- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
- Konu Sahibi noclearmind
-
Peki şuan canın istiyor mu ? Ah şimdi olsada içsem gibi ve ya kahvemin yanında bir tane içsem gibi ?
Sigara içmeyen rahatsız olan bir sevgili bulmak en etkili yöntemYa ne güzel.
Umarım eşiniz gibi irademe sahip çıkarım. Artık tamamen bıraktığıma emin olduktan sonra bende ayda yılda bir aromalı bi şeyler içebilirim.
Bilimsel olarak açıklamak gerekirse (aşağıdaki yazıyı alıntı yapabilirim)Ağız yarası mı?? O niye
Araştır bütün zararlarını sana neler yaptığını kimlere neler yaptığını kimin Nasıl anasını ağlattığını iyice araştır.
Ben 10 yıl kullandım ve bu şekilde bırakabildim,kanser türlerini özellikle ağız kanserini araştır bilmediğin tek nanesi kalmasın emin ol bırakırsın.
Ay yok bende işlemiyor. En son ex sevgilim. Elimi öperken leş gibi kokuyor elin dedi. İtti bide elimi. Dedim sanane la ben kimleri bıraktım sigarayı bırakmadım tek yoldaşım o benim.Sigara içmeyen rahatsız olan bir sevgili bulmak en etkili yöntem
Ayy ben çok utanırdım valla kötü kokma fobim vardaAy yok bende işlemiyor. En son ex sevgilim. Elimi öperken leş gibi kokuyor elin dedi. İtti bide elimi. Dedim sanane la ben kimleri bıraktım sigarayı bırakmadım tek yoldaşım o benim.
Ama ne kadar yıl kullandıgınza bağlı uzun yıllar tiryaki miydiniz ?Ben sigarayı çok seven biri olarak bıraktım :) ilk 1 hafta çok ama çok zorlandım. Bilhassa akşam yemeklerinden sonra. 31.09 da tam 3 sene olacak bırakalı :) ama hala canım istiyor. Biliyorum ki bir fırt çeksem arkası gelecek. Ben inat uğruna başlamıyorum
Eczanalerde bırakmak için bi şeyler satılıyor acaba onları mı denesek?Benim amcam otuz senelik içiciydi. Sürekli bırakmaya çalışıyordu tekrar başlıyordu falan. En son günde 3 paket içen bi komşusu bi merkezde bırakmış. Kafasına yatmış o da gitmiş. Ordan çıktığından beri bıraktı sigarayı. Beş ay oluyor. Bilmesem nasıl biri olduğunu inanmazdım ama ilginçtir oluyo yani. Ben de bırakmak istiyorum. Daha önce denedim dördüncü günü içtim tekrar. Sanırım bu yöntemi deneyeceğim.
Ay benim hiç öyle şeylerim yoktur. O kendisine baksın ilk. Ot içen adam kalkıp bana sigarayı bırak derse bende öyle haşlarım onu.Ayy ben çok utanırdım valla kötü kokma fobim varda
Ya bende en çok onda şikâyetçiyim bebek gibi yüzüm vardı bembeyaz... Şimdi sapsarı... Gözaltlarım morardı.Sigarayı şöyle bi 7 ay kadar önce bıraktım. 10-12 senedir içiyordum.
İrade işi, herkes yapabilir, her içen bırakabilir... Bırakıyorum diyeceksin, kafana koyacaksın, bırakmak için de yılmayacak çabalayacaksın.
Benim hamilelik durumu gelişti, doktorum günlük 4 taneye kadar içebilirsin dediği halde
çok pis vicdan yaptım, ağlaya ağlaya bıraktım.
İlk 3-4 hafta yer yer zorladı, sinirden ona buna sardım, çekirdekti şuydu buydu derken şimdi sanki hiç sigara içmemiş gibiyim
Her şeyin tadı daha leziz, yüzümün rengi sarı değil meğer beyaz-pembeymiş, güzelmişim kız ben baya baya sigara yorgun gösteriyormuş, sabahları boğazım kurur gibi olurdu artık o his yok ve saçlarım-giysilerim-evim mis gibi kokuyor.
Yaa çok çok içsem canım sıkkın olsa 1 paket bir haftada 10 günde biter yaniKeşke bende öyle olsaydım. Annem bin kere dedi. Kızım şunu keyif için iç bari kahvenin yanında bir tane arkadaşlarının yanında bir tane diye.
Yok olur mu benim günde 1 paket içmem gerek, yoksa olmaz.
dediğim akrabam şu en bilindik ilacı da kullanmış. İlacı bıraktıktan 3 ay sonra tekrar başlamış. Sanırım kişiden kişiye değişiyor="BaBing, post: 47607579, member: 625198"]Eczanalerde bırakmak için bi şeyler satılıyor acaba onları mı denesek?
Ağız kanserini araştır insanların bedenlerini incele
Ama ne kadar yıl kullandıgınza bağlı uzun yıllar tiryaki miydiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?