- 5 Ekim 2013
- 386
- 101
- 123
- 31
- Konu Sahibi 8renkligokkusagi
-
Kızlar ben sevgilimin sigarayı bırakmasını istiyorum. Ama benim söylememle olmuyor tabi, bırakılmıyormuş bu meret. Nasıl bırakılır/bıraktırılır bu ya, istemiyorum artık. Benim söylememle değil kendi kararıyla olsun istiyorum ama nasıl nasıl nasıl ? Var mı sigarayı bırakan, nasıl bi yol izlenir ya
Erkek arkadaşın kafasında bitirmediği sürece ne yapsan faydasız. Vizyona yeni bir film girmiş Bırakmak İstiyorum diye. Birlikte ona gidin belki bir işe yarar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biliyorum işte kafasına nasıl sokabilirim nasıl yardımcı olabilirim ah bi bilsem.. Filmi duymamıştım araştırdım şimdi, daha bugün çıkmış. İşe yarar mı bilmiyorum ya film hakkındaki yorumları okumam lazım şöyle bi kaç gün geçsin de. Takip edicem bunu. Teşekkürler
Bugün filmdeki terapist beyaz showa çıktı gerçekten olumlu etkiler alınmış bence deneyin denemekten zarar olmaz umarım başarılı olabilirsiniz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende eşim bıraksın istiyorum ama 4 yıldır başarılı olamadım malesef.
Diyorum ama sigara yüzünden hastalanirsan sana bakmam diyorum.
Zannediyorlarki suan içiyorum ama bisey olmuyor zaten bi anda çıkıveriyor zarari.
Ya ben okadar denedim ama icemedim tadı berbat,ığrenç içenler nasil içiyo hayret....
Katılıyorum kesinlikle. Benim amcam da eşine aynı şeyi söylüyor, sigara yüzünden hastalanırsan bakmam diyor. Ben de mi öyle desem pfff..
Ben diyorumda noluyo umrunda degilki bırakırsam çok kavga ederiz sinirli olurum diyo,isim sutresli diyo.
Bahane çok yani...
Benimki de kilo alırım ağzım boş durmaz diyor, denemişti de bi kere. 1 gün dayandı yanlış hatırlamıyosam. Biliyo aslında zararlı olduğunu da işte seviyo sigarayı, keyif alıyo. İçmediğimiz için bize ne kadar anlamsız geliyo öyle değil mi
Icmeyince yoksunluk hissi oluyomus,hayattan zevk almiyolarmis.
Tabiki bırakmak cok zor,acayip sinir yapiyo,ama birakan nasil birakiyo.
Benim babam 30 sene içtikten sonra bıraktı,amaaaaa emdigimiz sutu burnumuzdan getirdi resmen,zaten sinirlidir off mafetti bizi:)
Benim babamla annem de defalarca denediler ama en ufak sıkıntıda tekrar içtiler. Oof of şuan bile sigara kokusu alıyorum of. Nasıl bıraktırıcam ya. Çok bişey de diyemiyorum bi sigaram var ona da laf ediyosun der diye. Ama istemiyorum napim, sanki iyi bişey mi pff
Kızlar ben sevgilimin sigarayı bırakmasını istiyorum. Ama benim söylememle olmuyor tabi, bırakılmıyormuş bu meret. Nasıl bırakılır/bıraktırılır bu ya, istemiyorum artık. Benim söylememle değil kendi kararıyla olsun istiyorum ama nasıl nasıl nasıl ? Var mı sigarayı bırakan, nasıl bi yol izlenir ya
Aynen öyle diycek benimkide öyle diyo.
Bi sigaram var kendime para verdiğim diyo ama o parayı kendini zehirlemek için veriyo...
Bende nefret ediyorum kokusundan bi kac kez denedim ben benimkine kızıp birakmiyosan bende icicem diye...
Kendine en büyük kötülüğü yaparsın diyo...
Zaten yok icemedim iğrenç ötesi.....
Cok net konusuyorum ben biraktiramadiysam kimse biraktiramaz :)
Yav adam kendi isteyecek kendindn ornek veriyim uc kisi calisio onlar durmadan iciyor nasil birakiyorm diyor.
Kendince bahanesi ben artik saldim ne hali varsa gorsun
Aynen öyle. Ben de diyorum iyi ver ben de içicem diyorum, ben senden soğurum içersen diyo. Bayana yakıştıramıyomuş, tiksiniyomuş bi bayanda sigara görünce. Ah bebeğim kendine niye yakıştırırsın ki diycem de bi işe yaramıycak biliyorum.
Ben de bi kere denedim, bence de iğrenç öğğ
Hadi yasen neler yaptın peki? Ya içmiycek olan adam arkadaşı da içse içmez, aynı aldatma olayı gibi. İçicek olan
her koşulda içer. Ama nasıl vazgeçirilir
Bende biraktiramamistim. Bir gün grip oldu öksürük faln.doktora gittik kan tahlili istedi.tahlil yaptirirken doktorla konuştum korkutun sigarayi biraksin.tahlil sonucu için girdk odaya doktor direk sigarayi birakcaksin bronşit sonun verem içersen dedi.rengi öyle attiki bu adam sigara içtiğimi nerden biliyor demedi.10 gündür icmiyo şükür:))
Bunu söylemek son derece üzücü ki kendi kafasında bitirmediği müddetçe , yani bırakmayı istemediği sürece bıraktırmanız zor olur. Bu kadar kesin söylüyorum çünkü 3,5 sene boyunca o mereti ben de kullandım üstelik bir fiil , yani arada bırakmaya çalışıp da 3-4 gün içmeyişlerimi saymazsak. Benim bırakmamda birçok şey etken oldu. Alerjik astımım çıktı mesela, son bir senesinde de astımlı bir şekilde içtim. Bir elimde sigara, bir elimde hava olduğu zamanları da bilirim ne yazık ki ... Bir de başlayışımda geçmişteki bazı sıkıntılı olaylar ya da kişiler diyeyim etkendi, onlar hayatımda olmadığına göre neden eserleri de olsun ki diyerek tabir-i caizse kendimi gazladım. Tavsiye olarak da azaltarak bıraksın ya da bıraktırın demicem. O bıraktırma yöntemi kesinlikle değil. Bıçak gibi kesilmesi gerek. Ki ben de öyle yaptım , bir önceki akşam 4-5 saat içerisinde 16 adet içmişken ( bir pakette 20 adet vardır ) ertesi sabah kalktığımda bırakıyorum dedim ve kalanlarını kırarak temiz bir sayfa açtım hayatımda. Ne kadar oldu derseniz 8 mayısta 1 sene olucak sigarayı bırakalı. Geçen 11 ayda bırakın sigara içmeyi içmek aklıma dahi gelmedi. Sigaraya maruz kaldığım en fazla yanımda bir içen varsa pasif içiciliktir ki ona da tahammül edemem, kokusu da dumanı da acayip bir biçimde rahatsız eder beni.
Bırakmayı isteyip de bırakamamak diye bir şey yok bana göre. Dediğiniz gibi bırakmayı istemiyordur ki başta benim de isteğim yoktu ve haliyle 3-4 gün içmemek dışında bırakamıyordum. O 3-4 günü de zararlı bu ileride problem olmaya başlayacak diye diye kendimi motive etmeye çalışıyordum ama olmuyordu. Siz neden bırakmasını istediğinizi anlatmaya çalışın derim. Kendim bıraktım ama sevgilim kullanıyor maalesef ki, ben o da bıraksın istiyorum ama henüz askerde diye bu konuda sıkmak istemiyorum. Zamanında içmiş biri olarak sıkıntı zamanlarında içmek ne demek biliyorum çünkü. Duygusal konuşmalara bile girebilirsiniz bana göre seninle yaşanılacak uzun bir ömür istiyorum öksürükten nefes alamaz hale gelmeni değil deyin . Hıı bir de yakınınızda göğüs hastalıkları olan bir devlet hastahanesi varsa sanki ziyaretçiniz varmış gibi girin bir bakın oraya. Koah hastalarını görünce belki bir şey dank eder, ben de baya etkili olmuştuYa benimkinde şöyle bi durum var, hani kimi bırakmaz ister de bırakamaz, ama benimki çok seviyorum diyo keyif alıyorum ben mutlu oluyorum diyo. Bırakması için bi sebep yok ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?