171 i aradım
hastaneden randevu verdiler
3 aylık ilaç tedavisi verdiler
netice 3 senedir ağzıma koymadım
ben bıraktımsa herkes bırakır
ben 12 sene günde 1 paket içtim
çok pişmanım keşke içmeseydim
amin inşallahBu illetten pek kurtulnı görmedim.:) masaallah ne güzel bırakmışsın darısı babama'
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hanımlar merhaba, ne yazıkki sigara içiyorum.. bırakmaya çalışıyorum..
öğrenci oldugum için hem maddi olarak bütçemi çok sarsıyor hemde zararını söylememe gerek yok..
3 senedir düzenli olarak içiyorum.. onun öncesinde de içtiğim oluyordu..
sabah uyanır uyanmaz ilk aklıma gelen sigara oluyor.. aç karnına içiyorum..
günde bi paketi buluyor..
şimdi ben bırakmak istiyorum ama bırakan arkadaşlara bi sorum var.
ben azalta azalta bırakim diye düşünüyorum ama bazı kişilerde bi anda bıçak gibi kesip atıcaksın hiç içmiceksin diyolar.
bu şekilde başarabilecegimi pek sanmıyorum bi anda yani
sizler nasıl bi yol izlediniz merak ediyorum umarım faydası olur bana da kurtuluruz şu illetten..
öğrenci oldugum için hem maddi olarak bütçemi çok sarsıyor hemde zararını söylememe gerek yok..
ben azalta azalta bırakim diye düşünüyorum ama bazı kişilerde bi anda bıçak gibi kesip atıcaksın hiç içmiceksin diyolar.
sizler nasıl bi yol izlediniz merak ediyorum umarım faydası olur bana da kurtuluruz şu illetten..
Ben internette bir video gördüm şimdi paylaşmak etik mi bilemeyeceğim ama o yöntemle bırakan çok olmuş diyorlar yani yazmışlar altına falan. sigarayı üstüne giderek bırakıyorlardı. yani uzun uzun tıkanasıya kadar çekiyordu adam canı isteyince hani çok yoğun içince canın ister ama boğazın izin vermez ya o yolla bırakmış.
ayrıca azaltarak olmaz babam 20 sene falan içti çok şey denedi yok bant yok şu bu sonra bi anda bıraktı 13 yıldır hiç içmiyor ama çok sayıklardı ah bi sigara içsem diye
annem de istedi mi şak diye bırakabiliyor
ben mi? benim bırakmaya pek niyetim yok
ben bastaki metodu denemistim. 2 pakete yakin sigarayi nefes almadan ictim, acayip midem bulandi. ertesi gun ise ne salakmisim o kadar sigarayi bosa haradim diyerek icmeye devam ettim
aslinda diyet gunlugu gibi sigarayi birakma gunlugu olabilir.
ben bastaki metodu denemistim. 2 pakete yakin sigarayi nefes almadan ictim, acayip midem bulandi. ertesi gun ise ne salakmisim o kadar sigarayi bosa haradim diyerek icmeye devam ettim
aslinda diyet gunlugu gibi sigarayi birakma gunlugu olabilir.
Allah iyiliğinizi versin gece gece çok güldüm
Yorum yapan arkadaşlar tek tek okuyorum önerilerinizi teşekkür ediyorumm
bu nikotin bandını elktronik sigarayı falan araştırdımda biraz memnun olandan çok şikayet eden var o yüzden kafam pek bi karıştı paketimde son 5 sigara kaldı heycan dorukta
Allah iyiliğinizi versin gece gece çok güldüm
Yorum yapan arkadaşlar tek tek okuyorum önerilerinizi teşekkür ediyorumm
bu nikotin bandını elktronik sigarayı falan araştırdımda biraz memnun olandan çok şikayet eden var o yüzden kafam pek bi karıştı paketimde son 5 sigara kaldı heycan dorukta
ay güldüm arkadaşım kusura bakma
deme öyle ben o metoda çok güveniyordum yani bir gün bırakmak istesem öyle bırakırım diye düşünüyordum yıkma umutlarımı
ama böyle hiç aralıksız arka arkaya çekiceksin sigarayı öyle diyorsun değil mi?
hiç bırakmak gibi bir gayem yok ya seviyorum mereti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?