sigarayı biraktiktan sonra hayata tutunamama sorunsalı

="seker15, post: 54003129, member: 726793"]aynn bende oyle valla.sinir kupu oluyorum.aslinda sigara icenlee icmeyenlere gore daha sinirli ve stresli oluyormus.sigara kullanmanin bahanesi sanirim.sigara icince bisey degisuyormu yok
Sigara kendi yarattığı boşluğu yarım saatliğine dolduruyor biz de onu keyifli bişey sanıyoruz. Aslında keyfimizi bozan o an onun yokluğu. Sigara içmeyenlerde o yokluk olmadığı için daha mutlu ve stressizler.

aklina geldiginde baska seylerle oyalan.dayan arkadasim simdi bende senden ilham aldim
Ya zaten aşırı derecede aramiyorum. Sadece kahve içerken iyi giderdi. Tek uyku problemi sorun benim için. Siz de bırakın birkaç gün deneyin bakalım dayanabiliyor musunuz? ( market sahibi arkadaşımın babasi ona tembih ettim abicim ben istesem de sigara satma bana sakin diye :d )

sigarayı bırakınca kilo alanı, başka şeylere saranı vs gördüm de uykusuz kalanı görmedim. ne alakası var ki?

sigarayı bırakınca kilo alanı, başka şeylere saranı vs gördüm de uykusuz kalanı görmedim. ne alakası var ki?
Bilmem, belki bir enerji geliyor ya ondandir. İnternetten baktım da varmış boyle bir şey. Birkaç gün içinde düzeliyormuş. Ben sigara içip uyurdum hep, bi guzel mayıştıtırdı. Deliksiz uyurdum hem de. Simdi boşluğa düştüm .

Ben de bu kervana üyeyim şu dk itibariyle yine bu gün bırakacam dedim bir baktım bir baktım marketten aldım tüttürüyorum yine allah kahretmesin beni yahu bir de işyerindeki herkes içiyor Of

Ben de bu kervana üyeyim şu dk itibariyle yine bu gün bırakacam dedim bir baktım bir baktım marketten aldım tüttürüyorum yine allah kahretmesin beni yahu bir de işyerindeki herkes içiyor Of
Ben bu durum olmasın diye market sahibine bana sigara satmamasi için tembihte bulundum , tanıdık olduğu için. Ama hangi birine soyleyeceksiniz. İrade göstermek lazim.

Bende icenlerdenim .Birakmak iyisi ama bu kadar hyat stresinde bana iyi geliyor ben birakmak istemiyorum.
Sanirim birakmak istesem icmem.
Cok sacma ama bende birakmak istemiyorum.
istesem birakirim ama icmek istiyorum
sinir stres olmasada keyfine bile icerim sanirim.
ilginc:KK53:

Uykusuzluk için ayran yoğurt vb. tüketin yatmadan 2 saat önce.bu iyi gelebilir uykuya dalmanıza.
Azıcık daha sabredin 7gün sonra normalleşecek 15gün sonra sıfır buhranlı günlere merhaba dersiniz.
İnşallah ya. Tamamen kurtulmak istiyorum. Ben de sigaradan rahatsız olayım istiyorum, "şunu yanımda içmeyin yiaaa çok kotu kokuyo demek istiyorum " sigara kullanmiyorum demek istiyorum. Bunu yasamak istiyorum :d

Bende yilbasinda birakacagim.hic bir faydasi yok mis gibi dus aliyorum parfum sikiyorum ustune igrenc sigara kokuyorum.
Hem maadi hem manevi zarar

24 saati ite kaka buluyor.
Ama canın çekmesin kahveyle,nescafe.
Yine çok aşırı değilmiş. Bizim bi arkadaş günde 2 paket içiyordu, tabi oylelerinin bırakması daha zor bana gore. Ben Allahtan birkaç yildir ogrencilikti işsizlikti derken parasızlıktan öyle devamlı paket alamiyordum :d şimdi memurluk oldu çok şükür ama sigarayı bıraktım, o parayla kilo almamak için spora gidicem :D

20 yildır içen esim bıraktı bende 6 yıldır içiyordum bende bıraktım hemde bir an da inat ettik bıraktık.Ilk başlarda çok sinirliydim ilk 1 ay kafa göz dalasim geliyordu eşime o da herşeye oflayip pufluyodu adam hayatında tespih tutmamış inanirmisin gitti tespih aldı sonra baktı kro gibi gorunuyorum dedi boncuklu bileklik aldı aklına geldikçe onu çevirdi durdu bende sakiz cignedim habire ama şimdi aklımıza bile gelmiyor. İrade ve inat meselesi.Bosuna para vererek Allah'in verdiği sağlam ciğere niye zarar veririz ki....
Bu arada 7 kilo verdim bana ters etki yaptı sanırım..

O 1,5 pakete yakın içerDi hatta sinirlendiginde 2 paket. Bende günde 1 paketti

Back
X