- 4 Kasım 2016
- 14
- 6
- 1
- 38
Ben aksini soylemedim zaten arkadasim,yanlis anlasilacaginida zaten tahmin etmistim:)
Hic kimse hic birseyin garantisini veremez hemfikiriz bu konuda ama konu sahibi sadece 183 u aramakla kalmis,sikayet ettim falan dedi ama polislerle bile oraya gitmeye yanasmiyor...konuda cok eksik noktalar var,once tanimadigim bir eve sigindim dedi burdan siginma evine gidecem dedi,bir baska yorumunda arkadasimda kaliyorum arkadasim kocama yerimi soylemis oda bana geri donmem icin yalvariyor dedi...bakin burda bir celiski var yazdiklarindan geri donmeye meyilli gordum sahsen,bende ona nazaran bari gideceksen idare et al cocuklarini oyle cik git dedim...konuda aklima yatmayan cok noktalar var..
Kesinlikle katiliyorum,kadinlarimiz ezdirmemeli kendilerini,herseye herkese karsi dimdik ayakta durmali!Yorumunuzu eleştirmekten ziyade konu sahibi veya benzer bir durumda olan bir kadının nasıl okuyacagını düşünerek alıntılamıştım.
Konuda çok eksik var, katılıyorum ama net olan şeyler şunlar: kocası kadının canına kastediyor ve kadın evine dönüp dönmemekte kararsız.
Bu durumda yazabileceğim tek şey var; kimse celladına geri dönmemeli.
15gun daha deneyelım olmasa ayrılırız dıyor ama benım guvenımde yok onunda olmaz dıyorum anlatamıyrum
DAHA ÖNCEKİ KONUNUZU BULAMADIM.Benı hatırlayan vardır mutlaka esim cezaevindeki hata yapıp bunu esıme ıtıraf etmıstım esim 5ekımde cıktı onumden beri sıddet vardı herkesten suphelenıyordu ısyerımde bile olaylar yaptı bırgun ablama sığındım babam gerı gönderdi ıkıgun once yine tartıştık bıcagı alıyorum bende Can havliyle terlik bile giymeden kayıp tanımadığım bırak eve sığındım polis benı aldı uzakladtırma verdiler esmer 2gundur arkadasımdayım sığınma evine gıdıcem ara ara anlamı aradım esim gerı dönmem İÇİN ağlıyor yalvarıyor resmen ıkıgun coxugumda ailemin yanında ayrılmak ısıtıyorum ama sığınma evine mı kendi evımdemı kalmalıyım bıkmıyorum ailem kesin esımle benı barıstırmaya kalkacak bıkıyorum bana akıl veren nasıl yapmalıyım nüfus cüzdanım bole yanımda yok cok caresızım...
esım geldıgımden berı sessız herseyı bana bırakmıs durumda hıc bırsekılde konusmuyor bıle nasıl ıstıyorsan oyle olsun modunda herkes bır sans dıyor ama karmakarısık olmak ne zormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?