- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Kac senedir kullaniyorsunuz?Çok zor bırakması. Ben kanser geçirdim yine birakamadim suan hamileyim hala bırakmıyor um. (Günde 3 tane iciyorum )
Hayır aramadım. Yardımcı oluyorlar mı denemekte fayda var mıdır?Alo 171'i aradınız mı hiç?
Hayır aramadım. Yardımcı oluyorlar mı denemekte fayda var mıdır?
Gerçekten 171'i arayıp da fayda gören var mı ki .Hayır aramadım. Yardımcı oluyorlar mı denemekte fayda var mıdır?
Gerçekten 171'i arayıp da fayda gören var mı ki .
Ben de merak ediyorum.
Ağız yarası mı?? O niyeBen yaklaşık 20 yıldan sonra bıraktım
Her şey beyinde biter, gerçekten isterseniz bırakırsınız
Şunu söyleyeyim ilk baştan el alışkanlığı, nikotin ihtiyacı ve ağız yaraları zorlayabilir ama en fazla ilk 1,5-2 ay sonrasında tamamen kurtulursunuz bu illetten
Ben 4 yıldan beri kullanıyorum o yüzden çabuk bırakabileceğimi düşünüyorum umarım da öyle olur. Bir iki gün irade mi test edeyim. Eğer altından kalkamassam burayı bi deneyeceğimBırakma işi motivasyon işi. Zaten bağımlılık derecesi az ise telefonla daha kolaylaşıyor işler.
Bağımlılık çoksa hastanelerin sigara bırakma polikliniklerine randevu alıyorlar.
Tek korkum sinirlendiğimde ne yapacağımKafanda bitirdiysen bırakırsın. Birden kes ilk hafta biraz zorluyor ama sonrasında daha rahatlıyosun ama iradeni korumak zorundasın çünkü her zaman çok çekici gelicek sana.
Umarım hedefine ulaşırsın :)
Kahve sigara keyfi elveda...Ne güzel kendinin farkındasın evet gerçekten çok pis kokuyor hele o güzelim şampuan kokması gereken saçlarbir şeye alışmak için 21 gün gerekiyor o 21 günü atlatırsan gerisi istek olarak kalıyor onuda yavaş yavaş unutursun inş.
işte o zaman iraden devreye giricek sinirini yatıştıracak başka uğraş bulacaksın :)Tek korkum sinirlendiğimde ne yapacağım
Çünkü hemen kahve sigara yapasım geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?