• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigara ve agiz kokusu

bakın benim eşimde içiyor

yıllardır sözde bırakacak

en uzun bıraktığı süreç 1,5 yıl

çocuk olunca bırakacağım az büyüsün bırakacağım vs vs

çocuk 5 yaşında halen bırakacak

kışın hasta oldu 6 ay bıraktı sonra yine başladı yapma dedim yaptı

eskiden balkonda içiyordu artık o da yasak

akşam çıkıp sitenin bahçesinde içiyor

koridorda kokun var dedim; sakızı bitmiş eve kokusunu getirmiş

beni ilgilendirmiyor ev kokmayacak dedim

eşim kokuyor nefesi kokuyor vs ben artık bunları kabul ettim ama ev kokmayacak çocuğun ve benim yanımda içilmeyecek

işin kötüsü biz birlikte çalışıyoruz işte de içemiyor

idare ediyoruz ne yapayım bu sene bırakacak diye bir süre onun sinir stresini çektim gıkımı çıkarmadım yine başladı ben de bir daha çekmem dedim senin nazını
Aynen bu da bana oyle yapiyor iste. Cocuk olsun birakacam cocuk buyusun birakacam falan yok ama simdi de diyor ikinci olunca kesin birakacam ama inanmiyorum ben. Esimin is yerinin iftar yemegine gittik orda arkadaslarina soyledim arabada bizim yanimizda sigara iciyor diye. Muduru falan aaa olur mu oyle sey dediler sakin icme falan bunun mahcubiyetini gormeliydiniz. Galiba boyle cekindigi insanlara soylemek gerek. Donuste de icmemisti.

Çok haklısınız sigara kokusu içmeyene çok kötü geliyor..Çiftlerde ayrılmaya bile sebep olabiliyor bazen..Eşinizde haklı aslında siz bana yalan söyledi diye düşünmeyin bu durumu..Eşinizin amacı yalan söylemek değildir bence karar veriyordur bırakmaya söz veriyordur size sonra bağımlılık ağır bastığı için şeytana uyuyor başlıyor yine içmeye demek ki..İnşallah tüm içen insanlar kurtulur şu illetten bende kullanıyorum nefret ediyorum bazen kendimden hergün bırakıcam diyorum yine içiyorum,sanırım bu konuda iradesizim bende o yüzden eşinizi çok iyi anlıyorum..O da haklı sizde çok haklısınız gerçekten zor bir durum..Ama eşinizle konuşun isterseniz madem içiyor en azından ağız bakımına çok fazla özen göstersin..Mesela dişlerini sizin yanınıza gelirken 2 kez fırçalasın,sigara kullananlara özel diş macunları var,gargaralar var onlardan kullansın..Kokusu keskin nane şekerleri ve sakızlar kullansın,size gelecek kokuyu en aza indirmeye çalışsın bari..Ama tabi bu illetin kokusu saça başa,kıyafete,yüze heryere sindiği için yinede tam olarak koku almamanız mümkün değil...
Sonucta o koku icten geliyor gece olmazsa sabah oluyor. Ben isterdim ki esimi operek uyandirmak ama bu mumkun degil

siz sigara içme bırak zararlı dedikçe o daha çok içer haberiniz olsun. üstüne gitmeyin derim ben.
ağız kokusu için sabah akşam dişlerini fırçaladıktan sonra lısterin ağız gargarası var onu kullansın ben öyle yapıyorum. ayrıca gönlünü de al bence

Aynen bu da bana oyle yapiyor iste. Cocuk olsun birakacam cocuk buyusun birakacam falan yok ama simdi de diyor ikinci olunca kesin birakacam ama inanmiyorum ben. Esimin is yerinin iftar yemegine gittik orda arkadaslarina soyledim arabada bizim yanimizda sigara iciyor diye. Muduru falan aaa olur mu oyle sey dediler sakin icme falan bunun mahcubiyetini gormeliydiniz. Galiba boyle cekindigi insanlara soylemek gerek. Donuste de icmemisti.

iyi bari kavga çıkmamış

eşim ailesinin yanında içmez
annene şikayet ederim dedim ama yapmazsın dedi

ablası vs sigara içtiğini ve bu kadar çok içtiğini bilmiyordu

bana bizim oğlumuz hiççç sigara içmez diyor kv vs

oysa ben onu 18 yaşımda tanıdım o zaman da içiyordu yani 17 yıldır içiyor benim bildiğim onlar bilmiyor

ya da mesela yılbaşında arkadaşlara gittik evin hanımı balkonda içiyor; eşimin içtiğini de biliyor; başka içen yok ortamda; içelim vs dedi gitmedi balkona; ablamlar var vs dedi ama ablası karışmaz sigara içtiğini de biliyor fakat yalnız olunca içiyor

işte de çok içiyor; ofis dışında

siz sigara içme bırak zararlı dedikçe o daha çok içer haberiniz olsun. üstüne gitmeyin derim ben.
ağız kokusu için sabah akşam dişlerini fırçaladıktan sonra lısterin ağız gargarası var onu kullansın ben öyle yapıyorum. ayrıca gönlünü de al bence
Gonlunu mu alayim Allah askina. Ben ewet kotu cumle kurdum bilerek ama belki utanir da birakir diye. O bana kac tane sigara icen erkekle yattin dedi ve yengesinin ve yegenlerinin yaninda. Ben de terbiyesiz dedim. Bir gun sonra da ben oyle birsey demedim dedi. Mesajin basini okumadiniz galiba ilk siralar baski yapiyordum bir iki tane iciyordu koku sorunumuzda yoktu. Karisma dedi karismadim simdi bir paket iciyor.

Gonlunu mu alayim Allah askina. Ben ewet kotu cumle kurdum bilerek ama belki utanir da birakir diye. O bana kac tane sigara icen erkekle yattin dedi ve yengesinin ve yegenlerinin yaninda. Ben de terbiyesiz dedim. Bir gun sonra da ben oyle birsey demedim dedi. Mesajin basini okumadiniz galiba ilk siralar baski yapiyordum bir iki tane iciyordu koku sorunumuzda yoktu. Karisma dedi karismadim simdi bir paket iciyor.

konunuzun ilk mesajında eşinizin size böyle bir şey dediğini yazmamışsınız o yüzden böyle bir yorum yaptım.
eşiniz ağır konuşmuş inşallah düzelir

Eşim de sigara içiyor ve her seferinde bırakacağını söylüyor, umudum yok açıkcası.
Fakat yatağa kesinlikle dişlerini fırçalamadan, ağzını yıkamadan girmez. Çünkü almam ki yatağa.
Bırakmıyorsa kesin kurallar koyun

Ağız Kokusu hukukta boşanma sebebidir diye okumuştum. .
Çok zor gerçekten. .
İçenler tıkanmıyor, ben nefes alamıyorum. .

konunuzun ilk mesajında eşinizin size böyle bir şey dediğini yazmamışsınız o yüzden böyle bir yorum yaptım.
eşiniz ağır konuşmuş inşallah düzelir
Ewet yazmamistim cunku gercekten agir bir laf. Dun ozur diledi zaten ama ben oyle birsey demedim diyor. Zoruna gitmis demek ki iki de bir bak agzim kokmuyor diyor

Hiç boşuna kendinizi yormayın sigara bağımlısı bir insan sizin için bırakmaz hiç zannetmiyorum..Ayrı yatmayı kabul eder yinede bırakmaz.Anca kendi isteyecek kesin karar verecek bırakmaya o şekilde olursa olur..Çiftlerden biri içmezse koku problemi çok oluyor haklısınız ama eşinizde haklı ne kadar söz versede kolay bırakılmıyor..
benim eşim 15 yıllık tiryakiydi evliliğimizin 2. Ayında bıraktı.. 1,5 yıldır içmiyor

İki kişi içse sorun olmaz ama bu durum içmeyeni rahatsız ediyordur tabi.
Dişlerini çok sık fırçalasın her sigaradan sonra mesela, gargara alsın çok etkili gargaralar var, parfüm sıksın. Madem bırakamıyor bari bunları yapsın..

İki kişi içse sorun olmaz ama bu durum içmeyeni rahatsız ediyordur tabi.
Dişlerini çok sık fırçalasın her sigaradan sonra mesela, gargara alsın çok etkili gargaralar var, parfüm sıksın. Madem bırakamıyor bari bunları yapsın..

bunlar da içmeyenin kokuyu almasını engellemiyor zira o koku ciğerlerine giden havanın geri dönüşünde var

bunlar da içmeyenin kokuyu almasını engellemiyor zira o koku ciğerlerine giden havanın geri dönüşünde var

Bırakamıyorsa ağız sağlığına dikkat etmesi gerekli, engelleyemez ama en azından bu kadar da etkili olmaz. Ya başında kabul etmeyecekti konu sahibi ya da adam bırakmıyorsa bunu çekmekten başka oluru yok malesef.. Bırakmayan bırakmıyor.

Bırakamıyorsa ağız sağlığına dikkat etmesi gerekli, engelleyemez ama en azından bu kadar da etkili olmaz. Ya başında kabul etmeyecekti konu sahibi ya da adam bırakmıyorsa bunu çekmekten başka oluru yok malesef.. Bırakmayan bırakmıyor.

haklısınız da içmeyince bu yüzeysel çözümler de sorunu çözmüyor

zira ağzı kokmuyor ama bir nefes alıyor ve hali ile onu geri veriyor; işte koku orda başlıyor eşimle 15 yıldır birlikteyim; aynı dertten muzdaribim

Back
X