- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Ciğerlerimden 70 yas yasında ki neneler dedeler gibi sesler geliyor. Birde konuşurken boğazımda o malum birikintiden oluşuyor. Sesim gidiyor felan. Bi toplulukta konuşamıyorum yahu artık. Utanıyorum. Kaç yaşında kız sigara tiryakisi olmuş diyorlardı kesin arkamdan.Ben de bikac kere bırakmaya çalıştım. Ama malesef olmadı. Şu an son 3 sigaram var ve bugün birakmaya kararliyim. Hamilelik planlıyorum. Kullandığımız kelimeleri degistirirsek algimizi da degistirebiliriz. O yuzden ben sigarayi biraktim demiycem. Kanseri biraktim diyerek motive olmayi planliyorum. İşe yarar umarım
Allah'tan iradem kuvvetli.Tam sınırlara gelip sonra geri dönebiliyorum.işte o zaman iraden devreye giricek sinirini yatıştıracak başka uğraş bulacaksın :)
Ben 12-13 sene kullandıktan sonra bırakmıştım. yanımda 3-4 kişi sigara içtiğinde bile ben içmicem diye reddetmiştim. Eğer gerçekten istiyorsan yaparsın tereddüt etme.
Benim eşimde içiyordu biz sevgili olmadan bıraktı çünkü ben sigara içen biriyle yapamamKahve sigara keyfi elveda....
Artık parfüm kokmak istiyorum, saçlarım mis gibi şampuan koksun ellerim mis gibi krem koksun. Kadın gibi kadın olmak istiyorum.bu isteğinden dolayı senı çokkk tebrik edıyorum,hiç kullanmamış biri olarak sölüyorum,çok üzücü inanın sogara içenlere çok üzülüyorum
Aynen bende de öyle. Gel birlikte birakalim. Birbirimizi motive ederiz. Ben de kokudan ve sabah uyaninca o tattan biktim artik. Sigara keyfini cok seviyorum ama bi yandan da basladigim gune lanet olsun diyorumCiğerlerimden 70 yas yasında ki neneler dedeler gibi sesler geliyor. Birde konuşurken boğazımda o malum birikintiden oluşuyor. Sesim gidiyor felan. Bi toplulukta konuşamıyorum yahu artık. Utanıyorum. Kaç yaşında kız sigara tiryakisi olmuş diyorlardı kesin arkamdan.
Ya ne güzel.Benim eşimde içiyordu biz sevgili olmadan bıraktı çünkü ben sigara içen biriyle yapamamayda yılda bir vanilyalı puro içer nargile içeriz bazen ( hiç dumanlı bir şey içmedim hayatımda nargile hariç) memnun hayatından 10 yıl oldu nerdeyse
Sinirlendiğimde canım sıkıldğında içer miyim diye korkuyorum. Mesela bugün sabahtan beri bir tane içtim. Canım istemedi daha fazla. Sonra düşündüm madem canım istemiyor ve bundan bu kadar rahatsızım. (tırnaklarım sarardı sigara tutmaktan) Neden bırakmıyorum dedim kendi kendime ve bırakacağııımm.... Sigaraya verdiğim parayla şuan yemin ederim ev peşinatına girmiştim.Beyinde bitiyor, güclü bir motivasyonla birakabilirsiniz.
Senelrce kullanip pat diye biraknlarlar da var. Onlar iradelerini kullaniyorlar.
Iradeniz güclü olsun ve vucudunuza siz emir verin.
Neden birakamayasin. Komutu ver ve sabret.
Peki şuan canın istiyor mu ? Ah şimdi olsada içsem gibi ve ya kahvemin yanında bir tane içsem gibi ?10 yıl, günde 1,5 -2 paket sigara içiyordum. Birden bıraktım. Tabiki çok zordu. 3. Günün akşamı gece saat 1 gibi kriz geçirdim. Tüm dolapları indirip zulaya koyduklarimdan aradım. Bulamadım. Yaklasik iki saatlik aramanın ardından bi durdum, kendimi hayatım boyunca o kadar kötü hissettigimi hiç hatırlamıyorum.
Bagimliyim diye kabul ediyorum, ama o an tamam artık buraya kadar dedigim an oldu.
Bir de Alan Carr ile Sigarayı anında bırakın diye bir kitabı var. Çok da mantikli gelmişti. O da destek oldu, okumani tavsiye ederim.
2013 mayıs 1 den beri ekimi surmedim sigaraya.. darısı başınaseve seve psikolojik destek verebilirim.
Kahve sigara keyfi elveda....
Ya bendee.... Keyifle içiyorum sonra lanet olsun diyorum..Aynen bende de öyle. Gel birlikte birakalim. Birbirimizi motive ederiz. Ben de kokudan ve sabah uyaninca o tattan biktim artik. Sigara keyfini cok seviyorum ama bi yandan da basladigim gune lanet olsun diyorum
Bütün arkadaşlarım tiryaki.Bende bırakamayanlardanım malesefgeçmişte bazı denemelerim oldu fakat sonuç hüsran. Yanımda sigara içilmesi etkiliyor ve tekrar başlıyorum. Başarılı bir yöntem bulursanız bilmek isterim. Umarım başarırsınız.
Keşke bende öyle olsaydım. Annem bin kere dedi. Kızım şunu keyif için iç bari kahvenin yanında bir tane arkadaşlarının yanında bir tane diye.Ya bende arada tek tük kullanıyorum ama
İçme imkanım varsa fırsatı kaçırmam
Evde tatilde içerim ama onun dışında aklıma bile gelmez
Kahve ve sigarası ikili benim için leyla mecnun gibiHayır değil yawf, sigarayı bıraktığınız ertesi gün bile kahve içmeye devam ettim. İrade ile, zorlayarak bırakmaya çalışmak iradeyi daha zorluyor.Bırakmak isteyen herkese kesinlikle Allen Carr in "sigarayı anında Birakin" kitabını öneriyorum.
Kitap 10 lira. Bi paket sigara fiyatina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?