Kac yasindasiniz?Canım elimden sıddet görüyordum evden kaçtım suan arkadasımdayım esımle uzakladtırma aldı cezası var diye sızdı eve dönmem İÇİN yalvarıyor napcagımı bıkmıyorum kafam karışık sığınma evine mı gitsem Çocuklar alemde nasıl bırak yol ızlıycegımı bıkmıyorum yanımda hİÇ bırsey ım yok...
Sikayet etinizmi peki?ne diyor polisler can guvenligim yok cocuklariminda yok dedinizmi?Kavga sırasında bıcagı yonelınde ailemin evındeyken Can havliyle kacıp tanımadıgım bırak eve sığındım polis aldı benı cocuklarımı alamadım
30yasındsyım 12 ve 7 yasında ıkıgun oğlum var babamda gıdıp ıfade vermesi sıddet yok diye esımle cekınıyorlar ve hala aılemde kalıyor esımle aılem onu tutuyor resmen
Anladigim kadariyla ki "cok karisik yaziyorsunuz" neyse,esiniz ceza evindeyken onu aldattiniz?Esımle aldattım ıtıraf ettim ondan beri sıddet var kemerle sopayla olmayı bile dusundum ama esım boşanmak ıstemedı hİÇ bırakan sıdetle suphelenıyordu bu evlilik turumuz diyorum anlamadı benı hep cocuklarımı vuruyordu 12yasında erkek oğluma birde anlatmış yaptığım hatayı senin annen boyle diye.
Polislerde esımle uzlaş Çocuklar var senı rahat bırakmaz diyorlar esım suanda denetimde bırak hatada 5yıl yatacak bence sımsıkı ondan bana yalvarıyor uçurumun kenarındayım tutarım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?