Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam... Hanımağa... Nasıl gidiyor sigarator arkadaş işe yarıyor mu gerçekten? Sigarayı bırakmak istedikçe daha fazla içiyorumm delireceğim.Okulda teneffüste okul dışına çıkıp içmekten helak oldum of bir kurtulsam şundan.. Ben de uzun zamandır karar veremiyorum.
Nereden ne kadara aldın bana özelden mesaj atabilir misin?
arkadaşlar benim eşim sigara bağımlısıı
ve bırakması için şifalı bitkiler ararken bu kapsüle rastladımm
web sitesinde %98 olumlu sonuç alınır diyor ama
bilemedim acaba sizlerden bunu deneyip sigaradan soğuyan varmı ?
önerilerinizi bekliyorum
şimdiden tşk ederimmm....
arkadaşlar sigara beyni hızlı bir şekilde çalıştırır normal insandan daha hızlı düşünme egilimi gösterir kişi ve mutluluk hormonunu çalıştırır o anda bize bi haz verir yatıştırıcı özelligide var bunlar bir yana bide 1000 den fazla zararını anlatayım isterseniz arkadaş lazım degil bunları dogal yöntemlerlede insan yapar çukulata yiyin mutlu olun havuç yiyin sinirlerinizi alın beyin içinde proteinli gıdalar tüketin bu arada bende sigara kullanıyorum ve bırakacam:çok üzgünüm:
Kanne'ciğim,
dünyadaki hiç bir sigarayı bırakma yöntemi %98 gibi bir rakamı iddia edemez. Ederse de yalandır. Evet kişi belki bırakır ama içme isteği devam ettiğinden bir süre sonra sigarayı özleyerek yeniden başlar. bu konuda istersen Dünya sağlık örgütünün araştırmalarını okuyabilirsin.
Gerekirse bende yardımcı olmaya çalışırım.
sevgilerimle,
Ebruli Sultan, en basta merak ediyorum sigara birakma tecrübenize dayanarak mi yorumlarinzi yaziyorsunuz? Ya da neye dayanarak böyle yaziyorsunuz merak ettim.
Bu %98 gibi iddiasi bence sigarayi birakmaya kararli herkes icin önemli midir bilemem ama benim icin cok önemliydi.
Dünya Sağlık Örgütü destekli olan profesyonel bir klinikte proje koordinatörüyüm. Kısacası işim bu:) Zamanında sigara içmiş olmamda, içicileri daha iyi anlamamı sağlıyor tabii.
Başarı oranına gelince, bağımlılıklada başarı oranı için 12 aylık zaman dilimleri ölçülür. İlaç- makine vs. ile bırakılması durumunda, evet! sigara bırakılır ancak kesin yani sürekli bir çözüm olmaz. Yeniden başlama oranınız çok yüksektir. bu oran hesaplanmadan başarı oranı verilir.
Kendim böyle bir yöntemde çalıştığım için değil, bu yöntemle bırakıp inandığım için burada çalışıyorum emin olun.
sevgiler,