Sigarayi birakma derdi

Bebeginize cok zararli ben hamile oldugumu ogrendigim gun sigarayi biraktim. Dogumdan sonra 2 3 ay hic icmedim
Sonra yeniden basladim birakmak istiyorum takipteyim
Keşke ben de istikrarlı olabilsem. Ama azalttim baya. Bugün mesela sadece bir tane içtim:) bu da benim için bir başarı 😁 sizi tebrik ediyorum 👏👏👏

İnsan bir aloskanlıgı 21 gunde edınırmıs. Bır alıskanlıktan vazgecmek ıcınde 21 gun sabretmesı erekırmıs yanı 21 gun alıskanlık edınıp, 21 gunde alıskanlıktam vazgecrmıs.1 haftanız bıtmıs 2 hafta daha sabredın sonra oh miss gibi bi hayatıbz olcak🙏😊 valla yanlıs anlamayın ben kokusuna bıle tahammul edemıyorum hele toplu tasımalarda falan ıcıp bınıyolar ya o kokuyu solumak zorunda kalmak. Sırf buyuzfen esıme araba aldırdım. Bıktım sogara kokusu solumaktan. Esımle ılk tanıstıgmz zamnladda ılk sordugum soru sıgara kullanıyormusun. Ne sıgara ne alkol cok sukur yok ıkmızdede ama annem ıcıyor hemde 17 yasından berı ne dedıysek naptıysak bırakmadı babam bosanırım bıle dedı gızlo gızlı ıctı gene bırakmıyor😔

Ya aslında sıgarayı bırakanlarda zamanla o koku tıksınc gelıyor ve ıyıkı bıraktım dkyolar. Pekı tekrar baslayanlar basıl baslıyorkı. Cok tuhaf. Bnm dedem su kahvelı sekerler varya ondan yıye yıe bırakmıs sogara aklına gelınce agzına seker atmıs. Cok gencken. Yaslandı yıne oyle yapıyordu hatta bıxı ne zamn gorse seker verırdı meger sıgarayı bırakmak ıcın bu sefer seker bagımlısı oldu 😊 oda ileri yasta prhanlarında mantar yapmıs tabı yaslı dahada ılerldıkce vefat ettı. Yanı bırakmak ıcın tek bırseye bagımlı kalmayın cekırdek seker oste ne bıleym sogara gelınce akla sureklı degısık seylerle ıhtıyacınızı gıderın

Ya aslında sıgarayı bırakanlarda zamanla o koku tıksınc gelıyor ve ıyıkı bıraktım dkyolar. Pekı tekrar baslayanlar basıl baslıyorkı. Cok tuhaf. Bnm dedem su kahvelı sekerler varya ondan yıye yıe bırakmıs sogara aklına gelınce agzına seker atmıs. Cok gencken. Yaslandı yıne oyle yapıyordu hatta bıxı ne zamn gorse seker verırdı meger sıgarayı bırakmak ıcın bu sefer seker bagımlısı oldu 😊 oda ileri yasta prhanlarında mantar yapmıs tabı yaslı dahada ılerldıkce vefat ettı. Yanı bırakmak ıcın tek bırseye bagımlı kalmayın cekırdek seker oste ne bıleym sogara gelınce akla sureklı degısık seylerle ıhtıyacınızı gıderın
Ben de 4 ay bırakıp tekrar baslayan biri olarak şöyle söyleyebilirim mesela bir ortam oluyor muhabbet sohbet çok güzel bi tane yakayım sonra yakmam diyorsun hatta gerçekten baya da süre yakmiyorsun sonra aradan bi süre geçiyor bi tane daha yakıyorsun ortamda böyle ortamlarda tek tük yakayım bisey olmaz diyorsun ayda yılda bir sonra bir bakmışsın tekrar paket almissin

Bebeginize cok zararli ben hamile oldugumu ogrendigim gun sigarayi biraktim. Dogumdan sonra 2 3 ay hic icmedim
Sonra yeniden basladim birakmak istiyorum takipteyim
ya iste ben de hamileliklerimde aynen öyle yaptim.dogumdan belli bir süre sonra da başlıyordum.aslinda iyi bırakma fırsatıymış.keske başlamasaydım.neyse geç degil simdi de bıraktım yani insallah. bu tek tük içmeler beni uzuyor.
Ben de 4 ay bırakıp tekrar baslayan biri olarak şöyle söyleyebilirim mesela bir ortam oluyor muhabbet sohbet çok güzel bi tane yakayım sonra yakmam diyorsun hatta gerçekten baya da süre yakmiyorsun sonra aradan bi süre geçiyor bi tane daha yakıyorsun ortamda böyle ortamlarda tek tük yakayım bisey olmaz diyorsun ayda yılda bir sonra bir bakmışsın tekrar paket almissin
ay insallah o duruma gelmem.ne bileyim asla siklastirmiyorum.benim gibi sigara ic3nler daha da bir zorlaniyor zaten.ben nikotin bağımlılığından cok sigara keyfî bagimlisiydim.ondan yapiyorum bu arada icmeyi

Back
X