Arkadaşlar, ameliyat sonrası sigara içilmesi ne gibi sorunlara yol açar. Tecrübeli arkadaslardan bu konuda yardım istiyorum. Ne gibi sorunlarla karşılaşıldı ya da ihtimal nedir, burun şeklinde kalıcı hasara yol açabilir mi? Çok denedim ama bırakamıyorum en azından burdan okuduklarım çerçevesinde değerlendirme yapmak istiyorum. Forumda birçok başlığa baktım ama benim sorularımın cevabı olmadı. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
canım benim olay 1-2 de kalsa keşke,, ben bi paketi 2 günde bitiriyorumhıımm, şöyle bişey olabilir belki. yepyeni bir burun inşa ediliyor sonuçta. belki kıkırdakların, kemiklerin kaynamasına olumsuz etkisi olabilir. kaynaması gereken bir yer kaynamıyor olabilir mesela. doktor bey diyorsa senin iyiliğin için söylüyordur. ama günde 1-2 taneden bişey olmaz heralde. ben de arada götüryorum çünkü :90:
canım benim olay 1-2 de kalsa keşke,, ben bi paketi 2 günde bitiriyorumne olcak bu halimmm
haklısın yaa ama denedim çok, ama bu aralar azalttım biraz umarm daha fazla azaltabilirim.. bi anda bi tiksinme gelse keşke =))ohh maşallahh, ama cidden maşallahh :)) ameliyat oldun diye değil normalde de azaltman hatta bıRakman senin için iyi olacaktır canım
haklısın yaa ama denedim çok, ama bu aralar azalttım biraz umarm daha fazla azaltabilirim.. bi anda bi tiksinme gelse keşke =))
aynen dediğin gibi yapıcam tatlım, soktun aklıma walla =)senin duduşların maşallahı war zaten, bence sigara senin dudaklara tiryaki olmuştur senin suçun yokama yine de dikkat et canım, bıRakamıyorsanda azaltma yoluna gitt
kavis dedim canım kalkık da dedim ama abartı istemedim :)pure-love burnuşunu kalkık mı istedinyani kavisten ziyade kalkık olsun dedin mi
aynen dediğin gibi yapıcam tatlım, soktun aklıma walla =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?