Sigarator kullanıp, faydasını gören var mı:(?

KanCicegi

Güçlüyüm!Çünki;Umudum Var
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
921
3
96
Diğer
arkadaşlar benim eşim sigara bağımlısıı
ve bırakması için şifalı bitkiler ararken bu kapsüle rastladımm
web sitesinde %98 olumlu sonuç alınır diyor ama
bilemedim acaba sizlerden bunu deneyip sigaradan soğuyan varmı ?
önerilerinizi bekliyorum
şimdiden tşk ederimmm....

canım sigarayla savaşanlar derneği bunun aynısını farklı isim alında satıyor ve bırakılması için destek veriyor.
ben onlarla görüştüm ve orada bir bayan 18 senenin sonunda bununla sigarayı bırakmış.
tabii %5 irade de gerekiyor dediler.
ben görüştükten sonra kendi irademle bıraktım ama sizde bir gidip görüşün isterseniz.

bende çok merak ediyorum deneyecem tek başıma bırakamazsam denerim bu ürünü 7 günde garanti weriyor we %98 başarı oranı bitkisel ürün olması bana cazip geldi önce kendim deneyecem başaramazsam bu ürünü deneyecem

arkadaşlar sigaratör gerçekten etkili olan bir ürün..biz eşimle bu ürünün satışını yapıyoruz ve bize çok sayıda olumlu telefon geliyor bu ilacı kullanarak sigarayı bırakanlardan.. hatta arkadaşlarına tavsiye ediyorlar onlar da ürün istiyor..eğer gerçekten bırakmak istiyor ama bırakamıyorsanız denemeye değer..
sigaratör.biz'den sipariş verebilirsiniz..türkiyenin her yerine üücretsiz kargo ile gönderiyoruz

Gecen sali günü basladim Sigaratör kullanmaya. O günden bu güne kadar sigara kullanmiyorum ve mutluyum...
Sigaratör bitince ne olacak bilemiyorum.

nicdur adında bir ilaçın muadili sanırım sigaratör yanılmıyorsam...
eşimin arkadşı bu nicdur denilen ilaçla bırakmış sigarayı bizde alıp kullanacağız....

Selam... Hanımağa... Nasıl gidiyor sigarator arkadaş işe yarıyor mu gerçekten? Sigarayı bırakmak istedikçe daha fazla içiyorumm delireceğim.Okulda teneffüste okul dışına çıkıp içmekten helak oldum of bir kurtulsam şundan.. Ben de uzun zamandır karar veremiyorum.
Nereden ne kadara aldın bana özelden mesaj atabilir misin?

Son düzenleme:
Selam... Hanımağa... Nasıl gidiyor sigarator arkadaş işe yarıyor mu gerçekten? Sigarayı bırakmak istedikçe daha fazla içiyorumm delireceğim.Okulda teneffüste okul dışına çıkıp içmekten helak oldum of bir kurtulsam şundan.. Ben de uzun zamandır karar veremiyorum.
Nereden ne kadara aldın bana özelden mesaj atabilir misin?

Merhaba,

bu kadar içme isteğiniz var iken yerine bir şey koyarsanız sadece hayal kırıklığına uğrarsınız.Üstelik yana döne aradıgınız bu şeyin satışı da tartışılır.

Sigarayı azalttığınız zaman, adet azaldıkça kalan sigaralarınız sizin için çok daha özel olacak. Böylece kalbiniz bir sonraki sigara içme zamanınıza kadar paketin üzerinde atacak. (tenefüs örneğini zaten vermissiniz)

8 sene içip bırakmıs su anda da profesyonel bu işi yapan birisi olacak lütfen ama lütfen içme isteğinizi bitirin. Siz içmeyi istedğiniz sürece kullandıklarınız sadece yerini doldurmaya çalışacak..

sevgiler,

arkadaşlar benim eşim sigara bağımlısıı
ve bırakması için şifalı bitkiler ararken bu kapsüle rastladımm
web sitesinde %98 olumlu sonuç alınır diyor ama
bilemedim acaba sizlerden bunu deneyip sigaradan soğuyan varmı ?
önerilerinizi bekliyorum
şimdiden tşk ederimmm....

Kanne'ciğim,

dünyadaki hiç bir sigarayı bırakma yöntemi %98 gibi bir rakamı iddia edemez. Ederse de yalandır. Evet kişi belki bırakır ama içme isteği devam ettiğinden bir süre sonra sigarayı özleyerek yeniden başlar. bu konuda istersen Dünya sağlık örgütünün araştırmalarını okuyabilirsin.

Gerekirse bende yardımcı olmaya çalışırım.

sevgilerimle,

arkadaşlar sigara beyni hızlı bir şekilde çalıştırır normal insandan daha hızlı düşünme egilimi gösterir kişi ve mutluluk hormonunu çalıştırır o anda bize bi haz verir yatıştırıcı özelligide var bunlar bir yana bide 1000 den fazla zararını anlatayım isterseniz arkadaş lazım degil bunları dogal yöntemlerlede insan yapar çukulata yiyin mutlu olun havuç yiyin sinirlerinizi alın beyin içinde proteinli gıdalar tüketin bu arada bende sigara kullanıyorum ve bırakacam:çok üzgünüm:

Merak ediyorum bu bilgilere nereden ulaştığınızı. Beynin ana beslenme kaynağı oksijen. Sigara ile karbonmonoksit yüklüyorsunuz ve beyniniz hızlı bir şekilde mi çalışıyor? Üstelik mutlulk hormanlarının beyin hücreleri ile hiç bir alakası yoktur ki tamamen hormonel bir fonksiyon.

Lütfen yanlış anladıysam düzeltin ama ortada bir yanlış var sanırım:(

Saygılar,

Kanne'ciğim,

dünyadaki hiç bir sigarayı bırakma yöntemi %98 gibi bir rakamı iddia edemez. Ederse de yalandır. Evet kişi belki bırakır ama içme isteği devam ettiğinden bir süre sonra sigarayı özleyerek yeniden başlar. bu konuda istersen Dünya sağlık örgütünün araştırmalarını okuyabilirsin.

Gerekirse bende yardımcı olmaya çalışırım.

sevgilerimle,

Ebruli Sultan, en basta merak ediyorum sigara birakma tecrübenize dayanarak mi yorumlarinzi yaziyorsunuz? Ya da neye dayanarak böyle yaziyorsunuz merak ettim.

Bu %98 gibi iddiasi bence sigarayi birakmaya kararli herkes icin önemli midir bilemem ama benim icin cok önemliydi.

Ebruli Sultan, en basta merak ediyorum sigara birakma tecrübenize dayanarak mi yorumlarinzi yaziyorsunuz? Ya da neye dayanarak böyle yaziyorsunuz merak ettim.

Bu %98 gibi iddiasi bence sigarayi birakmaya kararli herkes icin önemli midir bilemem ama benim icin cok önemliydi.

Dünya Sağlık Örgütü destekli olan profesyonel bir klinikte proje koordinatörüyüm. Kısacası işim bu:) Zamanında sigara içmiş olmamda, içicileri daha iyi anlamamı sağlıyor tabii.

Başarı oranına gelince, bağımlılıklada başarı oranı için 12 aylık zaman dilimleri ölçülür. İlaç- makine vs. ile bırakılması durumunda, evet! sigara bırakılır ancak kesin yani sürekli bir çözüm olmaz. Yeniden başlama oranınız çok yüksektir. bu oran hesaplanmadan başarı oranı verilir.

Kendim böyle bir yöntemde çalıştığım için değil, bu yöntemle bırakıp inandığım için burada çalışıyorum emin olun.

sevgiler,

Dünya Sağlık Örgütü destekli olan profesyonel bir klinikte proje koordinatörüyüm. Kısacası işim bu:) Zamanında sigara içmiş olmamda, içicileri daha iyi anlamamı sağlıyor tabii.

Başarı oranına gelince, bağımlılıklada başarı oranı için 12 aylık zaman dilimleri ölçülür. İlaç- makine vs. ile bırakılması durumunda, evet! sigara bırakılır ancak kesin yani sürekli bir çözüm olmaz. Yeniden başlama oranınız çok yüksektir. bu oran hesaplanmadan başarı oranı verilir.

Kendim böyle bir yöntemde çalıştığım için değil, bu yöntemle bırakıp inandığım için burada çalışıyorum emin olun.

sevgiler,

Ebruli Sultan, gene de bence "sigara icme oraniniz yüksektir,, kelimesi hosuma gitmedi canim. profesyonel klinikte calissaniz bile olumlu etki etmeye özen gösterin.
Ben inaniyorum ki; kullanilan kelimeler agizdan cikan kelimeler bile bir terapi gibi geliyor insanlara ya da etkiliyor bir sekilde.
Konuyu büyütmek degil amacim...
sevgiler

Bu ürünü kullanan baska kimse yok mu arkadaslar? Ablam iki gün icmemis ama cok bas dönmesine dayanamayip sigaratörü birakip, sigaraya devam etmis :((((
bildigim kadariyla yan ekisi yok!

Back
X