Öncelikle tebrikler.. Geçmiş mesajları okudunuz mu bilemiyorum. Ben de 2 Şubat tarihinde bıraktım sigarayı..Bu arada kahve tiryakisiyim kahve sigarasız da çok güzel bir şekilde içiliyor.
Yasminberk, kararından dolayı tebrik ederim arkadaşım..ben bırakacağına inanıyorum... benim bir ayı geçti ve artık eskisi gibi değilim..bu arada püsküüte burada çok teşekkür ediyorum..verdiği moral ve desteğin bana çok faydası oldu..sende sigaranın zararlarıyla ilgili ne bulursan oku..yararı oluyor ve iyi bir şey yaptığına daha çok seviniyorsun..kolay gelsin...
Bende uzun zamandır sigara içiyorum;ama son 3-4 yıldır çok artırdım neredeyse günde 2 paket bazen daha az bazen daha çok ama bu illetten kurtulmak istiyorum.9 yaşında bir kızım var eşim ve ben sigara içerken kızım gördüğünde ağlıyor "neden bunu içiyorsunuz,beni anne ve babasızmı bırakacaksınız"diyor.Paketlerimizi saklıyor veya atıyor.Şimdi eşimle sigarayı bırakma kararı aldık ama NASIL başaracağız bilemiyorum.Yardım desteklerinizi bekliyorum.
offfffffffffffffffffffffff çok kötüyüm.....bugün sigarasız 3.günüm.biraz önce sigara kırizine girdim resmen.içimden bi ses 1 fırttan bişey olmaz diyor AMA demiştimya kararlıyım diye resmen direniyorum hatta içimdeki nikotin isteğiyle savaşıyorum...fatmasel dediğini yaptım ve hemen bişeyler okudum sigara ile ilgili... şu an daha iyiyim. 3 gündür bi iştahım açıldı ne bulsam yiyorum zaten zayıfım bu yüzden seviniyorum kilo alacağım diye .....
Canım tebrik ederim.Darsı başıma ne diyeyim inşallah bende bir gün buraya SİGARAYI BIRAKTIM BU GÜN 3-5-7 v.b yazma şerefine erişirim.
Fatmaselcim.. Bir süredir seni göremeyince olumsuz düşünmüştüm. Yanılmışım. Kararında azimli olmana çok sevindim. Tebrikler.Yasminberk, kararından dolayı tebrik ederim arkadaşım..ben bırakacağına inanıyorum... benim bir ayı geçti ve artık eskisi gibi değilim..bu arada püsküüte burada çok teşekkür ediyorum..verdiği moral ve desteğin bana çok faydası oldu..sende sigaranın zararlarıyla ilgili ne bulursan oku..yararı oluyor ve iyi bir şey yaptığına daha çok seviniyorsun..kolay gelsin...
Yardım desteklerinizi bekliyorum.
hayatımda ilk defa duyuyorum sigara bırakınca kilo verildiğini.. Ben de dahil olmak üzere tanıdığım herkes kilo aldı. Kimisi geri vermeyi başardı kimisi de yeni kilolarıyla barışık yaşamaya çalışıyor.yanlız tek zararı var onuda söyliyim 51 kiloydum bir ayda 48 kiloya düştüm,iştahınızı kesicektir,
Kafamızda gerçekten oturttuğumuza eminsek başarıyoruz. Gerisi hikaye.....ne yapacağım ben?
Sana da kolay gelsin yasmincim. Önceki mesajlara bakarsan benim sigara bırakma yöntemimle ilgili bilgiyi görebilirsin. Mesaj tekrarına girmeyeyim şimdi.BIRAKABİLMEK DAHA DOĞRUSU YENİDEN BAŞLAMAMAK İÇİN BAŞKA ÖNERİSİ OLAN VARMI?
Yasminberk ben ilk bir haftada çok bunalmıştım canım...ama gerçekten şimdi çok daha rahatım, hiçmi aklıma gelmiyor, geliyor tabii..bazen içenlere üzülerek, bazende sigarayı özleyerek..sonuç olarak sigara içmediğime çok memnunum.. `
PÜSKÜÜTcüm bir ara kadınlar kulübüne giremedim canım onun için öyle zannetmiştirsin..HAYIIIRR bir daha asla sigaraya başlamaya niyetim yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?