valla bazi arkadaslar oyle seyler yazmiski sigarayi hic icmedigim halde ve nefret ettigim halde icesim geldi.e arkdaslar madem iciyosunuz tamamda, niye bu cok iyi birseymis gibi asiliyosunuz .bazi arkadaslarda gercekden komik cok ama cok komik cahillik bu olsa gerek cayla kolayla gazozla sigarayi kiyaslamislar siz anca kendinzi kandirisiniz bizi degil cocuklariniz zehirliyosunzu ne yaziiki gercek bu siz kabul etsenizde etmesenizde...
koku tıkar rahatsız eder ama o önemli değil asıl tenine kıyafetlerine sinen duman tenden bile bebeğe yada başkasına geçiyor çok bilmişlik olmasın ben de içiyorum
flurry canım kalıbı basarım burda kocamı bırakırım sigarayı asla diyecek biçok bayan vardır.tiryakilikten beteri yok:96:
Size sigaranızla mutluluklar dilerim arkadaşım :) Ne denir ki :)
Sigara içmenin haklı bir tarafı yok elbette en doğru olan mümkün olduğu en kısa sürede kurtulmak ama sizde son cümlenizde çok acımasızca davranmışsınız...Eşi bir sigara ile tiksinecekse lütfen yarın çok geç bugün gitsin!!Bunun için sigara bahane olamaz tamam sigara içenlere 2. sınıf muamele yapıldığı doğru her ne kadar yapılmaması gerekse de ama sizde resmen kadını kadınlıktan istifaya çağırmışsınız.Kendini avutacak başka uğraşlar bul ,tabi bu beyinle alakalı ,gurbette olman sigara içmendeki haklılığı göstermiyor ,ne kötü günler yaşadım kendini sağlıklı biçimde avutmakta bir beceri ama sen en zararlısını seçmişsin , sanırım çokta pis kokuyorsundur ben senin eşin olsam cinsel ilişkiye dahi girmem ,tiksinirim!
yukarıda saydıklarınızın hiç biri mevcut değil en yıkıcı sigaraSayın Ema
merakımı mazur görün..sizin eşiniz sigara kullanmıyor muhtemelen..
ama sarımsak yiyip içki alsa yada işten terli gelse siz hemen tiksinirmiydiniz??
slmlar 1 yillik evliyim 20 yasindayim 1,5 aylik oglum var mama ile besliyorum sütüm yok cunku
benm derdim sigaram 15 yasimdan beri iciyorum yurtdisindayim ailemden cooook uzaktayim
evlendigimizde esim ictigimi biliyordu balayinda surekli alir getirirdi paket
neyse sonra hamile kaldim dogum yaptim falan filan
bebegime sut te vermiyorum icmemde bi sakinca yok yani
ama esim kiyametleri kopariyor o kadar abartiyorki bosanma meselesi bile olur bu is
yok agzina aldigini duymiyim yok bilmem ne......
ama yapamiyorum birakamiyorum ..
esimi nasil ikna ederim izin vermesi icin yoksa surekli yalan söylemek zorunda kalicam icmedim
diye :26:
Hahahaha...
Konu sigaradan cola'ya ordan, cinsel iliskiye, ordan
Sarimsak yemeye kadar geldi.
Bakalim sonu nereye varacak
sigarayı bırakmış biri olarak,hem anne olup hem sigara içen insanlardan nefret ediyorum,eşin çok haklı.benim eşim kendi çocuğumdan çok sigara keyfini düşünücekse,yani bi anne evladından çok kendini düşünüyosa bi durur düşünürdüm.derhal bırakmanı temenni ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?