- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
Ne gerzek polislermiş bunlar da. Sakın dinleme onları. Manyaklar. Sakın sakın eşine dönnnnnnnnnnnnnnnnmeeeee.Polislerde esımle uzlaş Çocuklar var senı rahat bırakmaz diyorlar esım suanda denetimde bırak hatada 5yıl yatacak bence sımsıkı ondan bana yalvarıyor uçurumun kenarındayım tutarım yok
Ne hali varsa gorsun birakin ya!!Polislerde esımle uzlaş Çocuklar var senı rahat bırakmaz diyorlar esım suanda denetimde bırak hatada 5yıl yatacak bence sımsıkı ondan bana yalvarıyor uçurumun kenarındayım tutarım yok
Şiddete hepimiz çok karşıyız. Ama sen de adama en olmayacak şeyi söylemişsin, ne demek seni aldattım? Hangi kocanın gözü dönmez ki bu durumda? Açıkçası benim çevremdeki bütün erkeklerin gözü döner bu durumda. Sen ona söyleyerek daha da büyük hata yapmışsın resmen hayati tehliken var. Ailen de haliyle korkuyor, kv kp öldüren kocalar da görüyoruz haberlerde. Bilmiyorum sana ne akıl vereceğimi, dikkatli ol diyebilirim ancak, Allah yardımcın olsun.
Esımle ıstemıyorum gel ayrıl cocuklarımı basında ol duracaksın diyor genelevler mahfolcaksın diyor...avukata danışma sansınlar suan sıfır
Bunu duyan birçok kadın var. Hangisi sopayla bıçakla eşine saldırıyor?
Aldatmak evet kötü birşey fakat karşınızdaki insan cani ise iskence yapmak icin ya da öldürmek için her şeyi sebep gösterebilir.
Konu sahibinin şu an yargılanmaktan ziyade kendisinin ve cocuklarının canını kurtarmaya ihtiyacı var.
Cocugum yok ama cok zor zamanlardan gectim ailem yok çünkü eşim ufak kardesimle surekli beni tehdit etti ve gorusmekten korktum 15 gun sonra davam varPekı ailen destekli sana cocukların varmı sıkayetcı oldunmu
Benı hatırlayan vardır mutlaka esim cezaevindeki hata yapıp bunu esıme ıtıraf etmıstım esim 5ekımde cıktı onumden beri sıddet vardı herkesten suphelenıyordu ısyerımde bile olaylar yaptı bırgun ablama sığındım babam gerı gönderdi ıkıgun once yine tartıştık bıcagı alıyorum bende Can havliyle terlik bile giymeden kayıp tanımadığım bırak eve sığındım polis benı aldı uzakladtırma verdiler esmer 2gundur arkadasımdayım sığınma evine gıdıcem ara ara anlamı aradım esim gerı dönmem İÇİN ağlıyor yalvarıyor resmen ıkıgun coxugumda ailemin yanında ayrılmak ısıtıyorum ama sığınma evine mı kendi evımdemı kalmalıyım bıkmıyorum ailem kesin esımle benı barıstırmaya kalkacak bıkıyorum bana akıl veren nasıl yapmalıyım nüfus cüzdanım bole yanımda yok cok caresızım...[/QU hata yaptım derken ne yaptınız aldattınız mı anlayamadım tam olarak yazdıklarınız böyle bişey varsa o yüzden mi bu kadar şüpheci.eşinizi istemiyorsanız hiç bir şekilde sığınma evine yerleşin
Esımle 3sene cezaevinde yattı ona bırak hata yaptım ıtıraf ettim ondan beri sıddet var bıçakla kemerle paranoyak durumda evden kaçtım kavga sırasında bundan sonra nasıl yapacağımı bıkmıyorum.
Esımle aldattım ıtıraf ettim ondan beri sıddet var kemerle sopayla olmayı bile dusundum ama esım boşanmak ıstemedı hİÇ bırakan sıdetle suphelenıyordu bu evlilik turumuz diyorum anlamadı benı hep cocuklarımı vuruyordu 12yasında erkek oğluma birde anlatmış yaptığım hatayı senin annen boyle diye.
Sen ısrar et, polis olmaz ise savcıya git şikayet et. Sana önerim varsa bildiğin suçu onuda şikayet et. Girsin tekrar hapse. Sen de al çocuğu git başka şehre. Aileni de bir daha arama sorma.Ne hali varsa gorsun birakin ya!!
Sen inaniyormusun o adamin sana bidaha el kaldirmayacagina?!!
Sen kendi canin bide evlatlarini dusun arkadasim gerisini birak ne halleri varsa gorsunler!!
Yanlis alinti yapmissin arkadasim:)Sen ısrar et, polis olmaz ise savcıya git şikayet et. Sana önerim varsa bildiğin suçu onuda şikayet et. Girsin tekrar hapse. Sen de al çocuğu git başka şehre. Aileni de bir daha arama sorma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?