• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sigarayı biraktiktan sonra hayata tutunamama sorunsalı

yelizzce1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
1.575
1.538
63
Zaten çok icmiyordum 3 günde 1 paket giderdi ama simdi onu da bıraktım. Birkaç gündür icmiyorum ve çok zorlaniyorum :( hele kahve sigarasız kesinlikle gitmiyor. Neyse bir şekilde alisacagiz ama en büyük problem uykusuzluk. Geceleri uyuyamiyorum mesela dun 12 de yatağa girdim ama saat 4 e kadar uyuyamadim, uykum gelsin diye salonda hayvan belgeseli açtım yine uyuyamadim. 4 ü geçince sizmisim artik . bu büyük problem benim için çünkü sabahları işe giderken büyük sorun yaşıyorum o kadar uykusuzluktan sonra. Bu gidisle yeniden baslicam :(

Siz neler yasadiniz bu süreçte ?

baslama arkadasim az sabret gecicek.birkacgun gecmis bak neguzel.darisi bAsima insallah . cok istiyorum bende birakmayi
Siz de bırakın madem. Ama azaltmadan dan diye bırakın gitsin. Ben artik merdiven cikamadigimi biraz yurusem tikandigimi fark ettiğim için bıraktım.

Ben içiciyim. ‘’Bırakınca hayat kaliten arttı mı?’’ Diye sormaya geldim. Görüyorum ki psikolojik buhrandasın. Umarım kısa sürede geçer.

Ben bu buhranı yaşamamak için sigarayı bırakmıyorum. Tercih diyelim.

Saldıranlar olursa cevap vermeyeceğim ama tekrar iliştireyim şuraya: tercih.

Ben terapi ile bıraktım. Bir ayı geçti. İki saatim kötü geçti sadece. .onun dışında sinir stres uykusuzluk hiçbirini yaşamadım. Çay, kahve içmek daha iyi geldi hatta. İştahım da beş sene önce bırakmama göre çok daha azdı.

Ben içiciyim. ‘’Bırakınca hayat kaliten arttı mı?’’ Diye sormaya geldim. Görüyorum ki psikolojik buhrandasın. Umarım kısa sürede geçer.

Ben bu buhranı yaşamamak için sigarayı bırakmıyorum. Tercih diyelim.

Saldıranlar olursa cevap vermeyeceğim ama tekrar iliştireyim şuraya: tercih.
Valla ben saldirmam. Ben de çok keyifle iciyordum çünkü. Az ama öz içmekti benimki. Ama 34 beden olmama rağmen iki merdiven ciksam tikaniyordum, hatta spora başlamıştım doğru dürüst koşamadigim için o zaman da bırak demişti antrenör. İlerisi için gerekli bırakmak, uzun vadede kanser gibi hastalıkları tetikliyor. Yoksa tabii ki bana sorsan içmek isterim.

Ben terapi ile bıraktım. Bir ayı geçti. İki saatim kötü geçti sadece. .onun dışında sinir stres uykusuzluk hiçbirini yaşamadım. Çay, kahve içmek daha iyi geldi hatta. İştahım da beş sene önce bırakmama göre çok daha azdı.
Ben enişteme nasıl bıraktığını sordum ve hiç azaltmadan bir anda pat diye bıraktığını söyledi. Ondan feyz alarak ben de boyle bir yol denedim, ki zaten az iciyordum 3-4 günde 1 paket. Sinir stres değil de insan istiyor yani ilk birkaç gün. Bir de uyuyamadigim için şikayetçiyim.

Valla ben saldirmam. Ben de çok keyifle iciyordum çünkü. Az ama öz içmekti benimki. Ama 34 beden olmama rağmen iki merdiven ciksam tikaniyordum, hatta spora başlamıştım doğru dürüst koşamadigim için o zaman da bırak demişti antrenör. İlerisi için gerekli bırakmak, uzun vadede kanser gibi hastalıkları tetikliyor. Yoksa tabii ki bana sorsan içmek isterim.
herseye zarar.cildine ustun basin kokuyor.icerken keyif aliyoruz ama.

Bende icenlerdenim .Birakmak iyisi ama bu kadar hyat stresinde bana iyi geliyor ben birakmak istemiyorum.
Sanirim birakmak istesem icmem.

="kitapkadinnx, post: 54003027, member: 797332"]Ben enişteme nasıl bıraktığını sordum ve hiç azaltmadan bir anda pat diye bıraktığını söyledi. Ondan feyz alarak ben de boyle bir yol denedim, ki zaten az iciyordum 3-4 günde 1 paket. Sinir stres değil de insan istiyor yani ilk birkaç gün. Bir de uyuyamadigim için şikayetçiyim.
o zaman dayanacaksınız bi on gün. Sinir stres olmuyorsan bu çok iyi bişey. Ben kendi başıma bırakmaya çalıştığımda çatacak yer arıyordum.

o zaman dayanacaksınız bi on gün. Sinir stres olmuyorsan bu çok iyi bişey. Ben kendi başıma bırakmaya çalıştığımda çatacak yer arıyordum.
aynn bende oyle valla.sinir kupu oluyorum.aslinda sigara icenlee icmeyenlere gore daha sinirli ve stresli oluyormus.sigara kullanmanin bahanesi sanirim.sigara icince bisey degisuyormu yok

Bende icenlerdenim .Birakmak iyisi ama bu kadar hyat stresinde bana iyi geliyor ben birakmak istemiyorum.
Sanirim birakmak istesem icmem.
Ben de mesela gecen yaz hayatta bırakmayı bile düşünmezdim.birçok sorun vardı çünkü ama bu sorunları astigim için cesaret edebildim birakmaya. Aksi halde zordu. İnşallah siz de birakabilirsiniz.

Back
X