hiç sorma yaa .. önceki düşüncem ameliyattan 1 ay önce bırakmaktı sonra tarih yaklaştıkça 15 iyidir dedim =) sonra burdaki deneyimli arkadasların yazısını okudum (işime de geldi) son hafta bıraktım ve ameliyattan 20 gün snra başladım =)bu sigara ne igrenc bisey!!! hayatimiza bir girdimmi cıkamıooooben de ameliyattan 15 gun ocne birakmak olsun diye icmiorum 3 gundur ve su an catlamak uzereyim!!!!!!!!! ameliyat heycani sigara krizi ust uste binio su an (((((
Ya bi de fırsat bu fırsat dedim ben bu sefer bırakırım bu bahaneyle sigarayı dedim ama malesef bırakamadım.. Mesela nadiren burnumda ağrı oluyo bi anlık sigaradandır diye düşünüyorum, o yüzden korkuyorum burnumda kalıcı hasar bırakır mı diye.. Belki de normaldir bilmiyorumpure love ben hamilelgimde ve emzirme donemimde birakıp, yaklasık1 senden fazla, sonra yine basladim!!!! cok kızıorum kendime! su an gribim ama ona ragmen cok cekio canım,
2 gundur icimde bi sıkıntı var ameliyat heyecanımı acaba diorum ama sonr aanladımki sigarasızlık vuruooo!!!
benim doktorumda 1 ay öncesinden bırakmak zorundasın demişti (yani bugünden itibaren )ameliyat sonrası 2 ay dedi ama ben yarın bunu bırakabilcemi hatta ameliyata girene kadar içmicemi düşünemiorum düşünmek bile geriyor beni..ama inşallah bırakabilirim((
offfff bende sıgara kullanıyorum onları dusununce cok korkuyorum ama amelıyat olunca doktorların etkısıyle bende bırakırım dıye dusunuyorum cunku ıyılesmeyı gecıktırıyormus sanırımhastaneye gidin, onkoloji bölümüne, banklarda oturun, gırtlak kanserli bir hastayla konuşun. bakalım canınız hala istiyor mu??
benimde yarın ameliyatım var doktor 1 hafta önceden bırak dedi ama ben bırakmayı geçtim azaltamadım bile :26: ve ameliyattan sonra içemeyeceğim için resmen stok yapıyorum öyle bi pskoloji oluştu resmen :44: ameliyatın nasıl geçeceğinden çok aklımdan iki şey çıkmıyo anesteziden uyanamazsam ve canım çok sigara isterse ne yaparım diye düşünüyorum
benimde yarın ameliyatım var doktor 1 hafta önceden bırak dedi ama ben bırakmayı geçtim azaltamadım bile :26: ve ameliyattan sonra içemeyeceğim için resmen stok yapıyorum öyle bi pskoloji oluştu resmen :44: ameliyatın nasıl geçeceğinden çok aklımdan iki şey çıkmıyo anesteziden uyanamazsam ve canım çok sigara isterse ne yaparım diye düşünüyorum
anesteziden uyanamamak 30 yıl önceydi artık herşey değişti senin yaşına boyuna kilona kan durumuna göre veriyorlar anesteziyi kişiye özel. yani ben uyanamayan birine hiç rastlamadım emin ol hergün milyonlarca amelıyat yapılıyor. kalp krızı gecırenler kanser olanlar vs hepsıne anestezi veriliyor bugun yolda kafana saksı düşse gene anestezi verilecek o yuzden korkma
ama aynı sıkıntıyı bende yaşadım yani bunları bile bile kastım kendimi ne desem yararsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?