utansın. gelsinde görsün gününü ...Çorumlu bir arkadaşim vardı,paylaşmayıda hiç sevmezdi(sizi tenzih ediyorum,vermek istememekte gayet haklısınız) ve biri birşey istediğinde "b.k yiyen kepçesini yanında taşır"der ve vermezdi,kimsede ondan birşey istemezdi.
Açıkça söyleyin derim.
Bu ne ya para verde alayim ollur kafa kagidini getir senide ustume alayim deseydin evlatlik niyetine:/zaten hep çantamda ama ben bu hale geirdim galiba... bikeresinde benim sigaram ve param yoktu bu geldi dediki sigaran varmı yok dedim. para verde alayım dedi bende paramda yok dedim hemen sinsi sinsi uzaklaştı ogün yüzüme bile bakmadı sonra akşam geldi sigara almadınmı daha diyo paramın olmadığını söylemiştim dedim
gerçekten var böyle insanlar bi sigaranın peşine düşüyorlar.. hayır bir olur iki olur anlarımda beni mal yerine koyup üzerimden geçinmeye çalışması sinirlerimi oynatıyor artık...aay ne kadar da sinir bir tipmis , birde kendisinin cinsiyetini erkek olarak tanimlamissiniz :) ... benimde aileden boyle tipler var. bir gun hep birlikte misafirlige gidiyorlar, babamda evin cocuguna (24 yasinda ) icinden gelmis odasinda komidinin ustune iki tane sigara birakmis. Misafirlikten kalkarken o akrabam sigarayi gorur odaya dalar, ay krize girdim bir sigara icmem lazim diye iki sigarayi da alir yuzsuz.
yazik cocuk bana mesaj atmis , o kadinin akrabaniz olduguna eminmisin gercekten diye ..... verme sakin sigarani . vereceksende parasini site sizin babanzda sabanci degil sonucta :)
aynen öyle.. hani ekstra gideri olsa anlayacağımda adam evine yürüyor kahvaltısınıda evde yapıyor.. terbiyesiz pislik.Bu ne ya para verde alayim ollur kafa kagidini getir senide ustume alayim deseydin evlatlik niyetine:/
Sert sekilde tersle paraziti sen sigarayi otlanarak birakirmisin bilmiyorum ama senin otlakciklogin yuzunden ben birakacagim sigarayi de.asla verme birinin ihtiyaci vardir anlarim ama bu adam bildigin somuruyor kar ediyor aklinca:/
Söyleyin kurtulun,başka yolu yok. Keyfi birşey yani bu sigara,bende ictim zamanında ama içiyorsam paketimi çakmaģımı taşırım,bu lafı eden arkadaş çakmağını bile vermezdi değil sigaraayyy ben bu lafı söylemeyi düşünüyorummm. az önce bankadan geldi bir şey istemiştim ofisle alakalı onuda almış.. bende onu şeyi aldım iş yapacağım tepeme dikildi mal gibi hiç yüzüne bile bakmadım sonra başka odaya geçtim buda odadan çıktı.. ney ohh derken ayak seslerini duydum wcye kaçtım on dk orda bekledim. ya sanki kan davalım beni bu hale getirenler utansın. gelsinde görsün gününü ...
Yaa isterse dünyanın en fakir insanı olsun önemli değil ki.Sonuçta sigara bu ekmek su değil ki?aynen öyle.. hani ekstra gideri olsa anlayacağımda adam evine yürüyor kahvaltısınıda evde yapıyor.. terbiyesiz pislik.
valla arkadaşı ayakta alkışlıyorum tamda olmak istediğim ama olamadığım insanSöyleyin kurtulun,başka yolu yok. Keyfi birşey yani bu sigara,bende ictim zamanında ama içiyorsam paketimi çakmaģımı taşırım,bu lafı eden arkadaş çakmağını bile vermezdi değil sigara
ayy valla o yüz ifadesini görmek isterim ama ben direk rahatsız olduğumu benim ondan daha çok giderlerim olduğunu ki böyle olmasa bile benim üzerimden sigara ihtiyacını karşılamasından rahatsız olduğumu söyleyeceğim.. çünkü sigaram ve param yokken yüzüme bakmayan adam iki güleryüz görünce sigara isteyip duruyorYaa isterse dünyanın en fakir insanı olsun önemli değil ki.Sonuçta sigara bu ekmek su değil ki?
İçmezse ölmez ki bırakmakta istiyormuş zaten.
Hiç öyle saklanmana falan gerek yüzüne de direkt bak gözlerinin içine.
Bundan sonra sana sigara vermeme kararı aldım çünkü sana kötülük yapıyorum arkadaşım senin bırakmanı destekliyorum ve sana sigara vermiyorum artık de.
Gayet de sakin güler yüzle söyle bakalım ne diyecek?
Benim ev arkadasim boyleydi. İkimiz de sigara kullaniyoruz ve gunde birer paket mutlaka aliyoruz o zamanlar. Balkona sigara icmeye cikiyoruz mesela, benim pakedim onun tam onunde duruyor kendi pakedi kolunun uzanacagi bi mesafede duruyor, '' ayy kankaa usendim kendi pakedime uzanmaya simdi, yakiyorum seninkinden'' diyip pat diye alirdi. Benim paket yarim gunde bitmeye basladi. Sonra beni fircalardi, bak benim pakedim duruyor seninki bitti bile biraz az ic bence falan diye. Allah allah neden benimki cabuk bitiyor acaba bak sen allahin isine
Ayni arkadasim bir gun sigarayi birakmaya karar verdi. Kendi pakedi bitti. Kanka yakiyorum bi tane, kanka aldim bi tane, kanka bi sigara uzatsana diye diye benden fazla sigara iciyordu. Ben gunde iki paket sigara almaya basladim.
Bir de oyle bir sey ki, parasini gectim. Ben pakedi aliyorum hesapliyorum tamam diyorum yarina kadar yeter. Bi bakiyorum ben odadayken cikip cikip sigara icmis benim pakedimden. Gecenin 2si benim sigaram bitti ve paketten son sigarayi icen o. Sinav haftasindayiz sabaha kadar ders caliscam sigara yok. Karın kışın ortasinda onun bitirdigi paket yuzunden 2 km otedeki 7/24 acik bakkala gitmek zorunda kaldim. Parasini teklif etmeyi bosver, ya sen dur ben giderim bile demedi bi de bana cikolata alir misin diye siparis verdi.
Ay bak hatirladim cildircak gibi oldum yine. O bakkal yolunda o kadar küfürler kazandirdim ki dilimize
Ben caresini bulamadim valla, pakedi odama sakladim olmadi gelip uykumdan uyandirirdi kanka sigara nerde bee bulamadim diye diye.
Bir aydan fazla surdu bu boyle, bi gun okulda millete ben sigarayi biraktim diye hava atiyordu, bende catlicak gibi oldum, sen sigarayi degil sigara almayi biraktin sadece dedim. Ne demek istiyosun diye carladi bi de arsiz.
Kesildi mi tabiki hayir yarim saat sonra yine benim paketten ardi arkasina yakti.
Evi ayirinca kurtuldum.
Ahahah ucan tekme keske atsaydim vallaAy içim şişti şu ann, bildiğin içim şişti.
Sonra ev arkadaşım niye bana uçan tekme attı olur... Sigara sağlığa zararlı diye boşuna demiyorlar.
Sizin arkadas artik cigrindan cikmis yani iyiki kurtulmussunuz.. sizi okadar iyi anliyorumki mesele para veya sigara degil insani keriz yerine koyuyorlar. Acaba diyorum marketin onunden gecerken bi sigara alayim diyor sonra diyor ki bizim asabi var nasilsa bi yolunu bulup ondan otlanirim diyor herhalde... artik keriz yerine konmak cok dokunuyor sizinki daha beter kizlara soylemek daha zor benim bunla asiri samimiyetimde yok zaten patir patir dokulcem artik mecbur muyum arkadasim utanmiyor musun benden daha iyi sartlara sahipken otlakcilik yapiyosun diyecegim...Benim ev arkadasim boyleydi. İkimiz de sigara kullaniyoruz ve gunde birer paket mutlaka aliyoruz o zamanlar. Balkona sigara icmeye cikiyoruz mesela, benim pakedim onun tam onunde duruyor kendi pakedi kolunun uzanacagi bi mesafede duruyor, '' ayy kankaa usendim kendi pakedime uzanmaya simdi, yakiyorum seninkinden'' diyip pat diye alirdi. Benim paket yarim gunde bitmeye basladi. Sonra beni fircalardi, bak benim pakedim duruyor seninki bitti bile biraz az ic bence falan diye. Allah allah neden benimki cabuk bitiyor acaba bak sen allahin isine
Ayni arkadasim bir gun sigarayi birakmaya karar verdi. Kendi pakedi bitti. Kanka yakiyorum bi tane, kanka aldim bi tane, kanka bi sigara uzatsana diye diye benden fazla sigara iciyordu. Ben gunde iki paket sigara almaya basladim.
Bir de oyle bir sey ki, parasini gectim. Ben pakedi aliyorum hesapliyorum tamam diyorum yarina kadar yeter. Bi bakiyorum ben odadayken cikip cikip sigara icmis benim pakedimden. Gecenin 2si benim sigaram bitti ve paketten son sigarayi icen o. Sinav haftasindayiz sabaha kadar ders caliscam sigara yok. Karın kışın ortasinda onun bitirdigi paket yuzunden 2 km otedeki 7/24 acik bakkala gitmek zorunda kaldim. Parasini teklif etmeyi bosver, ya sen dur ben giderim bile demedi bi de bana cikolata alir misin diye siparis verdi.
Ay bak hatirladim cildircak gibi oldum yine. O bakkal yolunda o kadar küfürler kazandirdim ki dilimize
Ben caresini bulamadim valla, pakedi odama sakladim olmadi gelip uykumdan uyandirirdi kanka sigara nerde bee bulamadim diye diye.
Bir aydan fazla surdu bu boyle, bi gun okulda millete ben sigarayi biraktim diye hava atiyordu, bende catlicak gibi oldum, sen sigarayi degil sigara almayi biraktin sadece dedim. Ne demek istiyosun diye carladi bi de arsiz.
Kesildi mi tabiki hayir yarim saat sonra yine benim paketten ardi arkasina yakti.
Evi ayirinca kurtuldum.
Koylu kurnazlari insanin iyi yuzunden faydalanip iyi niyeti suistimal ediyorlar ama biz en fazla on paket sigara kaybediyoruz onlarsa omur boyu cevrelerindeki insanlarin gozlerindeki itibarlarini kaybediyorlar... ben mesela bu arkadasi yillar sonra gorsem aklimdan otlakci firsatci koylu kurnazi sinsi herif diye gecirecegimBenimde yengem otlanir beni gorupte daha sigara istemedigi hic olmadi.
Bide kendi paketi onunde bende istiyor ve ben iyi niyetli bulmuyorum sief kar etmek amacli yapiyor bunu sanki benim babamin sigara fabrikasi var.
Bize gelirken hep aigarayi evd eunuttum derki sigara tiryakisi biri asla paketi evde unutmaz.
En son gordugumde yine istedi ben biraktim dedim o ginden beri gelmedi acaba neden
Gercekten oyle insan salak yerine konduguna yaniyor.Sizin arkadas artik cigrindan cikmis yani iyiki kurtulmussunuz.. sizi okadar iyi anliyorumki mesele para veya sigara degil insani keriz yerine koyuyorlar. Acaba diyorum marketin onunden gecerken bi sigara alayim diyor sonra diyor ki bizim asabi var nasilsa bi yolunu bulup ondan otlanirim diyor herhalde... artik keriz yerine konmak cok dokunuyor sizinki daha beter kizlara soylemek daha zor benim bunla asiri samimiyetimde yok zaten patir patir dokulcem artik mecbur muyum arkadasim utanmiyor musun benden daha iyi sartlara sahipken otlakcilik yapiyosun diyecegim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?