Sığınma evine....

Allah yardımcınız olsun. Benim teyzemde şiddet görüyordu.Sizin ailenizden de korkup çekinmiyor ki onların yanında da yapmış aynı şeyleri.Dönerseniz başınıza geleceklerden kimse sorumlu olmaz.Hata yaptım demişsiniz hata ne hatası? Dönmeyin bence sığınma evinde kalın kafanızı dinleyin.Çocukları alıp götürmez bakamaz bence.

Yorumunuzu eleştirmekten ziyade konu sahibi veya benzer bir durumda olan bir kadının nasıl okuyacagını düşünerek alıntılamıştım.

Konuda çok eksik var, katılıyorum ama net olan şeyler şunlar: kocası kadının canına kastediyor ve kadın evine dönüp dönmemekte kararsız.
Bu durumda yazabileceğim tek şey var; kimse celladına geri dönmemeli.

türk müsün?türkçen korkunç hiç bşy anlamadım ya

Kesinlikle katiliyorum,kadinlarimiz ezdirmemeli kendilerini,herseye herkese karsi dimdik ayakta durmali!
Ama malesef "celladina asik kadinlar"da mevcut,bdv de skca karsilasiyoruz zaten, birde gormedigimiz duymadigimiz nice ornekleri var ne yazikki...umarim hersey istedigi gibi konu sahibinin ve bu durumda olan butun kadinlarin...

arkadaslar ogun telefondan yazdıgım ıcın oyleydı turkum ama klavye bozuktu.. arkadasım sagolsun nerde oldugumu esıme bıldırmıs esım yalvar yakar aglayarak benı gerı aldı bosanmak ıstedıgımı soyledıkce aglıyor sen benım aılemsın annem babamsın dıyor hata dun ıntıhara kalkıstı sensız yapamam dıye bende bosanma davası acıyorum bugun

15gun daha deneyelım olmasa ayrılırız dıyor ama benım guvenımde yok onunda olmaz dıyorum anlatamıyrum

Açın davayı.
Bırakın intihar mı ediyor, naparsa yapsın. O eve geri dönerseniz her kavgada 15 gün diyecek, yine bıçagı alıp saldıracak. Can güvenliginiz yok.

Kendinizi önemsemiyorsanız çocuklarınız için uzaklaşın ondan, evlatlarının gözü önünde katledilen anneler gibi olmasın sonunuz...

DAHA ÖNCEKİ KONUNUZU BULAMADIM.
FARKLI KULLANICI OLARAK MI AÇTINIZ.
ÇOK KARIŞIK YAZMIŞSINIZ NOKTALAMA İŞARETLERİNİ KULLANMAYI DENEYİN BENCE

esım geldıgımden berı sessız herseyı bana bırakmıs durumda hıc bırsekılde konusmuyor bıle nasıl ıstıyorsan oyle olsun modunda herkes bır sans dıyor ama karmakarısık olmak ne zormus

esım geldıgımden berı sessız herseyı bana bırakmıs durumda hıc bırsekılde konusmuyor bıle nasıl ıstıyorsan oyle olsun modunda herkes bır sans dıyor ama karmakarısık olmak ne zormus

O eve geri döndüyseniz belli ki şans?! verme kararı aldınız. Canınızla kumar oynuyorsunuz... Umarım sonunuz kötü olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…