Çok haklısınız sigara kokusu içmeyene çok kötü geliyor..Çiftlerde ayrılmaya bile sebep olabiliyor bazen..Eşinizde haklı aslında siz bana yalan söyledi diye düşünmeyin bu durumu..Eşinizin amacı yalan söylemek değildir bence karar veriyordur bırakmaya söz veriyordur size sonra bağımlılık ağır bastığı için şeytana uyuyor başlıyor yine içmeye demek ki..İnşallah tüm içen insanlar kurtulur şu illetten bende kullanıyorum nefret ediyorum bazen kendimden hergün bırakıcam diyorum yine içiyorum,sanırım bu konuda iradesizim bende o yüzden eşinizi çok iyi anlıyorum..O da haklı sizde çok haklısınız gerçekten zor bir durum..Ama eşinizle konuşun isterseniz madem içiyor en azından ağız bakımına çok fazla özen göstersin..Mesela dişlerini sizin yanınıza gelirken 2 kez fırçalasın,sigara kullananlara özel diş macunları var,gargaralar var onlardan kullansın..Kokusu keskin nane şekerleri ve sakızlar kullansın,size gelecek kokuyu en aza indirmeye çalışsın bari..Ama tabi bu illetin kokusu saça başa,kıyafete,yüze heryere sindiği için yinede tam olarak koku almamanız mümkün değil...